Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Архів 37

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Війна редагувань

Користувач:Mistery Spectre вносить вандальні редагування, заперечує перевірену версію. Неодноразово. Половина усіх його редагувань в українській вікіпедії — скасування редагувань інших, тобто ВР. ✍ Green Zero Обг 12:35, 28 грудня 2013 (UTC)

О, виявляється розводка на війну правок і тут є. Спочатку з'являється учасник, який не брав участі в конфлікті і без яких бо аргументів, починає терти мої правки. Після чого раптом пише на мене запит на ЗКА, не даючи прямих діффов , щоб не можна було відразу зрозуміти ситуацію, а адмінам самим довелося б шукати у мене порушення прямо у внеску. Класика. Ви мене та адмінів за дурнів приймаєте ?) Особливо цікавi звинувачення у вандалізмі в тому випадку, коли в одній з статей (Ось тут учасник як б не помітно видаляє частину тексту доданого мною, щоб при його поверненні склалося враження, що я злобно відкочую його правку) я повертав свій текст с аи. Загалом, чистісінька провокація під блок . Mistery Spectre (обговорення) 12:39, 28 грудня 2013 (UTC)
Машинний переклад з іноземної мови:

О, виявляється розводка на війну правок і тут є. Спочатку з'являється учасник , який не брав участі в конфлікті і без яких або аргументів , починає терти мої аргументи. Після чого раптом пише на мене запит на ЗКА , не даючи прямих Діффа , щоб не можна було відразу зрозуміти ситуацію , а адмінам самим довелося б шукати у мене порушення прямо у внеску . Класика . Ви мене і адмінів за дурнів приймаєте ?) Особливо цікаво дивитися звинувачення у вандалізмі в тому випадку, коли в одній з статей я повертав свій текст до ай . Загалом , чистісінька провокація під блок .. Переклад російськомовну репліку п.Mistery Spectre за допосмого translate.google.com.ua ✍ Green Zero Обг 13:18, 28 грудня 2013 (UTC)

А зараз йде спроба відвернути увагу від моїх слів, при цьому не відповідаючи на звинувачення по суті. Типова тактика. Mistery Spectre (обговорення) 12:50, 28 грудня 2013 (UTC)
Потрапивши в незручне становище, учасник спробував видалити свою репліку. Тобто, як я і говорив, ми бачили невдалу спробу спровокувати мене на війну правок для подальшого блоку за неї. Mistery Spectre (обговорення) 13:07, 28 грудня 2013 (UTC)
Писля чого йдуть спробы троллiнгу. Як ми можемо переконатися, після невдачі з війною правок, друг опопнента намагається будь-якими спробами відвернути увагу і спровокувати мене на порушення правил. Mistery Spectre (обговорення) 13:11, 28 грудня 2013 (UTC)
Як ви бачите з цiх дiффов, учасник продовжує влаштовувати провокації на війну правок, монотонно відкочуючись мої правки і вносячи перешкоди в мої спроби переписати статтю і навіть повернути деякі розділи. Таким чином, ми можемо переконається, що учасникам вигідніше виставити мене таким собі воїном і вандалом, не допустивши правок статті і якнайшвидше мене заблокувати Mistery Spectre (обговорення) 13:53, 28 грудня 2013 (UTC)
1.Відновлюємо перевірену довоєнну версію. (що я і намагаюсь робити) 2. Обговорюємо наступні зміни на сторінці обговорення. Крапка.✍ Green Zero Обг 13:56, 28 грудня 2013 (UTC)
Щось я не помітив спроб щось обговорювати від вас, тільки принципові відкати. Та й власне, вимога перейти на СО з наступним мовчанням і затягуванням конфлікту - теж прекрасно знайомий мені брудний прийом. Не мине. Mistery Spectre (обговорення) 14:02, 28 грудня 2013 (UTC)
І тут, власне, нам вдається схопити опонента за руку, коли ведучи війну правок і апелюючи до порушення мною якоїсь нейтральності, опонент неглядя зносить всі мої спроби повернути позицію опонента. Таким чином, перед нами яскравий елемент принципової війни правок, провокації і спроб видавити мене зі статті, якими б не були мої дії. Якщо звичайно не взяти до уваги такий варіант, що учасник сліпо тисне на відкат, не розбираючись в тому, що я додаю правками. Mistery Spectre (обговорення) 13:59, 28 грудня 2013 (UTC)
Я повертаю довоєнну версію 11:14, 28 грудня 2013.✍ Green Zero Обг 14:01, 28 грудня 2013 (UTC)
Шляхом принципової війни правок, повністю ігноруючи будь-які мої правки?) Ага, ага. Mistery Spectre (обговорення) 14:03, 28 грудня 2013 (UTC)
Прошу встановити користувачу особисте обмеження щодо редагування цієї статті. Усі мої спроби встановити нейтральну версію тихо зводяться в унітаз користувачем. На діалог користувач не йде --Максим Підліснюк (обговорення) 14:14, 28 грудня 2013 (UTC)
Дана версія ніким не затверджена як нейтральна або консенсусна, та й дана війна правок є чистою провокацією при відмові опонентів і порушенні ними ЕП на мою адресу (не з боку Максима, але втім). Тому я не вважаю за можливе визнання версії порушиться половину правил вікі як консенсусної. Якщо консенсус це збереження тієї версії опонентів, що вони хочуть, то мені в такій вікіпедії робити нічого. Mistery Spectre (обговорення) 14:18, 28 грудня 2013 (UTC)
  • Поки що, встановлений захист на одну добу. Сподіваюсь цього вистачить аби заспокоїтись і опбопільними зусиллями покращити статтю --Geohem 17:32, 28 грудня 2013 (UTC)
    • Всего этого топика вам не достаточно, чтобы понять, что оппоненты будут из принципа давить любые мои правки, а обсуждение закручивать пока "мне не надоест" ? Mistery Spectre (обговорення) 20:42, 28 грудня 2013 (UTC)

Без попередження блокування

Прошу зняти з обліку в журналі блокування моєї айпі-адреси 29-30 грудня 2013 р.. Адже блокування відбулося з порушенням наявних правил: без попередження зробив блокування адмін. Aced, до того ж вважаю - вчинене ним це безпідставно та упереджено. На моїй сторінці (розділ «Блокування») я пояснив деталі у листуванні з ним. З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 22:26, 29 грудня 2013 (UTC)

Вас попередили блокуванням. За бидляче мурло реакція адміна адекватна. А як Ви хочете: щоб Вас попередили, а потім блокували? Це смішно. --Bulakhovskyi (обговорення) 22:30, 29 грудня 2013 (UTC)
А хто говорить та ще й повчає — винахідник «мовного рагулізму», якому язик (образа вилучена) і…, якого покривають адміни? Подивись на свою колоду — тоді шукай в когось скалку.--Бучач-Львів (обговорення) 07:14, 31 грудня 2013 (UTC) P.S. Cтосовно моєї ситуації — хоч запит на позбавлення прав ВСІХ адмінів подавай.
  • Для полегшення пошуку іншим адміністраторам: проблема зводиться до того, чи заслуговує вислів «бидляче мурло» блокування без попередження. Я писав ще раніше, що не заперечую проти зняття блокування, якщо буде консенсус, що не заслуговує. Тепер блокування закінчилося, на таких самих умовах погоджуюся і на приховування блокування з логу. --Acedtalk 22:33, 29 грудня 2013 (UTC)
  • Особисто я вважаю, що в контексті, в котрому це було висловлено, слід було спершу попередити, тим більше, що учасник не відзначався подібним рецидивом. З іншого боку, порушення правила ВП:НО наявне, тому питання не у відсутності порушення, а лише у мірі відповідальності. Якщо п Krupski Oleg вважає, що адміністратор Aced ставиться до нього упереджено, то пропоную, аби не провокувати особистий конфлікт,в подальшому в неочевидних випадках адміндії стосовно п.Krupski Oleg має застосовувати інший адміністратор. --Geohem 07:35, 30 грудня 2013 (UTC)
Це ж не вперше. Ось що було днем раніше [1]. Техніка така ж сама — брудом людина поливається заочі і "без імен". Потім можна переконувати, що бруд був "абстрактним". Але Reader85 і Булаховський чітко розуміють, що облито саме їх. Товстий і дуже виразно адресований тролінг.--Aeou 22:32, 30 грудня 2013 (UTC)
Ще один «борець за справедливість» прокинувся (я про Aeou). А ПЕРЕПРОСИТИ за власне хамство стосовно мене слабо, еу? То й мовчи краще.--Бучач-Львів (обговорення) 07:18, 31 грудня 2013 (UTC)

Вікіпедія:Кандидати у вибрані статті

До котрого моменту підсумок не буде проводитись вЧасно? Відповідає з адмінів за це хтось? Останнього разу проведено 15-го замість 14. І то не впевнений, що коли б сам не спробував, то NickK би підбив. 21-го взагалі не підбито. Мав бути 28-го, а вже 30-те. Знову мені пробувати? Чи будемо штуЧно затЯгувати Час? Бо вже пише «Наступна дата вибору статті: 4 січня 2013 року.»--ROMANTYS (обговорення) 07:10, 30 грудня 2013 (UTC)

Та й Вікіпедія:Кандидати у добрі статті/Позбавлення статусу підбити треба. 24 січня рік буде. --Pavlo1 (обговорення) 11:57, 30 грудня 2013 (UTC)

Мені ліньки перечитувати правила (вони часто змінюються, багато бажаючих пограти у законотворчість), але начебто підсумки будь-якого обговорення може підбити будь-хто. Для цього не потрібно бути адміністратором, а просто бути не зацікавленою особою. Це мабуть в оману вводить те, що чи не кожен кандидат в адміністратори у відповідях на запитання вказує, що буде підбивати якість підсумки. От спільнота і розлінилась і все на адмінів звалила. А щодо добрих чи вибраних статей (позбавлення чи обрання), щоб зробити підсумок, потрібно не тільки читати обговорення, а ще і володіти темою і досконально вичитати статтю, а саме відсутність часу і знання теми і робить затягування --Kamelot (обговорення) 08:19, 31 грудня 2013 (UTC)

Вандалізм. --Roman333 (обг.) 13:02, 31 грудня 2013 (UTC)

Порушення етикету

Шановне адмінство. Мабуть, за такі висловлювання треба як мінімум попередження. І це сюди ж. І це чому залишається без реакції?--Bulakhovskyi (обговорення) 17:58, 31 грудня 2013 (UTC)

Марно. Нижче мене в ряді топіків відкрито поливають брудом, обговорення саботуються божевільними звинуваченнями і навішуванням політичних ярликів, але реакції ніякої. Не кажучи вже про війни правок, навіть нахабная за мірками англовікі або рувікі провокація, залишилася без якої-небудь відповіді. Mistery Spectre (обговорення) 18:38, 31 грудня 2013 (UTC)
Адекватна реакція на Вашу впертість --ASƨɐ 18:47, 31 грудня 2013 (UTC)
Перепрошую, а впертість у чому? Виходить, Леоніда Панасюка Ви заблокували, а ці дії залишили непоміченими, бо погоджуєтесь з висловлюваннями. Вибірковість і упередженість очевидна. --Bulakhovskyi (обговорення) 18:55, 31 грудня 2013 (UTC)
Впертість у вживанні слова "рагулізм" ([2], [3]) --ASƨɐ 19:11, 31 грудня 2013 (UTC)
Перепрошую, але це не була характеристика конкретного користувача, а виключно мовного явища. Я не казав, що в того писок, наповнений проносом, бидляче мурло, рагуль, жлоб і так далі. І що поганого в репліці Я люблю галичан? --Bulakhovskyi (обговорення) 19:20, 31 грудня 2013 (UTC)
Я не знаю, в чому ваш конфлікт, але згідно з правилами вікі, грубість і хамство є порушеннями у всіх випадках Mistery Spectre (обговорення) 18:57, 31 грудня 2013 (UTC)

Війна редагувань

Прохання додати до загального оголошення

Зараз ведеться обговорення проекту звернення ВМУА і спільноти Вікіпедії до громадськості і Держслужби інтелектуальної власності Україні щодо пропонованих Держслужбою законодавчих змін у сфері авторського права в Інтернеті. Потрібно, щоб якомога більше вікіпедистів з юридичними та технічними знаннями могли висловити свою думку з приводу можливих наслідків для Вікіпедії прийняття таких законодавчих змін. --Юрій Булка (обговорення) 21:12, 29 грудня 2013 (UTC)

ТакТак Зроблено. --Acedtalk 22:36, 29 грудня 2013 (UTC)
А де знаходиться загальне оголошення? У мене на СО немає. У Юрія Булки ні тут, ні тут немає. На цій сторінці ВП:ЗА теж не бачу. Ніде не знайшов. — Юpiй Дзядuк в) 18:49, 1 січня 2014 (UTC).
{{Загальне оголошення}} — шаблон, який ви бачите на сторінці вашого списку спостереження. --Lystopad (обговорення) 18:53, 1 січня 2014 (UTC)

Коефіцієнт корисної дії близький до нуля

дозволив собі зробити вибірку з несекретних матеріалів станом на 1 січня 2014 року про користувачів, яких один користувач так чи інакше втягнув в непродуктивну війнушку редагувань.

  • Леонід Панасюк статті, Вікіпедія , файли , шаблони, категорії 97,95%
  • Бучач-Львів статті, Вікіпедія, файл, шаблон, категорія 95,45%
  • Green Zero статті, Вікіпедія, файли, шаблони, категорії 92,68%
  • Mr.Rivermen  статті, Вікіпедія , файли шаблони, категорії 91,88%
  • Friend статті, Вікіпедія , файли , шаблони, категорії, портал 90,52%
  • Brandner статті, Вікіпедія , файли , шаблони , категорії 87,76%
  • Piramidion статті, Вікіпедія, файли, шаблони, категорії 86,61%
  • Helgi статті, вікіпедія, файли , шаблони , категорії 84,64%
  • Aced статті, Вікіпедія, файли, МедіаВікі, шаблони, категорії , портал 84,20%
  • Максим Підліснюк статті, Вікіпедія, файли, шаблон, категорії 82,04%
  • Pavlo1 статті, Вікіпедія, файли, шаблони, категорії, портал 81,81%
  • Krupski Oleg статті, Вікіпедія, файли, шаблони, категорії, портал 81,34%
  • NickK статті, Вікіпедія, файли, МедіаВікі, шаблони, категорії, портал 79,17%
  • Yakudza статті, Вікіпедія, файли, МедіаВікі, шаблони, категорії, портал 78,77%
      • Mystery Spectre Статті, Вікіпедія шаблон, категорія 57,83% - це при 797 правках за 5 років... (С удивлением узнал, что ЖЖ-блогер, лол. Ненавижу ЖЖ) , Розвельський інцидент (→‎Аналіз документа:  аналЕз докумМента - орисс по первичному источнику это раз, во вторых раздел сюрреалистичен) і так далі.
        • Как меня тут любят, я смотрю, прям уже не знают на основании чего потребовать моего блокировки, это так мило. То что укрвики не основной мой проект, и я тут редко правлю, это преступление? Я должен быть за это обессрочен? Или я должен быть заблокирован за удаление провоцирующей реплики анонима, где он приписывает мне не пойми что в ЖЖ? Интересно. И да, все эти войны правок начинал не я, один из участников вообще только уже после двух защит статьи, наконец таки прочёл источники, и пришёл к выводу, что указанных выводов там нет. О как. Mistery Spectre (обговорення) 20:59, 1 січня 2014 (UTC)

Загальне оголошення

Додайте Вікіпедія:Заявки на статус адміністратора. Там Ragnarok розпочав «структурні реформи». --Pavlo1 (обговорення) 07:41, 2 січня 2014 (UTC)

Додав — NickK (обг.) 10:36, 2 січня 2014 (UTC)

Некоректна поведінка користувача Анатолій Розняков

[29] Прошу заблокувати.--Dghooo (обговорення) 19:32, 2 лютого 2014 (UTC)

ТакТак Зроблено. --Acedtalk 19:51, 2 лютого 2014 (UTC)

✍ Green Zero Обг 10:35, 5 лютого 2014 (UTC)

Деструктив. --Pavlo1 (обговорення) 09:58, 5 лютого 2014 (UTC)

ТакТак Зроблено --Geohem 10:50, 5 лютого 2014 (UTC)
Користувач:Павло Гойталюк. Він же :( --Pavlo1 (обговорення) 11:12, 5 лютого 2014 (UTC)
ТакТак Зроблено--Geohem 11:15, 5 лютого 2014 (UTC)
Тепер це Користувач:Ростислав Телещенко. Задовбав вже. --Pavlo1 (обговорення) 11:29, 5 лютого 2014 (UTC)
Цей теж, вже кількадесят їх було за останні дні. Хотілося б заблокувати його по IP, але для цього доведеться блокувати всіх абонентів одного великого мобільного оператора, бо там динамічні IP — NickK (обг.) 11:47, 5 лютого 2014 (UTC)