In Dreams (пісня Меріон Райвен)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
In Dreams
Сингл Меріон Райвен
з альбому Scandal, Vol. 1 / Songs from a Blackbird
Випущений 10 червня 2014
Формат Цифрова дистрибуція, AAC, сингл, MP3 [1]
Жанр Поп
Автор пісні Меріон Райвен, Borje Fjordheim
Тривалість 4:06
Лейбл Blackbird Music
Sony Music
Продюсер Børge Fjordheim
Хронологія синглів Меріон Райвен
Попередній
←
Driving
(2013)
You'll Get Up Again
(2014)
Наступний
→
Музичне відео
«In Dreams» на YouTube

«In Dreams» (укр. У мріях) — поп-пісня, записана норвезькою співачкою та автором пісень Меріон Райвен для її альбому «Scandal Vol. 1», який надійшов у продаж 22 вересня 2014 року в Норвегії. Сингл вийшов в цифровому форматі в основних цифрових магазинах країни, таких як iTunes[2] та Wimp, 10 червня 2014 року[3]. Композиція також вважається іншим міжнароднім синглом з перевидання попереднього альбому співачки «Songs from a Blackbird». Сингл з'явився на німецькому радіо 14 вересня, також супроводжувався реміксом. З моменту свого виходу ця пісня стала натхненням для всіх послідовників співачки в світі.

Музичне відео[ред. | ред. код]

Музичне відео для «In Dreams» було створене 17 червня 2014 року в Мюнхені, Німеччина. Помилково відеорежисер Мануель Венґер відфільтрував відео в Інтернеті через Vimeo на особистому каналі. Через кілька годин відео було завантажено в різні канали на YouTube, що належали прихильникам співачки. Але відео було негайно вилучене з усіх хостингів до дня офіційної прем'єри.

Прем'єра відео відбулася 7 липня 2014 року на сайті Vg.no. У відео ми бачимо, як Меріон управляє розкішним білим автомобілем і водночас співає. Також ми бачимо її в пшеничному полі на відкритому повітрі, одягнену в білий колір. В деяких сценах співачка з'являється, граючи на чорній гітарі.

Версії[ред. | ред. код]

  1. In Dreams (Альбомна версія/сингл) — 3:41
  2. In Dreams (Achtabahn ремікс) — 3:36

Примітки[ред. | ред. код]

  1. The Emperor's New Groove. Box Office Mojo.
  2. ‎In Dreams - Single by Marion Ravn (en-GB) , 10 червня 2014, архів оригіналу за 12 липня 2018, процитовано 12 липня 2018
  3. Marion Ravn* - In Dreams. Discogs (англ.). Архів оригіналу за 13 липня 2018. Процитовано 12 липня 2018.