The Way

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
The Way
Сингл Fastball
з альбому All the Pain Money Can Buy
Випущений лютий 24, 1998
Формат CD single, cassette single
Жанр Альтернативний рок
Тривалість 4:17
Лейбл Hollywood Records
Продюсер Julian Raymondd
Хронологія синглів Fastball
Попередній
←
«Are You Ready for the Fallout?»
(1997)
«Fire Escape»
(1998)
Наступний
→
Музичне відео
«The Way» на YouTube

«The Way» ця пісня в стилі альтернативного року, від американської групи Fastball[en] з їхнього другого студійного альбому All the Pain Money Can Buy. Вона піднялась на перший щабель U.S. Billboard Modern Rock Tracks чарту в квітні і залишалась там впродовж семи тижнів. А також на 21 сходинку UK Singles Chart, її крутили на багатьох радіостанціях таких як Forth One.

Пісня була обрана VH1, як одна з найкращих пісень 90-х, де посіла 94 позицію.[1] Пісня була перероблена, через рік після виходу оригіналу, італійцем DJ Gigi D'Agostino, в його альбомі L'Amour Toujours.

Ідея[ред. | ред. код]

«The Way» розповідає про літню пару, що покинули все і вирушили подорожувати. Під час подорожі їхня машина ламається і вони продовжують свій шлях — пішки. І з продовженням пісні, стає зрозуміло, що ці двоє досягнули свого щастя, втративши зв'язок з цим світом.

Басисту Тоні Скальзо[en] ідея про написання цієї пісні прийшла після читання журналістських статей, які описували зникнення літньої подружньої пари, Раймонд (Raymond) і Лела Говард (Lela Howard) з Саладо штату Техас, які залишили свій дім в червні 1997, щоб відвідати фестиваль Дня Піонера поряд з містечком Темпл, на який вони так ніколи і не прибули[2]. Вони були знайдені двома тижнями пізніше, внизу ущелини біля Хот-Спрінгс, штат Арканзас, за сотню миль від їх маршруту [3].

Про пісню Скальзо сказав, що «це романтичний погляд на те що сталось», він «змалював їх отримуючими задоволення, наче тоді коли вони зустрілись вперше».

На початку пісні налаштовується радіо через кілька FM станцій; серед яких чути «Foolish Games[en]» від Джуел, «You Got It» Роя Орбісона , та «Vogue» Мадони.

Список треків[ред. | ред. код]

  1. «The Way»
  2. «Are You Ready for the Fallout
  3. «Freeloader Freddy»

Чарти[ред. | ред. код]

Чарт (1998) Найвища
позиція
UK Singles Chart 21
U.S. Billboard Hot 100 Airplay 5
U.S. Billboard Hot Adult Top 40 Tracks 2
U.S. Billboard Hot Mainstream Rock Tracks 25
U.S. Billboard Hot Modern Rock Tracks 1
U.S. Billboard Top 40 Mainstream 4
U.S. Billboard Top 40 Tracks 31

Посилання[ред. | ред. код]

  1. 100 Greatest Songs Of The '90s Full List. Архів оригіналу за 22 грудня 2007. Процитовано 15 листопада 2009.
  2. Family remains mystified by disapperance [sic] [Архівовано 20 грудня 2013 у Wayback Machine.] AP Thursday, July 10, 1997
  3. Salado couple shared passions for church, each other [Архівовано 20 грудня 2013 у Wayback Machine.] AP Monday, July 14, 1997
Попередник:
"Sex and Candy" by Marcy Playground
Billboard Modern Rock Tracks number-one single
April 11, 1998 - May 23, 1998
Наступник:
"Closing Time" by Semisonic