TONIKAWA: Over the Moon for You

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Fly Me to the Moon
ト ニ カ ク カ ワ イ イ
Tonikaku Kawaii
Неймовірна в будь-якому випадку
Жанрнаукова фантастика, повсякденність
Аудиторіясьонен
Манґа
АвторКенджиро Хата
ВидавецьShogakukan
Аудиторіясьонен
ІмпринтShōnen Sunday Comics
ЖурналWeekly Shōnen Sunday
Період випуску14 лютого 2018 — дотепер
Кількість томів22
Телевізійний аніме-серіал
РежисерІкехата Хіроші
ПродюсерХьодо Казухо
КомпозиторEndō
СтудіяSeven Arcs
ЛіцензіатCrunchyroll
МережаTokyo MX, YTV, Nippon TV
Період показу3 жовтня 2020 — дотепер
Кількість серій12 + 2 OVA

Fly Me to the Moon (японською: ト ニ カ ク カ ワ イ イ, Хепберн: Tonikaku Kawaii, досл. "Неймовірна в будь-якому випадку" або "Гарненька, як не крути", стилізована назва: Tonikaku Cawaii, українська назва: Казкова красуня: забери мене на місяць), також відома за межами Японії як Tonikawa: Over the Moon for You, - японська серія манґи, написана та проілюстрована Кенджиро Хатою. Серіалізована у Shogakukan's Weekly Shōnen Sunday з лютого 2018 року. Історія розповідає про підлітка-генія Насу Юдзакі та розвиток його стосунків з його новою дружиною Цукасою, що рятує його в автокатастрофі на початку історії. Адаптація телевізійного аніме-серіалу від Seven Arcs відбулася в жовтні 2020 року на Tokyo MX та інших каналах. У Північній Америці манґа ліцензована Viz Media.

Сюжет[ред. | ред. код]

Насу Юдзакі, хлопчика зі своєрідним іменем, збиває вантажівка в день вступних іспитів до середньої школи. Його рятує дівчина і вдячний Насу зізнається їй щодо своїх до неї романтичних почуттів на автобусній зупинці. Дівчина, Цукаса Цукуйомі, погоджується стати його дівчиною, але лише в тому випадку, якщо спершу вони візьмуть шлюб. Коли Наса, який попередньо вирішує не ходити до старшої школи у пошуках Цукаси, досягає свого 18-річчя, він досі розмірковує щодо обіцянки, яку дав був того дня. Раптово Цукаса з’являється біля його порога з бланком щодо одруження, ініціюючи їхні стосунки та шлюб. Хоча прив'язана нерідна ​​молодша сестра Цукаси спершу відмовляється прийняти їхні стосунки, вона врешті, визнає Насу членом її родини.

Під час розвитку стосунків Наси та Цукаси вони стають більш близькими з кожнем днем. До початку 14 розділу пара починає триматися за руки, обіймати одне одного і цілуватися У попередніх розділах манги другорядний персонаж на ім'я Айя Арісаґава, яка закохана в Насу, вважає, що Наса і Цукаса - лише родичі, а не молода пара. Коли вона дізнається, що Насу та Цукаса таки перебувають у стосунках, це стає для неї шоком, та незважаючи на це, врешті-решт вона приймає це, та підтримує Насу у його стосунках.

Оцінки медіа[ред. | ред. код]

Fly Me to the Moon написана і проілюстрована Кенджиро Хата. Серіалізація манґа розпочалася у 12-му випуску Shogakukan's Weekly Shōnen Sunday у 2018 році дебютними двома розділами, перший з яких був випущений 14 лютого 2018 р. [1][2]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Inc, Natasha. 畑健二郎の新連載「トニカクカワイイ」サンデーで開幕、久米田康治も乱入. コミックナタリー (яп.). Архів оригіналу за 26 жовтня 2020. Процитовано 22 листопада 2020.
  2. Chapman, Paul. Artist Kenjiro Hata Debuts New Manga Series "Tonikaku Cawaii". Crunchyroll (en-gb) . Архів оригіналу за 22 червня 2020. Процитовано 22 листопада 2020.

Посилання[ред. | ред. код]