Вел Валентино

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вел Валентіно
Val Valentino
Ім'я при народженні Леонард Монтано
Псевдо Val Valentino
Народився 14 червня 1956(1956-06-14)[1] (67 років)
Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Громадянство США США
Діяльність Ілюзіоніст
Знання мов англійська
Роки активності 1996 — тепер. час
Батько Артур Галстян
Мати Елла Монтано
У шлюбі з Белла Алвердян
IMDb ID 0884349
Сайт themaskedmagician.com

Вел Валентіно (англ. Val Valentino, 14 червня 1956(19560614), Лос-Анжелес) — американський ілюзіоніст, чародій, що прославився своїми відеовипусками «Таємниці великих магів» в плані викриття секретів великих чародіїв минулого.

Валентино народився в Східному Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Його батько Артур Галстян - вірменський емігрант з Туреччини, його мати Елла Монтано - італійського походження.

Вела Валентино називають чародієм, котрий носить маску, щоб не бути впізнаним своїми колегами. Зазвичай чародії не розкривають секрети фокусів своїх колег і своїх власних, так як ризикують стати відчуженими у своєму професійному середовищі. У кількох своїх публічних виступах він був у масці та змінював голос.

Валентино каже, що метою його діяльності є бажання підштовхнути магів до створення нових трюків та ілюзій замість використання старих секретів. Як тільки вийшли перші фільми викриттів, ілюзіоністи в США стали звертатися до нього із питанням про те, навіщо він це робить. Вал Валентино дав відповідь в четвертому фільмі викриттів: «Я викриваю старі трюки, щоб фокусники придумали нові». Однак це було лише відмовкою, бо слідом за старими трюками стали розкриватися і зовсім нові.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]