Вікіпедія:Кандидати у вибрані списки/Позбавлення статусу/Інструкції вгорі

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вибрані зображення · Вибрані портали · Вибрані списки · Вибрані статті · Добрі статті

На цій сторінці обговорюють вибрані списки, які не відповідають критеріям. Виставляти статтю кандидатом на позбавлення статусу можна не раніше, як через 3 місяці після обрання. Винятком можуть бути вибрані списки, суттєво змінені після обрання (вилучено недостовірну інформацію; вилучено фрагменти тексту чи зображення, що порушують авторські права; стали відомими факти, невідомі під час обговорення статті, і це суттєво вплинуло на якість статті чи її відповідність критеріям).

Бажано спробувати виправити недоробки, щоб довести статтю до рівня, який відповідає критеріям. Якщо це не вдасться зробити за результатами обговорення протягом одного місяця, то список втрачає статус вибраного. Проте, якщо у вибраному списку виявлено фрагменти, що порушують авторське право, обговорення триває один тиждень — і стаття втрачає свій статус, якщо не була протягом тижня перероблена.

Якщо за позбавлення статусу аргументовано висловилося понад троє учасників і немає аргументованих голосів проти позбавлення статусу, то за рішенням адміністратора, який підводить підсумок, термін обговорення може бути скорочено, але він не може бути коротшим за один тиждень.

На статті, які є кандидатами до позбавлення статусу, обов'язково ставте шаблон {{До позбавлення статусу вибраного списку}}. Замінюйте цим шаблоном шаблон {{Вибраний список}}

Підсумки щодо позбавлення статусу підбиваються щочетверга.


Вікіпроєкти
Категорія КатегоріяКаталог