Шаніна Шейк

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Шаніна Шейк
англ. Shanina Shaik
Ім'я при народженні Shanina Shaik (Шаніна Шейк)
Народження 11 лютого 1991(1991-02-11) (33 роки)
Мельбурн, Австралія
Громадянство Австралія Австралія
Професія модель
Освіта Werribee Secondary Colleged
Зріст 173 см
Груди 81  см
Талія 59 см
Стегна 86 см
Волосся Брюнетка
Очі Світло-карі
Розмір одягу 34
Розмір взуття 36
Агентство Next Model Management, Chic Model Management, Munich Models, 2pm Model Management.

CMNS: Шаніна Шейк у Вікісховищі

Шаніна Шейк (англ. Shanina Shaik; нар. 11 лютого 1991, Мельбурн, Австралія) — австралійська супермодель.

Біографія[ред. | ред. код]

Шаніна Шейк народилася 11 лютого 1991 року у Мельбурні, Австралія. Мати Шаніни литовського походження, а батько пакистанського. Вже з восьми років дівчина почала будувати модельну кар'єру, беручи участь в невеликих показах для місцевих марок Target nf K-Mart.

Досягнення[ред. | ред. код]

Після закінчення школи, а закінчила вона її на рік раніше своїх однокласників навчаючись за прискореною програмою, Шаніна успішно бере участь у конкурсі Girlfriend, який модель Еббі Лі Кершоу виграла роком раніше. У той час як агенції були зацікавлені нею, вона була ще молода, щоб переїхати до Сіднея, і вона продовжувала брати участь далі в австралійському реаліті-шоу Make Me A Supermodel, посівши у підсумку друге місце.

Шаніна дебютувала в сезоні осінь-зима 2009 року у Нью-Йорку. Вона брала участь у показах від Lorick, Abaete, Shipley & Halmos, Mara Hoffman, Project Runway, Trovata и Richie Rich.

У своєму другому сезоні весна-літо 2010 року, Шаніна виходила на подіум для Catherine Malandrino, Betsey Johnson, Gerlan Jeans, Nary Manivong, Rachel Antonoff та Susan Woo.

Шайк з'являлася в каталогах Otto, Shop Bop, Urban Outfitters, Macys, Alloy, Bloomingdales, JC Penny, Seafolly, Avon, Intermix, Lovable, Burda Style, Spiegel, Free People, Sasha Samuel и Ann Taylor. Після підписання контракту з агентством New York Model Management, Шайк з'являється на сторінках Men's Health і Seventeen Magazine, а також Orlando Style Magazine, Level Magazine, Philadelphia Style Magazine, 2 Wheeler Tuner Magazine, Tu Style та Zink Magazine.

У 2010 році модель взяла участь у показі колекції весна-літо 2011 для бренду Project Runway і L.A.M.B.

У 2011 році Шаніна знову підписує контракт вже з іншим агентством — NEXT Model Management. Незабаром після цього вона бере участь у фотосесіях для каталогу Intimissimi і австралійського взуттєвого бренду RMK. Крім цього дівчина працювала з такими брендами як Avon, Macys, Bloomingdales, Olay, Seafolly, Spiegel, JC Penny, Free People и Sasha Samuel.

Все в тому ж 2011 році брала участь в Victoria's Secret Fashion Show, поряд з такими моделями як Міранда Керр, Сара Стівенс, Еліз Тейлор та Еббі Лі Кершоу.

У 2012 році брала участь у показах на Тижні моди в Австралії, продемонструвавши колекцію весна-літо 2012 року від Guanabana, Karen Neilson, L.A.M.B., Lisa Blue, L Project Runway, Kirrily Johnston, Roopa Pemmaraju, Terri Donna та інших. Шейк також виходила на подіум у Парижі, на показі колекції Chanel Pre-Fall 2012 року.

У 2012 році Шаніна Шейк з'явилася в каталозі Victoria's Secret і Bonds. Неодноразово з'являлася на обкладинках модних журналів, як і годиться затребуваній моделі.

Посилання[ред. | ред. код]