ZDNET

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
ZDNET
Логотип
Логотип
Посилання www.zdnet.com
Тип сайт новин
Реєстрація за бажанням
Мови англійська, японська, французька, корейська, німецька
Власник Red Ventures[1]
Започатковано 1 квітня 1991; 33 роки тому (1991-04-01)
Рейтинг Alexa 2 748 (12.01.2022)[2]
CMNS: ZDNET у Вікісховищі

ZDNET — це веб-сайт новин про бізнес-технології, який належить і управляється Red Ventures.[1] Бренд був заснований 1 квітня 1991 року Зіффом Девісом[en], як технологічний портал загального характеру та перетворився на корпоративне онлайн-видання, орієнтоване на ІТ .

Історія[ред. | ред. код]

Вміст[ред. | ред. код]

На даний момент ZDNet керує мережею з приблизно 50 блогів, які розподілені по таких основних вертикалях: компанії, апаратне забезпечення, програмне забезпечення, мобільні пристрої, безпека та ІТ-дослідження. У цих загальних областях є блоги про гаджети, стратегію управління, соціальні медіа, центри обробки даних, технологічне законодавство, SOA, охорону здоров'я, CRM, віртуалізацію та стійкість.

Сайт також пропонує огляди споживчих гаджетів, електроніки та домашнього офісного обладнання.

Нагороди та визнання[ред. | ред. код]

На 14-й щорічній церемонії нагородження Computer Press Awards у 1999 році ZDNet було визнано найкращим онлайн-сайтом у цілому (Best Overall Online Site).[3]

У 2007 році Асоціація онлайн-видавців нагородила ZDNet UK у категорії «Бізнес-веб-сайт» за його внесок в інновації в ефективному впровадженні Web 2.0 і функцій спільноти на своєму сайті.[4]

Міжнародні видання[ред. | ред. код]

ZDNET Japan[ред. | ред. код]

Японська видавнича компанія Asahi Interactive володіє веб-сайтом ZDNet Japan.

ZDNET UK[ред. | ред. код]

Функція ZDNet UK Live відображає оновлення новин і коментарі в реальному часі на веб-сайті та в соціальних мережах, включаючи Twitter.

Інші видання[ред. | ред. код]

Інші видання для країн включають Австралію, Азію, Бельгію, Китай, Німеччину, Нідерланди, Великобританію та Францію, їхніми рідними мовами.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б ViacomCBS Reaches Deal to Sell CNET for $500 Million to Marketing Firm Red Ventures / Todd Spangler // Variety. — . — Дата звернення: 12 грудня 2020.
  2. zdnet.com Competitive Analysis, Marketing Mix and Traffic[недоступне посилання з 04.04.2023] : [арх. 12.01.2022] // Alexa.com. — Дата звернення: 12.01.2022.
  3. Technology Journalists Honor the Best in Their Field // www.computerpress.org. — Дата звернення: 14 листопада 2017.
  4. ZDNet.co.uk Wins Best Business Website Award // www.zdnet.co.uk. — Дата звернення: 10 квітня 2007.

Посилання[ред. | ред. код]