Ішіда Урю

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ішіда Урю
石田 雨竜
Bleach
Перша поява Манґа: 29 глава
Аніме: 7 серія
Автор Кубо Тайто
Сейю Норіакі Суґіяма
Інформація про персонажа
Вік 15 років
Стать чоловіча
Раса (вид) Людина, Квінсі
Дата народження 6 листопада[1]
Рід занять Школяр
Родичі Ішіда Рюкен (батько)
Ішіда Сокен (дідусь)

Іші́да Урю́ (яп. 石田 雨竜) — однокласник Ічіґо, один з останніх представників раси квінсі[2].

Ішіда — чорноволосий парубок середнього зросту (170 см)[1]. В основному носить шкільну форму, а також окуляри. Вік — 15 років.

Вираз обличчя у нього зазвичай, як і в Ічіґо, трохи сердитий, строгий та нахмурений. Ніколи не посміхається[3].

За характером досить гордий, обачливий, запасливий (постійно з собою щось носить, наприклад, аптечку або набір для шиття). Прагне виглядати холоднокровним та урівноваженим, але інколи переграє і виглядає трохи безглуздо. Буває інколи незграбний. Працелюбний та старанний, якщо береться до роботи, виконує її швидко та акуратно. Не любить відкладати справи на потім. Прагне завжди відповідати за свої слова.

З часом помітно міняється: спочатку надмірно замкнутий, але поступово розкривається та більш охоче спілкується з довколишніми людьми.

На відміну від шиніґамі, які в битві в першу чергу покладаються на меч (дзампакто), квінсі використовують лук та стріли. Вони створені з часток духовної енергії, яку витягують з навколишнього світу, — в протилежність шиніґамі, які використовують власну внутрішню духовну енергію.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Absolute Anime:. Character Profile: Uryuu Ishida (англійською) . Архів оригіналу за 21 червня 2013. Процитовано 19 березня 2009.
  2. Манга «Блич»; том 6, глава 45, стр. 18.
  3. Anime News Network. The Click. November 18th — November 24th (англійською) . Архів оригіналу за 8 вересня 2008. Процитовано 19 березня 2009.

Посилання[ред. | ред. код]