Hackett London

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Hackett)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Hackett London
Тип бізнес і brick and mortard
Галузь швейна промисловість
Спеціалізація Одяг
Засновано 1979
Засновник(и) Джеремі Хаккетт
Штаб-квартира Лондон, Велика Британія
Власник(и) M1 Groupd
www.hackett.com

Hackett — британський чоловічий бренд класичного одягу та одягу стилю кежуел (Casual).

Історія[ред. | ред. код]

Поношений одяг[ред. | ред. код]

Компанія заснована 1979 року. Спочатку Джеремі Хаккет з Ешлі Ллойд Дженнінгс, з якою він познайомився на ринку поношеного одягу, переробляли, перешивали і прали поношений одяг, котрий купляли на відповідних ринках.

Бізнес йшов догори. Тож в 1983 році відкривається перший фірмовий магазин «Hackett» на вулиці Нью Кінґс Роад (анг. New Kings Road) в Лондоні. Хоча вони раніше продавали якісний старий одяг, дещо перешитий.

Перша фабрика та мережа магазинів[ред. | ред. код]

1985 року вони відкривають власну швейну фабрику, а успіх першого магазину, дозволив у 1986 році відкрити компанії цілу мережу в їхньому районі: магазин сорочок і краваток, магазин формального одягу, магазин з аксесуарами та магазин спортивного одягу.

1987 року, завдяки армійським чиновникам — спонсорам, була сформована Hackett Polo Team. У кінці 80-х разом з іспанськими партнерами відкриває перший магазин у Мадриді.

1994 року компанія відкриває свій паризький магазин, а роком пізніше відкриває дитячу лінію одягу «Essential British Kids».

Сучасність[ред. | ред. код]

Нині Hackett має мережу із 29 магазинів у Великій Британії, Франції та Іспанії, представлений в 15 європейських країнах, в Гонконзі та в Дубаї. Бренд популярний серед європейських футбольних фанатів.

Посилання[ред. | ред. код]