Omerta – City of Gangsters

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Omerta - City of Gangsters
Розробник Болгарія Haemimont Games
Видавець Німеччина Kalypso Media
Дистриб'ютор Steam і Good Old Games[1]
Жанр(и) Стратегія в реальному часі
Платформа  Microsoft Windows
 macOS
 Xbox 360
Дата випуску 12 лютого 2013 року, Windows, Xbox 360
Режим гри  однокористувацький
 багатокористувацький
Мова англійська[2], німецька[2], французька[2], польська[2], російська[2], корейська[2], італійська[2] і іспанська[2]
Технічні деталі
Носій DVD, Steam
Офіційний сайт

Omerta — City of Gangsters (укр. Омерта – Місто Ґангстерів) — відеогра в жанрі стратегія, розроблена болгарською студією Haemimont Games та видана Kalypso Media для PC та Xbox 360. Гра вийшла 31 січня 2013 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Назва розповідає про 1920-ті — під час сухого закону в США, в Атлантик-Сіті, де й розгортаються події гри. У зв'язку із забороною на будь-який алкоголь в цю епоху, мафія змогла скористатися цим сповна й зміцнитись за допомогою барів, де нелегально розпивалися спиртні напої. У той час, коли злочинні угруповання керували містом та декілька сумнівно-моральних чоловіків були в змозі домогтися успіху за допомогою незаконних азартних ігор, високому духові й тінистих махінацій, сюжетна лінія гравця відбувається, коли він опиняється у цьому казані незаконності. Персонаж гравця — еміґрант, Фредді Таніно, який народився у невеличкому селі в Сицилії [точно невідомо], і який щойно прибув в Атлантик-Сіті. Він повинен піднятися догори по сходах мафіозного світу. Працюючи з нуля, Таніно повинен затвердитись у злочинному світі, купуючи підприємства, а також, атакуючи підприємства своїх суперників, одночасно виконуючи свою версію «американської мрії».

Дрібнички[ред. | ред. код]

Назва гри — «Omerta», посилається до знаменитого мафіозного кодексу честі, який називається «Omerta», «Кодекс мовчання», що пов'язує членів мафії або аналогічних злочинних організацій професійного розсуду щодо третіх осіб.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Good Old Games — 2008.
  2. а б в г д е ж и Steam — 2003.

Посилання[ред. | ред. код]