Fleshgod Apocalypse

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Fleshgod Apocalypse
Основна інформація
Жанр технічний дез-метал
симфонічний дез-метал
Роки 2007 - наш час
Країна Італія Італія
Місто Рим, Лаціо / Перуджа, Умбрія
Мова Англійська
Тематика Антитеїзм, Боротьба Людини, Міфологія
Лейбл Willowtip Records
Candlelight Records
Nuclear Blast
Склад Паоло Россі — бас, чистий вокал
Франческо Паолі — ударні, гітара, вокал, бек-вокал
Франческо Ферріні — фортепіано, оркестровка
Колишні
учасники
Крістіано Тріонфера — гітара, бек-вокал, оркестровка
Томассо Ріккарді — вокал, ритм-гітара, оркестровка
Франческо Страглія — ударні
Мауро Меркуріо — ударні
www.fleshgodapocalypse.com

Fleshgod Apocalypse у Вікісховищі

Fleshgod Apocalypse — метал-гурт з Італії, що грає в стилі Symphonic / Technical Death Metal.

Біографія[ред. | ред. код]

Fleshgod Apocalypse був створений в квітні 2007 року і записав свій перший демо-альбом - «Promo '07» в 16th Cellar Studio з продюсером Стефано «Саул» Морабіто. Демо було перевидано в наступному році спільно з іншими італійськими гуртами: Septycal Gorge, Modus Delicti і Onirik. У тому ж 2007 році Fleshgod Apocalypse підписали контракт з Neurotic Records. На початку 2008 року гурт гастролював по Європі спільно з Behemoth, Origin, Dying Fetus, Hate Eternal, Suffocation, Napalm Death і деякими іншими.

У травні 2008 року гурт записав свій перший повноцінний альбом - «Oracles»[en]. У грудні того ж року гурт вирішив припинити співпрацю з Neurotic Records і підписав контракт з Willowtip Records, який і випустив «Oracles» в 2009 році. Незабаром після виходу «Oracles» гурт трохи змінив свій склад: Томассо Ріккарді став вокалістом і ритм-гітаристом гурту, змінивши Франческо Паолі, що пересів на ударні.

У 2010 році був записаний мініальбом Mafia[en] на 16th Cellar Studio і вийшов на лейблі Willowtip Records. Цей альбом містить чотири нових треки і кавер-версію треку «Blinded by Fear» гурту At the Gates.

До 2010 року поточний барабанщик Fleshgod Apocalypse - Франческо Паолі пішов з гурту Hour of Penance, в якому був вокалістом і зосередився на Fleshgod Apocalypse. У листопаді 2010 року гурт підписав контракт на світове турне з лейблом Extreme Management Group і почав створювати матеріал для другого повноформатного альбому.

У травні 2011 року гурт підписав контракт на турне в усьому світі з лейблом Nuclear Blast. За цей час в гурт прийшов ще один новий член - Франческо Ферріні.

Гурт випустив свій другий альбом - Agony[en] 9 серпня 2011 в Північній Америці і 19 серпня 2011 року в Європі.[1] Fleshgod Apocalypse взяли участь в The Summer Slaughter Tour[en] в 2011 році в Північній Америці, поряд з Whitechapel і The Black Dahlia Murder. Гурт гастролював по США з Decapitated наприкінці 2011 року. У січні 2012 року Fleshgod Apocalypse гастролював по Великій Британії з The Black Dahlia Murder і Skeletonwitch. У березні 2012 року Fleshgod Apocalypse гастролював по Південній Африці за підтримки місцевих дез-метал гуртів.

Часова шкала[ред. | ред. код]

Дискографія[ред. | ред. код]

Альбоми[ред. | ред. код]

Сінгли[ред. | ред. код]

Демо[ред. | ред. код]

  • Promo '07 (2007)

Спліт[ред. | ред. код]

  • Da Vinci Death Code (2008)

Міні-альбоми[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]