Homerazzi

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Серія «Сімпсонів»
«Гомерацці
Homerazzi»
Сезон № Вісімнадцятий
Серія № 394
Перший показ 25 березня 2007
в Україні 8 квітня 2011
Сценарій Дж. Стюарт Бернз
(J. Stewart Burns)
Режисер(и) Метью Настук
(Matthew Nastuk)
Код виробника JABF06
Особливості серії
Напис на дошці Глобальне потепління не з’їло мою домашню роботу
На початку Гомер представлений в процесі еволюції від мікроби до людини, яка вкінці сідає на диван разом з усією родиною.
Хронологія
Попередня Наступна
Rome-old and Juli-ehd Marge Gamerd

Гомерацці (англ. Homerazzi) — 394-та серія серіалу Сімпсони, та сімнадцята серія 18-го сезону. У США ця серія з’явилася 25 березня 2007 року на телеканалі Fox.

Сюжет[ред. | ред. код]

У свій день народження Гомерові ніяк не вдається задути свічки на святковому торті. Виснажений і розлючений він проводить за цим зайняттям години, аж поки не гасить свічки у результаті нещасного випадку, під час якого в хаті Сімпсонів займається пожежа.

Після пожежі Мардж приходить до висновку, що в полум’ї пожежі вони ледве не втратили найцінніші речі їхньої сім’ї — отже вона вирішує вжити заходів, щоб зберегти все найцінніше, що вони мають. Вона вирішує придбати вогнебезпечний сейф і кожний член сім’ї отримує право покласти туди, те що вважає найціннішим. Мардж кладе сімейний альбом, Гомер і діти кладуть іграшки і одеколон. Раптом одна з іграшок Барта спричиняє пожежу всередині сейфа і альбом Мардж згорає в полум’ї.

Ця трагедія спонукає Мардж перезняти всі фотографії, що вони мали раніше. Під час однієї з зйомок одна з видатних особистостей міста потрапляє ненароком в фото в скандальній ситуації. Сімпсони вирішують продати фотографію жовтій пресі і отримують за неї великі гроші. Таким чином, Гомер вирішує стати папарацці і заробляти на скандалах знаменитостей Спрінґфілда.

Швидко Гомер стає одним з провідних папарацці міста і його неможливо зупинити. На весіллі Райнера Вульфкасла Гомер своєю поведінкою і скандальними зйомками принижує декілька гостей і вони вирішують помститися Гомеру. Їм вдається зробити такі ж принижуючі фотографії з Гомера, які теж публікують у бульварній пресі. Пригнічений ганьбою Гомер вирішує покінчити з професією папарацці, але під впливом Мо він вирішує зробити ще декілька знімків на останок. Тим часом знаменитості Спрінґфілда не підозрюючи, що Гомер повернувся до папарацці веселяться на вечірці у часом дуже компрометуючих ситуаціях. Поява Гомера захоплює їх зненацька і вони навіть не намагаються сховатися від нього.

У розпачі Райнер Вульфкасл питає Гомера, чому він їх переслідує і благає дати їм спокій і не публікувати скандальні фотографії. Гомер погоджується за умови, що знаменитості будуть теж краще відноситися до фанатів і всіх прихильників загалом. Серія закінчується сценою вечірки на нафтовій платформі, куди Вульфкасл запросив всіх щоб висловити свою вдячність за щасливий кінець історії.

Цікавинки[ред. | ред. код]

  • У цій серії Райнер Вольфкасл одружується з Марією Шрайвер Кеннеді Квімбі, що є пародією на Арнольда Шварценнеґера і його дружину, теж із родини Кеннеді.
  • У цій серії сценаристи зробили пародію на те, як Брітні Спірз перед камерами папарацці тримала в машині дитину на руках без ремнів безпеки. В цій серії Меґґі опиняється майже в такій же ситуації, що і дитина Спірз.
  • Автори сценарію також обіграли ім’я однієї з американських знаменитостей — мільйонерки Періс Гілтон. Одна з дочок техаського мільйонера мультфільму теж називалася Періс.
  • Одним з найсмішніших моментів було згадування другого імені Вульфкасла - Люфтваффе.