Norn9

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Norn9: Norn + Nonetto
ノルン+ノネット
Норн9
Жанрпригоди, фантастика, романтика, фентезі, сьодзьо
Манґа
АвторАдаті Тока
ІлюстраторСудзукі Акіра
ВидавецьAT-X
ЖурналMonthly Shonen Magazine
Період випускучервень 2013 — січень 2016
Кількість томів7 + 1 спеціальний
Телевізійний аніме-серіал
РежисерАбо Такао
ПродюсерІвасакі Такасі
СценаристТакахасі Нацуко
СтудіяCinema Citrus
Період показу7 січня 2016 — 31 березня 2016
Кількість серій12+1

Norn9 — отоме-манґа компанії Otomate та Cinema Citrus, 2013 року випуску. У 2015 році була анонсована аніме-адаптація манґи. Вихід аніме прийшовся на січень 2016 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

У межах старомодного міста, схожого на ті, що були в епоху Мейдзі і Тайсьо, існує гігантська сфера, яка літає в повітряному просторі. На цьому «кораблі», званому «Норн9», всередині якого розташоване невелике містечко, знаходяться декілька молодих людей.

Історія бере початок із 12-річного школяра по імені Судзухара Сората, який разом зі своїми однокласниками знаходиться на екскурсії. Але він чує чарівну пісню і втрачає свідомість. Прийшовши в себе, Сората виявляє, що опинився в незнайомому місці, який був схожий на той, що у шкільних підручниках. Він не міг повірити в реальність того, що відбувається. Від побаченого все його тіло наче залили свинцем. Але тут йому на допомогу приходить пурпурноволоса дівчина, яка пропонує Сораті піти з нею на корабель, який незабаром повинен буде приземлитися біля села.

На кораблі їх зустрічають ще дві дівчини і вісім хлопців. Всі вони володіють якою-небудь здатністю. Виявляється, пурпурноволоса незнайомка — теж володар здібності. Хоч Сората і не володіє такими силами, хлопці взяли його на корабель, сказавши, що після прибуття в якийсь «Світ» йому зможуть допомогти. І так би вони й летіли собі спокійно-спокійнісінько, якби не раптова атака. Здавалося, ніщо не може пробити зовні бар'єр однієї з дівчат екіпажу, але атака сталася зсередини. Незабаром нападник особисто заходить на корабель і вимагає лише одного: «Мені потрібна дівчина, чиєю здатністю є створення бар'єрів для уникнення „Перезапуску“ світу». Але ця дівчина й гадки не має, що за «Перезапуск» і відмовляється, змушуючи його піти на час. Після цього інциденту було прийнято рішення, що лиходієві допоміг хтось із хлопців на кораблі. А це означає, що зрадник ще тут, і його треба знайти до того, як «Норн9» приземлиться в пункті призначення.

Персонажі[ред. | ред. код]

Сейю: Аюмі Фудзімура

Кохару — сімнадцятирічна дівчина, здатна керувати вогнем. Свого справжнього імені дівчина не пам'ятає, через те, що в минулому люди насміхалися над нею і називали монстром. Ім'я «Кохару» було дано батьком Какеру. Кохару безстрашна і прагне подружитися з усіма, але в той час вона надзвичайно неосвічена.

Сейю: Юкі Кадзі

Какеру Юіга — вісімнадцятирічний хлопець зі здатністю управляти рослинами. Садист розглядає Сенрі як свою іграшку і любить дражнити Кохару. Невинність із якою Кохару приймає його жарти, періодично викликає у Какеру почуття провини. Частина команди вважає Какеру блискучим тактиком, тоді як інша — сволотою.

Сейю: Хіро Сімоно

Сенрі Ітіносе — шістнадцятирічний хікікоморі зі здатністю управляти водою.

Сейю: Такуя Сато

Масамуне Тоя — двадцятичотирирічний хлопець.

Сейю: Аясі Такагакі

Мікото Куга — вісімнадцятирічна дівчина зі здатністю створювати захисне поле. Спокійна і мужня, володіє сильним почуттям відповідальності і прагне оберігати друзів. У прагненні захистити інших, Мікото схильна забувати про власні почуття та безпеку.

Сейю: Дайсуке Воно

Нацухіко Атсума — двадцятидворічний хлопець.

Сейю: Міцукі Сайга

Сакуя Нідзе — дев'ятнадцятирічний хлопець, друг дитинства Мікото. Має здатність бачити майбутнє, хоча і не може використовувати цю силу, коли йому заманеться.

Сейю: Кодзі Юса

Іцукі Кагамі — двадцятирічний хлопець зі здатністю керувати снами.

Сейю: Асамі Сето

Нанамі Сирануї — шістнадцятирічна дівчина з тихим характером і видатними навичками ніндзя. Також має здатність стирати спогади людей. Свої сили вона ненавидить і прагне по можливості не зближуватися з іншими людьми.

Сейю: Норіякі Сугіяма

Акіто Сюкурі — вісімнадцятирічний хлопець.

Сейю: Томокадзу Сугіта

Рон Муробосі — двадцятип'ятирічний хлопець.

Сейю: Хіроюкі Йосіно

Хейсі Отомару — дев'ятнадцятирічний хлопець зі здатністю до телепатії.

Головні герої[ред. | ред. код]

Сейю: Ацусі Абе

Сората Судзухара — дванадцятирічний хлопець із періоду Хейсей.

Посилання[ред. | ред. код]