Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring
Розробник Frogwares
Видавець Ubisoft
Дистриб'ютор Steam і Good Old Games[1]
Жанр(и) пригодницька відеогра
Платформа  Microsoft Windows
Дата випуску 27 серпня 2004
Режим гри однокористувацька гра[2]
Мова англійська[2], болгарська[2], чеська[2], французька[2], німецька[2], італійська[2], польська[2], російська[2] і іспанська[2]
Технічні деталі
Носій оптичний диск, цифрова дистрибуція і цифрове завантаження[d]
Пригоди Шерлока Холмса
Попередня гра Sherlock Holmes: Mystery of the Mummy
Наступна гра Sherlock Holmes: The Awakened
Офіційний сайт(англ.)
CMNS: Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring у Вікісховищі

Sherlock Holmes: The Case of the Silver Earring,Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring (укр. «Шерлок Холмс: Загадка срібної сережки») — детективна пригодницька відеогра 2004 року, випущена франко-українською компанією Frogwares. Є продовженням гри Sherlock Holmes: Mystery of the Mummy і другою грою в серії «Пригоди Шерлока Холмса». Російська локалізація була випущена в тому ж році компанією .

Ігровий процес[ред. | ред. код]

На відміну від першої гри серії, використовується традиційний для пригодницьких ігор вид від першої особи. Трьохмірні лише персонажі, локації статичні (у наступній грі, «Секрет Ктулху», в 3D було виконано все). Присутні класичні інвентар і блокнот із записами розмов і зручною картою для переміщення, що можуть бути викликані клавішею «пробіл».

Для розслідування у Холмса є спеціальні предмети: збільшувальна лупа, рулетка і колба, на необхідність яких великий детектив іноді натякає фразою «Мені щось потрібно …» (англ. I need something...).

Гра розділена на п'ять рівнів. У кінці кожного гравцеві пропонується пройти вікторину по подіям за допомогою записів Холмса.

Сюжет[ред. | ред. код]

Травень 1897. Шерлок Холмс і Доктор Ватсон запрошені до Шеррінгфорд-Холлу (англ. Sherringford Hall). Господар маєтку, Мелвін Бромсбі (англ. Sir Melvyn Bromsby), хоче розповісти важливу новину про свій будівельний бізнес гостям, але лунає фатальний для нього постріл. Шерлок вирішує розслідувати вбивство до прибуття поліцейських, і разом з Ватсоном розгадує дивні загадки кожного з підозрюваних, включаючи молоду дочку загиблого.

Цікаві факти[ред. | ред. код]

Відгуки[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Good Old Games — 2008.
  2. а б в г д е ж и к л Steam — 2003.