Lacrymosa

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Lacrymosa»
Пісня Evanescence
з альбому The Open Door
Випущено 2006
Номер треку 7
Записано 2005
Жанр Готичний метал
Симфонічний метал
Мова англійська, латинська
Тривалість 3:37[1]
Лейбл Wind-up Records
Автор слів Емі Лі, Террі Бальзамо[2]
Продюсер Dave Fortman
Композитор Емі Лі
Хронологія Evanescence
«Snow White Queen»
#6
«Lacrymosa»
#7
«Like You»
#8

«Lacrymosa» — пісня другого студійного альбому американського рок-гурту «Evanescence» — «The Open Door», в офіційній версії альбому пісня знаходиться під номером 7. У пісні використана музична тематика симфонії Моцарта — «Реквієм». Пісня «Lacrymosa» використовувалась в офіційному рекламному трейлері альбому «The Open Door». Пісня «Lacrymosa» написана Емі Лі та Террі Бальзамо. В оригіналі Моцарт писав музику в ре мінорі, але Емі Лі і Террі Бальзамо переписали її на мі мінор. Сама Емі Лі є дуже палкою шанувальницею Моцарта, а частина симфонії «Реквієм» — «Lacrymosa», її найулюбленіша.

За словами Емі Лі, пісня була написана для фільму «Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа», проте продюсер не захотів включати пісню до фільму. В інтерв'ю Емі Лі пояснила: «Я гадала, що почати фільм з цієї пісні буде дуже гарною ідеєю, проте продюсер хотів чогось оригінальнішого...»

Пісня була записана в каплиці біля Сієтлу, Вашингтон, США. Запис музики відбувався під керівництвом Дейва Кемпбелла, що диригував оркестром з 22 музикантів та хором «The Millennium».

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Evanescence ‎– The Open Door on discogs.com. Архів оригіналу за 8 листопада 2020. Процитовано 3 грудня 2018.
  2. Album notes for The Open Door. Wind-up Records.

Посилання[ред. | ред. код]