Air Sunshine

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Air Sunshine
ІАТА
YI
ІКАО
RSI
Позивний
AIR SUNSHINE
Тип авіакомпанія
Дата заснування 1982
Хаби Luis Muñoz Marín International Airportd
Штаб-квартира Форт-Лодердейл
Сайт airsunshine.com

Air Sunshine — регіональна авіакомпанія Сполучених Штатів Америки зі штаб-квартирою у місті Форт-Лодердейл (Флорида), США. Компанія виконує регулярні і чартерні перевезення в аеропортах Флориди, Багамських островів, Куби, Ямайки, Пуерто-Рико, Британських Віргінських островів та Американських Віргінських островів.

Порт приписки авіакомпанії знаходиться в Міжнародному аеропорту Форт-Лодердейл/Голлівуд, головний транзитний вузол перевезень (хаб) діє в Міжнародному аеропорту імені Луїса Муньоса Марина у місті Сан-Хуан.

Флот[ред. | ред. код]

Станом на серпень місяць 2006 року авіакомпанія експлуатувала повітряний флот з таких лайнерів[1] :

Маршрутна мережа[ред. | ред. код]

Авіакомпанія Air Sunshine виконує регулярні рейси в такі міста:

Інциденти та безпека польотів[ред. | ред. код]

За оцінкою фахівців авіакомпанія Air Sunshine в період з 1997 по 2004 роки мала рівень авіаційної безпеки трохи вище середнього значення в цілому в галузі авіаційних перевезень Сполучених Штатів.

  • 13 липня 2003 року у літака, що виконував рейс з Форт-Лодердейл у Абак-Айленд (Багамські острови), відмовив двигун, в результаті чого лайнер впав у море в 10 кілометрах від аеропорту призначення.[2]
  • 7 січня 2007 року екіпаж літака Cessna 402, що виконував рейс з Віргін-Горда в Сан-Хуан, повідомив про проблеми з гідравлічною системою шасі. Екіпажу вдалося посадити літак в пункті призначення без фатальних наслідків, під час посадки літака аеропорт був повністю закритий протягом 30 хвилин.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Flight International, 3-9 октября 2006
  2. Новостная система CBSNews.com. Архів оригіналу за 20 жовтня 2012. Процитовано 5 серпня 2017.

Посилання[ред. | ред. код]