Юрінком Інтер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Юрінком Інтер
Держава  Україна
Штаб-квартира Київ

Вебсайт: yurincom.com

Юрінком Інтер — одне з найбільших українських видавництв юридичної літератури. За понад п'ятнадцять років існування Юрінком видав понад п'ятсот найменувань книг із загальним тиражем в кілька мільйонів примірників.

Найбільш відомими серед книг видавництва є науково-практичні коментарі до кримінального та кримінально-процесуального кодексів, коментований Кодекс законів про працю, збірки постанов Пленуму Верховного Суду України з кримінальних і цивільних справ, юридичні енциклопедії, навчально-методичні посібники.

Видавництво «Юрінком Інтер» неодноразово отримувало державні заохочення. Продукція видавництво постійно презентується на Франкфуртському, Варшавському та Московському міжнародних книжкових ярмарках.

На сайті Видавництва представлено

Періодичні видання[ред. | ред. код]

Успішним є випуск видавництвом періодичних видань, зокрема загальнонаціональної правової газети «Юридичний вісник України», таких фахових журналів як «Вісник господарського судочинства» та «Юридична Україна», «Вісник Вищого адміністративного суду України», «Бюлетень законодавства» (Бюлетень законодавства і юридичної практики України) та «Вісник Державної судової адміністрації України».

Книжкова продукція видавництва[ред. | ред. код]

Визначальними видами книжкової продукції "Юрінком Інтер" є:

Науково-практичний коментар[ред. | ред. код]

Коментар - один з найскладніших продуктів видавничої справи. Він створюється як пам’ятка для користувача, в якій норми акту приведені у робочий стан (розтлумачені, конкретизовані, позначені системно-структурними зв’язками з іншими нормативно-правовими актами.

Читацька аудиторія коментарів найрізноманітніша: професійні юристи, управлінці, керівники підприємств, установ, організацій, викладачі, науковці, студенти.

Видавництво має у розпорядженні коментарі господарського, кримінально-виконавчого, сімейного, цивільного, цивільно-процесуального кодексів.

Піддані коментуванню таки важливі нормативно-правові акти як законодавство про фінансово-правові санкції, з питань спадкування, окремі закони «Про державну підтримку сільського господарства України», «Про господарські товариства», «Про загальнообов’язкове пенсійне страхування», а також судова практика розгляду справ про корпоративні конфлікти, житлові спори, загальногосподарські питання, з розгляду юридичних помилок в документах тощо.

Науково-практичні коментарі видавництва

Підручники та посібники[ред. | ред. код]

Всі підручники видавництва мають відповідний гриф Міносвіти України, багато з них отримали відзнаки на всеукраїнських конкурсах

Підручники та посібники видавництва "Юрінком Інтер"


Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]