Pop the Trunk

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Pop the Trunk»
Пісня Yelawolf
з альбому Trunk Muzik 0-60
Випущено 27 липня 2010
Формат Завантаження музики
Тип Сингл
Записано Columbia Sounds
(Колумбія, Південна Кароліна)
Жанр Хардкор-реп
Тривалість 3:48
Лейбл Ghet-O-Vision Entertainment, Interscope
Автор слів Майкл Ета, Вільям Вашингтон
Продюсер

WillPower

Хронологія синглів Yelawolf
Попередній
←
«I Just Wanna Party»
(2010)
Наступний
→

«Pop the Trunk» — сингл американського репера Yelawolf, виданий 27 липня 2010 р. Пісня спершу з'явилася на мікстейпі Trunk Muzik. Трек є найвідомішою композицією виконавця.[1]. Концепція пісні обертається навколо життя в Ґадсдені, штат Алабама, де виріс репер. Yelawolf просто описує своє оточення й різні події, свідком котрих він став. Виконавець заявив в інтерв'ю, що «Pop the Trunk» став першим треком, записаним для Trunk Muzik, перший куплет є по суті проявом поваги до вітчима, який виховав його.[2] Назва пісні — сленговий вираз, що означає «дістати вогнепальну зброю з багажника автівки».

Відеокліп[ред. | ред. код]

Сюжет відео придумав Yelawolf. Режисер: Motion Family. Кліп включає в себе різні елементи культури сільського Півдня США. Першу частину зняли в батьківському домі репера, у лісистому районі Ґадсдену. Матір сокиркою рубає м'ясо на ґанку, над головою у неї висить мертвий олень. Вітчим ремонтує старий пікап Chevrolet, бере помповий дробовик Моссберґ, вбиває грабіжника, котрий увірвався на його приватну територію.

У другій сцені Yelawolf сидить на задньому сидінні Chevrolet Monte Carlo й активно читає реп. Приятель виконавця, Shawty Fatt, заїжджає на стоянку винної крамниці й помічає людину, з якою той мав суперечку, дістає з багажника зброю й вбиває її, після чого тікає з Yelawolf на машині. Більша частина кліпу знята вночі, це надає відео моторошну атмосферу. Між основною сюжетною лінією присутні кадри, в яких виконавець читає реп із палаючим відром для сміття на задньому плані, на звалищі металобрухту та в інших місцях (зазвичай на холоді).[3]

Список пісень[ред. | ред. код]

Цифровий сингл
  1. «Pop the Trunk» — 3:48

Посилання[ред. | ред. код]

  1. Архівована копія. Архів оригіналу за 31 грудня 2012. Процитовано 31 грудня 2012.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 29 січня 2011. Процитовано 31 грудня 2012.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 9 лютого 2013. Процитовано 31 грудня 2012.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)