Ubisoft Bucharest

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
(Перенаправлено з Ubisoft Бухарест)
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ubisoft Bucharest
Тип Дочірнє підприємство
Форма власності дочірнє підприємство
Галузь Індустрія відеоігор
Засновано жовтень 1992
Штаб-квартира Румунія Бухарест, Румунія
Ключові особи Себастіан Делен (Головний менеджер)
Продукція Серія відеоігор Silent Hunter
Chessmaster
Власник(и) Ubisoft
Холдингова компанія Ubisoft
ubisoft.com/en-US/studio/bucharest.aspx
Мапа

Ubisoft Bucharest (інколи зазначається як Ubisoft Romania) — дочірня компанія Ubisoft, яка займається розробкою відеоігор й розташовується в місті Бухарест, Румунія. Компанія була заснована 1992 року. Однією з найвідоміших ігрових серій компанії є «Silent Hunter», реалістичний симулятор підводних човнів (відеоігри серії виходять з 1996 року) і «Chessmaster» — шаховий симулятор, розвиток якого Ubisoft Bucharest, після інших студій, продовжила 2003 року. Станом на грудень 2008 року компанія налічувала 770 співробітників[1].

Історія[ред. | ред. код]

Компанія була заснована в жовтні 1992 року як підрозділ французької компанії Ubisoft, що станом на той рік було першим підрозділом Ubisoft за межами Франції.[2]

За всю історію існування, компанія, як і багато інших підрозділів Ubisoft, залучалась до розробок багатьох відомих серій відеоігор, наприклад, таких як: Tom Clancy's Ghost Recon, Just Dance, Assassin's Creed й Watch Dogs. Також, студія розроблювала PVP режими для Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands та Assassin's Creed Origins й допомагала компанії Yvory Tower в розробці The Crew 2.[2]

Розроблені відеоігри[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Ubisoft to add 120 to Romanian studios. GamesIndustry.biz (англ.). Архів оригіналу за 5 листопада 2018. Процитовано 2 грудня 2018. 
  2. а б Ubisoft Studio Profiles (Англійською). Архів оригіналу за 9 вересня 2018. 
  3. Tom Clancy's HAWX 2 цієї восени. GameTech. 6 травня 2010. Архів оригіналу за 21 квітня 2012. Процитовано 6 травня 2010. 

Посилання[ред. | ред. код]