Lian Li

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Lian Li Industrial Co., Ltd.
聯力工業股份有限公司
Тип Приватна
Галузь Комп'ютерна техніка
Засновано 1983
Штаб-квартира Республіка Китай Тайвань
Продукція Комп'ютерний блок живлення
Корпуси
Співробітники 153 осіб
www.lian-li.com
CMNS: Lian Li у Вікісховищі
Lian Li Промислова штаб-квартира
Lian Li PC-60 (срібло)

Lian Li Industrial Co., Ltd. - Тайванський виробник комп'ютерних корпусів та аксесуарів. Компанія має свою штаб-квартиру в індустріальному парку Liu-Tu (T: 六堵工業區, S: 六堵工业区, P: Liù Dǔ Gōng​yè​qū) в Кілунге.[1][2]

Lian Li Industrial Co, Ltd була заснована в 1983 році і базується в Кілунге, Тайвань. Lian Li є одним з найбільших виробників з алюмінію корпусів комп'ютерів в Тайвані. Їх корпуси мають малу вагу і пропонується в сріблястому, чорному, сірому, золотом, червоному, синьому і зеленим відтінком. На додаток до різних корпусів які вони виробляють пропонуються також алюмінієві столи, блоки живлення комп'ютерів і відмінність аксесуари, знімні Тверді диски, карт рідери.

Дочірня марка[ред. | ред. код]

У 2009 році Lian Li запустила LanCool як дочірнє виробництво корпусів без використання у них алюмінію внаслідок чого зменшилася ціна. Такі корпуси мають менш інструментальну архітектуру і направлені на ігрові комп'ютери і любителів ПК.[3]

Посилання[ред. | ред. код]

  1. "About Us [Архівовано 17 листопада 2011 у Wayback Machine.]." Lian Li. Retrieved on November 17, 2011. "Headquarters Lian Li Industrial Co., LTD Address: No.11-1, Kong-Chien N. Rd., Liu-Tu Industrial Park, 206 Keelung, Taiwan."
  2. "關於我們 [Архівовано 24 листопада 2011 у Wayback Machine.]." Lian Li. Retrieved on November 17, 2011. "地址:基隆市六堵工業區工建北路11-1號"
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 29 липня 2018. Процитовано 29 липня 2012.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)