Шукачі могил 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Шукачі могил 2
Grave Encounters 2
Жанр фільм жахів
псевдодокументальний фільм
трилер
Режисер Джон Полікуін
Продюсер Шоун Ангельськи
Мартін Фішер
Даррен Рейтер
Сценарист Брати Вішес
У головних
ролях
Різ Олександр
Стефані Беннетт
Джеффрі Бауер-Чепман
Річард Хармон
Композитор Кайно Креддок
Кінокомпанія Death Awaits Cinema
Тривалість 94 хвилин
Мова англійська
Країна США США
Канада Канада
Рік 2012
IMDb ID 2231554

Шукачі могил 2 (англ. Grave Encounters 2) — канадо-американський фільм жахів Джона Полікуіна. Американська прем'єра фільму відбулася 2 жовтня 2012 року. Картина є продовженням фільму «Шукачі могил» 2011 року. Слоган фільму: «Страх — це просто слово. Реальність набагато гірше».

Зміст[ред. | ред. код]

До рук режисера-молодика Алекса потрапляє фільм жахів «Шукачі могил». Кіно не справляє на нього враження, але ставлення Алекса змінюється, коли йому анонімно надсилають дивний відеоролик, що змахує на вирізану сценку з «Шукачів». Зацікавившись посланням, Алекс намагається знайти творців хітового фільму жахів. Марність цих спроб наштовхує хлопця на думку, що зняте в «Шукачах» відбулося насправді, і автори фільму мертві. Продовжуючи розслідування і отримуючи нові докази своєї теорії, Алекс наважується на останній крок: він пропонує своїм друзям забратися в ту саму закинуту психлікарню, де знімалися «Шукачі могил».

Ролі[ред. | ред. код]

Актор Роль
Різ Олександр офіцер офіцер
Стефані Беннетт Тесса Хемілл Тесса Хемілл
Джеффрі Бауер-Чепман хлопець на YouTube хлопець на YouTube
Річард Хармон Алекс Райт Алекс Райт
Хоуі Лаі Джаред Лі Джаред Лі
Ліенн Лепп Дженніфер Паркер Дженніфер Паркер
Мішель Ніл поліцейський № 2 поліцейський № 2
Ділан Плейфейра Тревор Томпсон Тревор Томпсон
Шон Роджерсон Ленс Престон Ленс Престон

Цікаві факти[ред. | ред. код]

  • У фільмі вказані тільки числа, що позначають градуси широти і довготи, але не позначають північна або південна широта, східна або західна довгота. У самому кінці фільму миготить кадр з точними координатами психіатричної лікарні: 49°14`-122°48`. Якщо припустити, що широта північна, а довгота західна, то отримаємо точку південніше Кокітлама (містечка на схід від Ванкувера), причому точка розташована зовсім недалеко від житлових районів цього міста, і поблизу проходять великі шосе.
  • Титр з координатами в кінці фільму, вказує на існуючу в дійсності будівлю CENTER LAWN (точні координати: 49°14'45.65,-122° 48'24.61)
  • Або ж Лікарня Форензік Псічіатрік Coquitlam, BС Канада (49°14',-122°48') і координати в точності збігаються, виходячи з зйомок — місцевість теж збігається.

Знімальна група[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]