Lingvo.ua

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Lingvo.ua
Посилання lingvo.ua
Тип словник української мови[d]
Мови англійська, іспанська, португальська, російська

Lingvo.ua — інтернет-портал он-лайн словників та бази перекладів, створений компанією ABBYY.

Портал[ред. | ред. код]

Переклад[ред. | ред. код]

Он-лайн сервіс дозволяє отримати точний переклад слів та фраз для англійської, німецької, французької, італійської, іспанської, латинської та української мов.

Портал містить унікальну базу перекладів з прикладами сучасного вживання слів та словосполучень у реченнях з художньої та технічної літератури, законодавчих та юридичних документів, інтернет-сайтів. Масив прикладів постійно поновлюється: фрагменту російською відповідає фрагмент англійською, французькою, німецькою мовами.

Словники[ред. | ред. код]

Традиційно для ABBYY Lingvo, якісний переклад забезпечує авторитетна колекція з понад 50 сучасних словників загальної та тематичної лексики: медичної, юридичної, економічної, комп’ютерної, науково-технічної та інших, залежно від мовного напрямку. Портал надає користувачам можливість знаходити значення українських слів у Великому тлумачному словнику сучасної української мови © видавництва «Перун». Це універсальний довідник сучасної української мови, що містить близько 250 тисяч слів та словосполучень.

По українському напрямку Lingvo.ua надає безкоштовний доступ до наступних видань:

Додаткові можливості для зареєстрованих користувачів[ред. | ред. код]

Користувачі десктопної версії ABBYY Lingvo x5 можуть активувати на порталі серійний номер своєї програми і отримати повний доступ до придбаних словників з будь-якого пристрою, підключившись до інтернету.

Компанія ABBYY анонсувала, що на порталі можна буде придбати додаткові спеціалізовані преміум-словники. Таким чином, на будь-якому мобільному пристрої в будь-який час до послуг користувачів може бути до 220 словників[1].

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Lingvo.ua – перший український портал якісних он-лайн словників та унікальної бази перекладів. Архів оригіналу за 5 листопада 2011. Процитовано 11 квітня 2012. 

Посилання[ред. | ред. код]