Hentai Ōji to Warawanai Neko.

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Hentai Ouji to Warawanai Neko.
変態王子と笑わない猫。
Принц збочень та похмурий кицяк
Жанргарем[1]
Ранобе
АвторСаґара Соу
ІлюстраторКантоку
ВидавецьMedia Factory
Період випуску25 жовтня 2010 — 24 березня 2018
Кількість томів12
Манґа
АвторСаґара Соу
ІлюстраторОкомекен
ВидавецьMedia Factory
АудиторіяСейнен
ЖурналMonthly Comic Alive
Період випускучервень 2011 — квітень 2018
Кількість томів7
Телевізійний аніме-серіал
РежисерСудзукі Йохей
СценаристІтоу Мічіко
КомпозиторКікуя Томокі
СтудіяJ.C.Staff
МережаTokyo MX
Період показу13 квітень 2013 — 29 червень 2013
Кількість серій12

Hentai Ouji to Warawanai Neko. (яп. 変態王子と笑わない猫。, Хентай о:дзі то вараванай неко.), або скорочено HenNeko (яп. 変猫。) — ранобе Со Сагари, що виходить з 2010 року. Також з 2011 року виходить манґа-адаптація. З 13 квітня по 29 червня 2013 року транслювалася аніме-адаптація ранобе.

Сюжет[ред. | ред. код]

Головний персонаж, Ето УОкодера, думає тільки про дівчат і прагне різними шляхами милуватися ними. Він постійно бреше оточуючим про свої справжні мотиви, тому всі думають, що він працює на благо суспільства і відвідує біговій гурток виключно з любові до спорту, а не з бажання дивитися на дівчат. Однак наслідки брехні заважають Ето жити. Після того як його намагаються зробити новим капітаном бігового гуртка, юнак вирішує помолитися статуї, які не сміються кота про те, щоб вона позбавила його від нещирість. До його молитві приєднується головна героїня, Цукіко Цуцукакусі, у якій протилежна проблема — вона хоче навчитися приховувати від оточуючих свої справжні почуття. Обидва бажання виконуються. Тепер Ето завжди говорить те, що думає. Відповідно, його мова являє собою безперервні сексуальні домагання, за що він отримує прізвисько «Принц хентая». Цукіко ж втрачає здатність проявляти хоч якісь почуття. Незадоволені наслідками своїх бажань, герої починають пошуки способу повернути собі свої колишні характери.

Манґа[ред. | ред. код]

Манга-адаптация с иллюстрациями Okomeken начала публиковаться в журнале Monthly Comic Alive издательством Media Factory в июне 2011 года. Первый том манги в формате танкобона вышел 23 августа 2011 года. По состоянию на март 2015 года, всего выпущено 6 томов. Также 23 марта 2013 года был выпущен один том спин-офф манги под названием Hentai Ouji to Warawanai Neko. Nya! (яп. 変態王子と笑わない猫。にゃ!, Хэнтай О:дзи то Вараванай Нэко. Ня!)(яп. 変態王子と笑わない猫。にゃ! Хэнтай О: дзи то Вараванай Нэко. Ня!) с иллюстрациями Kashi[2].

Музичні теми[ред. | ред. код]

Опенінґ (Вступний ролик)

«Fantastic future» — Юкарі Тамура.

Ендінґ (Завершальний ролик)

«BabySweet Berry Love» — Юі Огура.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. MyAnimeList — 2006.
  2. 変態王子と笑わない猫。にゃ! (яп.). Media Factory. Архів оригіналу за 24 жовтня 2016. Процитовано 23 січня 2014.

Посилання[ред. | ред. код]