Шоу Елен Дедженерес

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Шоу Елен Дедженерес
англ. The Ellen DeGeneres Show
Тип телепередача
Телеканал(и) CBS
Дистриб'ютор(и) Warner Bros. Television Studios
Жанр Ток-шоу
Ведучий Еллен Дедженерес
Тривалість серії Від 38 до 42 хвилин
Тривалість 38 хв.
Керівник проєкту Еллен Дедженерес
Країна-виробник США США
Мова оригіналу англійська
Перший показ 8 вересня 2003 — понині
Кількість сезонів 19
Кількість серій 2 688 (на 26 жовтня 2018)
Посилання

«Шоу Елен Дедженерес» (англ. The Ellen DeGeneres Show) — американське телешоу в жанрі ток-шоу. Ведуча шоу — актриса та комедіантка Еллен Дедженерес.

Історія[ред. | ред. код]

У вересні 2003 року Елен Дедженерес стала ведучою власного денного ток-шоу «Шоу Елен Дедженерес». Серед великої кількості ток-шоу, ведучими яких були такі знаменитості, як Шерон ОсборнШерон Осборн і Рита Раднер[en], шоу Елен отримало дуже високі рейтинги і позитивні рецензії критиків.

Перший же сезон шоу був номінований на 11 нагород «Еммі» і виграв 4 з них, зокрема нагороду «Найкраще ток-шоу». Перші три сезони шоу в цілому отримали 25 нагород «Еммі».

Еллен відома тим, що танцює і співає з аудиторією на початку шоу і під час рекламних перерв. Також, завдяки спонсорам, вона часто роздає призи та безкоштовні поїздки людям з аудиторії.

У лютому 2006 року Еллен відсвяткувала на ток-шоу ювілейну дату — 30 років з моменту закінчення школи, запросивши до студії всіх випускників свого року.

У травні 2006 року Еллен влаштувала сюрприз, з'явившись на видачу дипломів Університету Талейн. Вона вийшла на сцену слідом за Джорджем Бушем-молодшим і Біллом Клінтоном, одягнена у банний халат і пухнасті капці і сказала: «Мене попередили, що тут всі будуть у мантіях» (в англійській мові слово «robe» має декілька значень, у тому числі «халат» і «мантія»).

У травні 2007 року Еллен прописали постільний режим через розірвану зв'язку у спині. Але вона продовжила вести ток-шоу, лежачи на лікарняному ліжку з медсестрою під боком, пояснюючи: «Ну, як кажуть, шоу має тривати». Гості ток-шоу також сиділи на лікарняних ліжках.

1 травня 2009 року Еллен відсвяткувала 1000-й вихід в ефір свого ток-шоу, запросивши у гості серед інших таких зірок, як Опра Вінфрі, Джастін Тімберлейк і Періс Гілтон.

Посилання[ред. | ред. код]