Обговорення користувача:Firef7y

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Firef7y!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас, як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проектом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікі-розмітки.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

Якщо виникли запитання про проект або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповідь на Ваше питання там відсутня, поставте запитання у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків тільд (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів учасників.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your languages skills, you are welcomed to create your own User Page, introduce interwiki, load images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask help of Community on CommunityPortal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і вказівки
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

--Dimant 13:23, 15 серпня 2011 (UTC)[відповісти]

Зображення[ред. код]

Дякуємо за завантаження нових зображень! На жаль, при автоматичній перевірці їх описів виявились деякі проблеми. Зверніть увагу, що опис кожного зображення обов'язково повинен містити вказівку на його автора і шаблон ліцензії. Докладніше про правильний опис зображень ви можете прочитати на сторінках ВП:ЛЗ, ВП:ЛЗ-КД, ВП:ШАП, ВП:ДК. Зображення, що не мають необхідних даних в описах, підлягають безумовному вилученню через 7 днів після виявлення. Будь ласка, виправте описи наступних зображень (зробити це можна, натиснувши посилання «редагувати» вгорі сторінки зображення):

  • Me.jpg: Нема шаблона лицензії

--BotCat 22:00, 21 вересня 2011 (UTC)[відповісти]

Привіт![ред. код]

Вітаю, Женя! Як ти? Вже потроху, бачу освоюєшся? Зробив світлини собі, кнопочок понавішував - воно так веселіше і цікавіше! ;-) Я був у Львові - супер! Європа, як-ніяк! Та й з однодумцями наспілкувалися! Шкода, що мало. Фактично тільки з одним більш-менш спілкувався. А то всьо вікіконференціювали. Вже є деякі доповіді на вікімедії... І фотки, гадаю, теж. Я просто в інеті зараз рідко буваю і то на півгодини. Як от зараз! ;-) Ок. Пиши! ;-) --Nickispeaki 07:24, 24 вересня 2011 (UTC)[відповісти]


Звернення до киян[ред. код]

Шановний киянину! Чи не буде Ваша ласка допомогти проекту "Вікі любить пам'ятки" і долучитися до опрацювання списку пам'яток Києва? Що треба робити описано на сторінці проекту. Ви також можете оглянути вже готові списки (напр. цей) в якості прикладу. Проект був би дуже вдячним за допомогу!

Загальні збори ВМУА 15 грудня 2012 11:00[ред. код]

Доброго дня,

Інформую про рішення правління Громадської організації «Вікімедіа Україна» про проведення Загальних зборів Організації 15 грудня 2012 в Києві з початком об 11:00. Місце проведення поки остаточно не визначене. Якщо Ви можете запропонувати місце проведення зборів, зробіть це тут .

Прошу, при наявності, вносити пропозиції до проекту порядку денного, а також реєструватися для участі в зборах.

Пропозиції щодо організації роботи зборів можна внести і обговорити тут.

Ознайомтеся, та при можливості доповніть чи відкорегуйте Звіт про роботу в 2012.

Також прошу прийняти до відома, що у зв'язку зі змінами правил домену org.ua робота пошти в домені wikimediaukraine.org.ua буде відновлена в понеділок, 3 грудня 2012.

З повагою, --Perohanych (обговорення) 21:44, 1 грудня 2012 (UTC)[відповісти]

привіт! перейменувала файл. взагалі, для цього запиту треба Шаблон:Перейменувати файл використовувать. цей файл - вільний, тож не мав би тут локально хоститися. для зображень краще ліцензії Creative Commons використовувать. а ще — Ви не можете буть автором власного фото (якщо то не був автоматичний спуск, звісно). тож мав би бути дозвіл від фотографа. успіхів --アンタナナ 16:02, 20 лютого 2013 (UTC)[відповісти]

Вікіконференція-2013[ред. код]

Запрошуємо взяти участь у Вікіконференції, яка проходитиме 2-3 листопада у Вінниці. Прохання долучатися на сторінці конференції. Якщо виникнуть додаткові запитання, будь-ласка звертайтесь до мене. З повагою, --visem (обговорення) 22:43, 20 жовтня 2013 (UTC)[відповісти]

Загальні збори[ред. код]

Загальні збори ГО «Вікімедіа Україна» згідно з Рішенням Правління №41/2013 відбудуться 15 грудня 2013 року. Початок реєстрації о 10:00, початок зборів о 10:30.

Місце проведення зборів - м. Київ, проспект Космонавта Комарова, 1, Національний авіаційний університет. Про номер корпусу та аудиторію буде повідомлено ближче до зборів на сторінці wmua:Загальні збори №5/Місце проведення

Проект порядку денного опублікований на сторінці wmua:Загальні збори_№5/Проект Порядку денного.

Запрошую також ознайомитися з іншими матеріалами, що готуються до зборів, та надавати до них пропозиції і зауваження на відповідних сторінках обговорення.

Прошу зареєструватися на сторінці wmua:Загальні збори №5/Список учасників або завчасно надати довіреність. Витяг зі wmua:Статуту:

5.11. У разі неможливості особистої присутності члена Організації на Загальних зборах, він може бути представлений уповноваженим представником, який також є членом Організації та діє на підставі довіреності. Оригінал довіреності пред'являється перед початком Загальних зборів, а копія надається виконавчому директору Організації щонайменше за 7 днів до Загальних зборів. Кожен член Організації має право бути представником не більше двох інших членів. Форма довіреності визначається Правлінням.

Публікація щонайменше як за п'ять днів до Загальних зборів інформації про отримані/надані довіреності на офіційному сайті Організації на сторінці, що містить попередній список учасників, прирівнюється до пред'явлення Оригіналу довіреності перед початком Загальних зборів.

Адреса для надання довіреності: boardwikimediaukraine.org.ua

Форма довіреності: wmua:Форма довіреності на Загальні збори ГО «Вікімедіа_Україна» --Perohanych (обговорення) 23:25, 1 грудня 2013 (UTC)[відповісти]

Вікіпошта[ред. код]

Привіт! Надіслала Вам листа вікіпоштою. Прохання перевірити й відписати --アンタナナ 18:12, 22 грудня 2015 (UTC)[відповісти]

Вітаю @Firef7y:, запрошую вас до участі у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів та пропоную зареєструватися. Починати можна -- вже зараз.--Yasnodark (обговорення) 14:25, 5 вересня 2016 (UTC)[відповісти]

Запрошення на Вікімарафон 2017[ред. код]

Привіт! 30 січня Українській Вікіпедії виповниться 13 років. Запрошуємо долучитися до Вікімарафону, який відбудеться 28—30 січня 2017 — це гарна нагода створити нову статтю разом із сотнями інших користувачів. Охочі учасники акції зможуть отримати невеличкі сувеніри. Також приходьте на вікізустріч у Києві!

Вікіконференція 2017[ред. код]

Доброго дня! Раді повідомити, що сьома Вікіконференція 2017 відбудеться 25—26 серпня у Херсоні. Для участі необхідно зареєструватися.--Taras r (обговорення) 09:53, 30 липня 2017 (UTC)[відповісти]

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії[ред. код]

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви берете участь у вікіпроекті «Вікі любить пам'ятки» — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:02, 6 лютого 2020 (UTC)

Пропозиція підписатися на щомісячний дайджест новин від «Вікімедіа Україна»[ред. код]

Вітаю!

Щомісяця ГО «Вікімедіа Україна» випускає дайджест з оглядом найважливіших подій та анонсів. Приклад останнього випуску можна подивитися тут. Відтепер дайджест буде публікуватися також і у просторі Вікіпедії.

Щоб не пропустити його, можете підписатися на нього на сторінці Вікіпедія:Дайджест Вікімедіа Україна (у розділі «Підписники дайджесту»). У такому разі щомісяця ви будете отримувати його на своїй сторінці обговорення користувача у Вікіпедії.

Ви отримали це повідомлення, бо є членом/членкинею «Вікімедіа Україна». Підписатися на щомісячний дайджест — це найзручніший спосіб не пропускати важливих новин із життя організації, до якої ви належите, а також допомогти іншим вікіколегам звернути на них увагу ) Дякую! --Aced (обговорення) 18:36, 7 травня 2020 (UTC)[відповісти]

Вікіконференція 2020[ред. код]

Вітаю! Запрошую проголосувати за дати проведення Вікіконференції, запропонувати теми та доповідачів => Перейти на сторінку обговорення на сайті «Вікімедіа Україна» --AnnaKhrobolova (WMUA) (обговорення) 15:07, 21 вересня 2020 (UTC)[відповісти]

Вікіманія 2021: Стипендії на онлайн-участь від «Вікімедіа Україна»[ред. код]

Привіт!

13-17 серпня пройде Вікіманія — щорічна глобальна конференція для міжнародного вікіруху. ГО «Вікімедіа Україна» відкрила зголошення на стипендії на віртуальну участь у Вікіманії.

Підтримку надаємо активним членам та членкиням української вікіспільноти. Стипендія може покривати витрати, необхідні для онлайн-участі у конференції: наприклад, вартість технічних аксесуарів чи догляду за дітьми на час Вікіманії. Якщо вас це цікавить, запрошуємо подавати заявку до 8 серпня включно.

Детальні умови читайте за посиланням.

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна». --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 12:42, 31 липня 2021 (UTC)[відповісти]

Вікіконференція 2021 пройде 2—3 жовтня онлайн та в кількох містах — долучайтеся![ред. код]

Вітаю!

Цього року ГО «Вікімедіа Україна» проведе щорічну Вікіконференцію 2—3 жовтня. Вона пройде у гібридному форматі: зустрічі у кількох містах України та онлайн-програма. Реєстрація та збір пропозицій до програми триває до 20 вересня включно.

Перший конференційний день — субота 2 жовтня — буде онлайновим. У неділю 3 жовтня конференція буде поділена на вікізустрічі у Києві, Харкові, Львові і Турбові Вінницької області. (Можливі зміни у разі погіршення епідеміологічної ситуації).

Участь у конференції безкоштовна за попередньою реєстрацією. Якщо хочете долучитися до вікізустрічі, при реєстрації можна буде подати заявку для отримання стипендії на проїзд та проживання.

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна» і/або брали участь у схожих заходах в минулому. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 09:21, 9 вересня 2021 (UTC)[відповісти]

Онлайн-конференція CEE Meeting 2021 пройде 5—7 листопада; доступні стипендії на участь від «Вікімедіа Україна»[ред. код]

Привіт!

5—7 листопада пройде Wikimedia CEE Online Meeting 2021 — щорічна конференція вікіспільноти Центральної та Східної Європи.

Громадська організація «Вікімедіа Україна» надає стипендії на онлайн-участь у заході. Cтипендія може покривати, наприклад, вартість навушників чи мікрофона; догляд за дітьми на час конференції; інші витрати, корисні для участі в онлайн-конференції.

Дедлайн для подання на стипендію — 2 листопада, завтра (якщо вам потрібно більше часу, напишіть мені).

Ви отримали це повідомлення, бо входите до лав членів ГО «Вікімедіа Україна» і/або брали участь у схожих заходах в минулому.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 12:57, 1 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до Місячника ілюстрування української природи[ред. код]

Вітаю! Раніше ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить Землю». На жаль, цього року українська частина фотоконкурсу не відбудеться через безпекові ризики, пов’язані із російським вторгненням. Однак натомість проходить інша тематична кампанія — Місячник ілюстрування української природи.

Це проєкт, присвячений ілюструванню української Вікіпедії та Вікіданих світлинами з фотоконкурсу «Вікі любить Землю», поданими у минулі роки. Із 2013 року ми спільно зібрали майже 115 тисяч світлин пам'яток природи України, однак далеко не всі наразі знайшли своє місце на сторінках статей Вікіпедії. Цього літа — до 5 серпня — ми працюємо над тим, щоб покращити ілюстрування найбільшої у світі енциклопедії.

15 найактивніших учасників та учасниць отримають цінні призи — сертифікати інтернет-магазинів. Також усі зможуть отримати офіційний сертифікат участі від громадської організації «Вікімедіа Україна», яка організовує проєкт.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:01, 11 липня 2022 (UTC)[відповісти]