Take Me Home

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Take Me Home
Студійний альбом
Виконавець One Direction
Дата випуску 9 листопада 2012
Записаний травень — серпень 2012
Жанр поп
Мова англійська
Лейбл Columbia Records і Syco Musicd
Продюсер Dr. Luke, Carl Falkd, Shellback і Рамі Якубd

Take Me Home — другий студійний альбом англійсько-ірландського бойз-бенду One Direction, який був випущений у продаж компаніями звукозапису Syco Records та Columbia Records (Sony Music Entertainment) у листопаді 2012 року. Після тривалих рекламних виступів і гастролей в Північній Америці та Океанії в підтримку свого дебютного альбому, гурт приступив до запису нового альбому у травні 2012 року. Беручи до уваги міжнародний успіх, якого досягнув дебютний альбом гурту «Up All Night», у створенні нового альбому брали участь декілька авторів текстів та продюсерів, що працювали над першим альбомом, такі як: Карл Фалк, Рамі Якоб, Саван Котеча, Ед Ширан, Джейк Гослінг і Том Флетчер. Загалом, це альбом поп-музики, проте з елементами таких музичних напрямів як поп-рок, данс-поп, teen поп і пауер-поп.

В цілому, альбом отримав позитивні відгуки від музичних критиків, одні оцінили композиції, назвавши їх захоплюючими, заразливими та безтурботними, в той час як інші прийшли до висновку, що альбом занадто подібний до попереднього, і зважаючи на велику кількість треків, що увійшли до нього, над ним працювали поспіхом. Альбом досягнув великого комерційного успіху, очоливши чарти в тридцяти п'яти країнах світу, включаючи Велику Британію, США, Канаду та Австралію. Крім того, у перший тиждень релізу у США було продано 540000 копій «Take Me Home» і більше одного мільйона копій по всьому світу.

Перший сингл «Live While We're Young», реліз якого відбувся 28 вересня 2012, досягнув величезного успіху у всьому світі, очоливши десятку хітів майже в кожній країні, де був випущений, та встановив рекорд на відкритих продажах пісень не американських авторів. Другий сингл «Little Things», реліз якого відбувся 11 листопада 2012, став другим хітом, що досягнув першого місця у Великій Британії.