Panorama Software

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Panorama Software — розробник програмного забезпечення класу Business Intelligence (BI) та Corporate/Business Performance Management (CPM/BPM).

Штаб-квартира компанії розташована в Торонто (Канада). Офіси компанії знаходяться в Північній Америці, країнах EMEA та Азії. Налічує понад 300 компаній-партнерів в 30-ти країнах світу.

Історія[ред. | ред. код]

Заснована в 1993 р. Створила і продала в 1996 р. компанії Microsoft авторські права на серверну OLAP-технологію, відому сьогодні як SQL Server Analysis Services. В подальшому сконцентрувалась на розробці клієнт-серверних OLAP та BI-продуктів.

Співпраця з іншими компаніями[ред. | ред. код]

Panorama Software тісно співпрацює з компаніями SAP та Microsoft. Її продуктовий пакет Panorama NovaView значно розширює можливості BI-платформ SAP та Microsoft в частині клієнтської OLAP-функціональності, аналізу, звітності та моніторингу продуктивності.

Послуги[ред. | ред. код]

Програмні рішення компанії використовуються понад 900 компаніями-замовниками різних галузей. Окрім розробки забезпечує технічний супровід та підтримку своїх програмних продуктів, консалтинг по сховищам даних та OLAP-технологіям.

Посилання[ред. | ред. код]