Користувач:Kirotsi

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вітаємо Цей користувач готовий допомогти новачкам :)
Патрульний редагувань
Відкочувач
5787
Цей користувач в українській Вікіпедії вже 5787 днів (15 років, 10 місяців, 3 дні)
Цей користувачукраїнець
Герб Миколаєва
Герб Миколаєва
Цей користувач зі славетного міста корабелів — Миколаєва

Деякі корисні поради[ред. | ред. код]

Загальна статистика[ред. | ред. код]

Змагання Вікіпедій[ред. | ред. код]

Про мене[ред. | ред. код]

$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від Представника «NaukRoom» за свій внесок до Коляда Олександр Костянтинович.
$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від Zagoriy Foundation за свій внесок до Загорій Катерина Сергіївна (Заявлений внесок: ред. № 29130702, ред. № 33053647), Zagoriy Foundation.
$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від Дарниця (фармацевтична компанія) за свій внесок до Шимків Дмитро Анатолійович (заявлений внесок), Дарниця (фармацевтична компанія) (заявлений внесок).
$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від ТОВ «АВК „Скаетон“» за свій внесок до Raybird 3 (заявлений внесок).
$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від ТОВ «Клініка репродуктивної медицини імені академіка В. І. Грищенка» за свій внесок до Грищенко Микола Григорович.
$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від Ю. Моша за свій внесок до Моша Юрій Ігорович (Заявлений внесок: ред. № 33239392, ред. № 33375396).
$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від Пресслужба Ріната Ахметова за свій внесок до Ахметов Рінат Леонідович (Заявлений внесок: ред. № 33528164).
$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від Станіслав Бондаренко за свій внесок до Бондаренко Станіслав Євгенович.
$ Цей користувач, відповідно до Умов використання Фонду Вікімедіа та правила Вікіпедія:Редагування за винагороду, публічно заявляє, що він отримує винагороду від Олександр Христодоров за свій внесок до Криленко Володимир Ігорович.

Як збираються статті для платного редагування[ред. | ред. код]

Це відповідь на питання, задане у Вікіпедія:Кнайпа (адміністрування):

«Kirotsi, у вас доволі різноманітний платний внесок, відповідно до умов потрібно вказати як замовника, так і роботодавця. Тобто ту бізнес-контору, яка підбирає вам статті для роботи. --yakudza 17:39, 1 лютого 2022 (UTC)»

Цією бізнес-конторою є я сам. Сторінки, які потрапляють до роботи формуються двома основними шляхами:

  • Лійка (воронка) продажу через мій сайт MP Consulting
  • Сарафанне радіо

У першому випадку запити від потенційних клієнтів, що потрапляють на сайт, приходять із пошукових систем і за прямими посиланнями із зовнішніх ресурсів (насамперед з мого гостьового посту та сторонньої статті Анни Сохи).

У другому випадку заявки надсилають потенційні клієнти, що отримали рекомендацію від сторонніх осіб (починаючи з тих, для кого я раніше редагував статті, завершуючи тими, що могли щось чути/читати про мене).

Серед неосновних шляхів (які я чітко ідентифікую):

На біржі я зараз неактивний. Хоча подеколи заявки потрапляють до мене через неї. Аналогічна ситуація і з «Минуле та теперішнє».

У підсумку це все генерує потік заявок на дуже широку тематику. --Kirotsi (обговорення) 18:38, 2 лютого 2022 (UTC)

Додатково[ред. | ред. код]

Вікіпедія:Вавилон Інтереси Участь у проектах
uk Українська мова для цього користувача є рідною.
Годинник
Емблема Франції Учасник проєкту «Франція»
ru-4 Этот участник владеет русским языком почти как родным.
Аристотель
Цей користувач
цікавиться філософією
Цей користувач працює над порталом "Історія".
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
Земля Цей користувач цікавиться географією
Герб Миколаївської області
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
проєкт «Хокей»
Цей користувач — учасник
проєкту Хокей

Корисні лінки[ред. | ред. код]

Сестринські проекти Вікіпедії[ред. | ред. код]