ACRCloud

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
ACRCloud
Тип приватна
Форма власності фірма
Галузь Automatic content recognition, Audio fingerprinting, Music recognition, Interactive TV
Штаб-квартира Пекін
Продукція Automatic Content Recognition platform
acrcloud.com

ACRCloud (раніше Syntec TV) — платформа автоматичного розпізнавання вмісту, заснована на технології акустичних відбитків пальців. Його творець мав допомогти медіа, мовникам та розробникам додатків ідентифікувати, контролювати та монетизувати вміст на другому екрані.[1]

ACRCloud дозволяє користувачеві завантажувати власний вміст та передавати живі стрічки для ідентифікації звуку та моніторингу трансляції. Крім цього, ACRCloud проіндексував понад 68 мільйонів композицій у своїй музичній базі відбитків пальців. ACRCloud запускає всесвітню базу даних радіостанцій з понад 30 тис. радіостанцій у липні 2018 року, що дозволяє клієнтам відстежувати музику та власний вміст на радіостанції, не збираючи URL-адреси потоків радіостанцій.

Особливості[ред. | ред. код]

Основною послугою ACRCloud є розпізнавання музики, моніторинг вмісту, ідентифікація та активація вмісту в прямому ефірі та попередньо записана стрічка, а також пропонує моніторинг трансляції, вимірювання звуку та рішення щодо дотримання авторських прав.  Для розробників ACRCloud підтримує SDK для Android, iOS (та iPadOS), Java та python.

Клієнти[ред. | ред. код]

Серед клієнтів:

Розпізнавання музики та розпізнавання наспівування: Anghami, [2] Xiaomi, [3] Deezer[4] та ін.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Zhou, Xiao. Shazam迈入十亿,"声音识别改造电视广告"这事国内也有人做——Syntec TV. 36Kr. 36Kr. Архів оригіналу за 5 березня 2016. Процитовано 29 червня 2015.
  2. Anghami partners with ACRCloud to bring Radar music recognition feature to Middle East - Music Business Worldwide. Music Business Worldwide (амер.). 20 листопада 2018. Архів оригіналу за 13 листопада 2020. Процитовано 22 листопада 2018.
  3. Ho, Victoria. Xiaomi will help you name that song you can't stop humming. Mashable (англ.). Архів оригіналу за 8 листопада 2020. Процитовано 23 листопада 2017.
  4. Pocket-lint (18 грудня 2017). Deezer Songcatcher takes on Apple's Shazam, helps you find songs in-app. Pocket-lint (en-gb) . Архів оригіналу за 14 листопада 2020. Процитовано 7 листопада 2020.

Посилання[ред. | ред. код]