WWF European Rampage Tour

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
WWF European Rampage Tour
Обкладинка версії для MS-DOS за участю «Мачо» Ренді Севіджа, Останнього воїна та Брета Гарта
Розробник Arc Developments
Видавець Ocean Software
Жанр(и) Реслінг
Платформа Amiga, Atari ST, Commodore 64, MS-DOS
Дата випуску 1992[1]
Режим гри багатокористувацька гра і однокористувацька гра
Технічні деталі
Носій гнучкий диск
Попередня гра WWF WrestleMania

WWF European Rampage Tour — відеогра на основі Всесвітньої федерації реслінгу (WWF), розроблена Arc Developments у 1992 році для Amiga, Atari ST, Commodore 64 та MS-DOS. На фоні успіху попередньої гри WWF для домашніх комп'ютерів WWF WrestleMania, наступник був націлений переважно на європейські ринки. Це була остання гра WWF, випущена виключно для домашніх комп'ютерів до виходу WWF With Authority! у 2001 році.

Ігровий процес[ред. | ред. код]

Один або два гравці формують команду, вибираючи з Галка Гогана, «Мачо» Ренді Севіджа, Останнього воїна та Брета Гарта, а потім спочатку повинні по три рази перемогти угруповування реслерів The Nasty Boys, The Natural Disasters та Money Inc. (спочатку на британській арені в Лондоні, Англія, потім на німецькій національній арені у Мюнхені, Німеччина і нарешті, у палаці спорту «Берсі», Франція). Останній матч — це чемпіонський поєдинок з Легіоном долі у Нью-Йорку в Медісон-сквер-гарден.

Кожен борець володіє кількома основними бойовими атаками, такими як удари руками й ногами, дропкіки, мотузки для білизни, прес-слеми та бейкбрейки. На відміну від своєї попередниці WWF Wrestlemania, немає обмежень за часом для матчів.

У грі також є режим тренування для двох гравців із чотирма борцями, на вибір, але 2 гравцеві автоматично призначається команда Nasty Boys (назви якої неправильно поміняні у цій грі).

Версія Commodore 64[ред. | ред. код]

Версія Commodore 64 грає, така сама як і її аналоги, за винятком того, що вона містить лише окремі матчі. Чотири реслери на вибір з інших версій також присутні в цій версії. Гравець повинен перемогти Typhoon з The Natural Disasters, Irwin R. Schyster з Money Inc. та Jerry Sags з The Nasty Boys на різних майданчиках, перш ніж кинути виклик Animal з The Legion of Doom на чемпіонство. Також передбачений режим тренування для двох гравців.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. WWF European Rampage Tour. GameSpot. Архів оригіналу за 8 квітня 2019. Процитовано 7 лютого 2019 року.

Посилання[ред. | ред. код]