Spider-Man: Friend or Foe

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Spider-Man: Friend or Foe
Розробник Beenox Studios
Видавець Activision
Дистриб'ютор Columbia Pictures і Nintendo eShop
Жанр(и) пригодницький бойовик, пригодницька відеогра, beat 'em up і платформер
Платформа Windows , PlayStation 2, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP
Дата випуску 28 жовтня 2008
Режим гри багатокористувацька гра, однокористувацька гра і кооперативний режим
Творці
Композитор(и) Джеймс Л. Вінейблd
Технічні деталі
Носій оптичний диск, оптичний диск Nintendo, DVD і цифрове завантаження[d]
Офіційний сайт

Spider-Man: Friend or Foe (укр. Людина-Павук: Друг чи ворог) — аркада, випущена компанією Beenox Studios і видана Activision у 2007 році. У ході гри головний герой — нью-йоркський супергерой Людина-павук повинен зупинити напад інопланетних істот симбіотів.

Опис гри[ред. | ред. код]

Людина-павук — в миру Пітер Паркер — знайомий кожному. Відважний захисник Нью-Йорка готовий у будь-який момент прийти на допомогу всім, кому вона необхідна. Але й самим героям іноді потрібна підтримка. Створена на основі кінотрилогії і коміксів гра Spider-Man: друг чи ворог надає унікальну можливість як поборотися проти армії лиходіїв — Доктора Октопус, Зеленого Гобліна, Венома і Піщаного людини, так і приєднатися до неї!

Беріть участь в сутичках від особи Людини-павука або інших персонажів, у тому числі і негативних. Кожен з них володіє унікальними можливостями і стилем бою. Буквально на ходу перемикаючись між Паркером і його союзниками, можна проводити унікальні комбінації витончених прийомів. Вперше за всю історію серії в ній з'явився режим спільної гри: скооперуйтеся з приятелем, щоб разом задати жару ворогам закону та справедливості!

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]