Might and Magic VI: The Mandate of Heaven

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Might and Magic VI: Mandate of Heaven
Файл:MightAndMagic6Box.jpg
Розробник New World Computing
Видавець 3DO
Дистриб'ютор Steam
Жанр(и) Рольова відеогра
Платформа  Microsoft Windows
Дата випуску 1998
Режим гри Однокористувацька гра
Творці
Ігродизайнер(и) Джон Ван Кенеґем
Технічні деталі
Носій цифрова дистрибуція
Might and Magic
Попередня гра Might and Magic V: Darkside of Xeen
Наступна гра Might and Magic VII: For Blood and Honor

Might and Magic VI: Mandate of Heaven — шоста гра з серії RPG «Might and Magic», створена компанією «New World Computing» і опублікована «3DO» в 1998 році.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

На самому початку формується загін з чотирьох персонажів (їх склад потім змінити неможливо), що мають різні характеристики. Потім цей загін починає виконання квестів.

Гра ведеться від першої особи (що зближує її з шутерами), проте в бою можливий «покроковий» режим. Персонажі мають рюкзаки, де зберігаються різні зілля, зброя, квестові предмети і т. д., однак розмір їх обмежений. Нарешті, зброя, обладунки, капелюхи, кільця, амулети можуть бути надіті на персонажів (цей елемент потім був застосований в покрокової стратегії Heroes of Might and Magic III).

Сюжет[ред. | ред. код]

Дія гри відбувається після перемоги Роланда над Арчібальдом (варіант проходження Heroes of Might and Magic II за світлих). Однак сам Роланд вирушив на пошуки нового невідомого супротивника, що загрожує Енроту і зник в селищі Солодкі Води. В державі поширюється таємничий культ Баа, нібито створений «щоб поліпшити життя», хоча насправді створений кріганами. Тепер загін з кількох воїнів повинен дізнатися, що ж сталося зі зниклим імператором. І незабаром з'ясовується, що герої повинні врятувати Енрот від Кріган.

Див. також[ред. | ред. код]