All I Want For Christmas Is New Year's Day

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Stay
Сингл Hurts
Випущений 13 грудня 2010
Формат Цифрове завантаження
Записаний 2010
Жанр синті-поп Різдвяна музика
Автор пісні Hurts
Композитор Адам Андерсон і Тео Хатчкрафт
Тривалість 4:34
Лейбл Major Label, Sony, RCA
Продюсер Hurts
Хронологія синглів Hurts
Попередній
←
"Stay"
(2010)
"Sunday"
(2011)
Наступний
→
Музичне відео
«Stay» на YouTube

All I Want For Christmas Is New Year's Day — пісня-сингл британського сінті-поп дуету Hurts. У перший тиждень релізу, пісня була доступною для безплатного завантаження на ITunes у Сполученому Королівстві та Ірландії, і стала «синглом тижня». Також вона зайняла 67 місце в чартах у Австрії.

Відомості[ред. | ред. код]

Що стосується випуску пісні, Hurts заявив в інтерв'ю, що «це пісня про найгірше Різдво в нашому житті, яку ми випускаємо на найкраще Різдво нашого життя. Крім того, ми використовували акторів з попередніх відео робіт, так що це як Різдвяний вечір групи Hurts… на цвинтарі.»

Реакція критиків[ред. | ред. код]

Фрейзер Макалпайн написав для BBC Online, що «пісня вийшла „сумною“ і „гідною“, подарувавши дивним чином і хор і трубчасті дзвони, бубінці, мерехтливе фортепіано і барабанний бум, і все це сумне роздратування, звучить як щось магічне і глибоке.» Роберт Копсей оглядач Digital Spy відзначив пісню рейтингом «Жалісне Різдво», варте п'яти зірок.

Музичне відео[ред. | ред. код]

Знято на кладовищі в Парку Ебні в районі Сток Ньюїнгтон, реклама збирає в собі те, що видається не по сезону сумною подією, що перетворюється. І хороший постріл гумору від групи, яка може піднести себе досить серйозно. Тільки от шкода, що справжній сніг не випав трохи раніше. Ісландська модель Анна Тора, раніше знялася в кліпі Hurts Stay, говорить, що їй зателефонували за два дні до початку знімання і напередодні вона вже прилетіла до Лондона, тоді ж вона почула пісню вперше, така ж ситуація була і при зніманні попереднього кліпу.

Дата знімання: 20-21 листопада 2010.

В кліпі події відбувається на кладовищі, де учасники групи та інші люди збираються навколо могили, з якої виникає ялинка. Ідея полягає в тому, що в могилі вони ховають всі проблеми і лунає запевнення, що в наступному році біди розчиняться в радості. І все буде добре. Та ще 6 днів до Нового року і до радості так далеко.

Список композицій[ред. | ред. код]

  • «All I Want For Christmas Is Новий рік» — 4:34

Джерела[ред. | ред. код]