Девід Айк

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Девід Айк
англ. David Icke
Ім'я при народженні бук. David Vaughan Icke
Народився 29 квітня 1952(1952-04-29)[1][2] (71 рік)
Лестер, Англія[1]
Країна  Велика Британія
Місце проживання Райдd
Діяльність спортивний журналіст, футболіст, письменник, ufologist, поширювач теорій змов, активіст проти щеплень, телеведучий, підприємець
Заклад BBC
Мова творів британська англійська
Роки активності 1983 — тепер. час
Сайт: davidicke.com

CMNS: Девід Айк у Вікісховищі

Девід Вохан Айк (англ. David Vaughan Icke, народився 29 квітня 1952) — британський письменник і публічний діяч, котрий присвятив себе із 1990 року дослідженню «хто і що дійсно контролює світ» — «who and what is really controlling the world.»[3] Журналіст, оглядач телевізійних спортивних новин і лідер Партії Зелених Англії та Уельсу, автор 20 книг, що пояснюють його погляди.

Біографія[ред. | ред. код]

Айк був відомим спортивним коментатором каналу BBC і спікером Британської Партії Зелених. Але в 38 років на одному з сеансів психолог сказав Девіду, що той є цілителем і у нього є призначення на Землі. У квітні 1991 він виступив на знаменитому шоу Террі Уогана на каналі BBC і сказав, що він — Божий син (пізніше Айк стверджував, що його просто неправильно зрозуміли). Крім того, він зважився зробити прогноз, ніби найближчим часом світ захлиснуть землетруси і цунамі[4][5].

Основні ідеї[ред. | ред. код]

Основні ідеї Айка викладені в його чотирьох книгах: Повстання роботів (англ. The Robots' Rebellion) (1994), Правда зробить тебе вільним (англ. And the Truth Shall Set You Free) (1995), Найбільший секрет: Книга що змінить світ (англ. The Biggest Secret: The Book that Will Change the World) (1999), та Діти Матриці (англ. Children of the Matrix) (2001) — видані самостійно його видавництвами Bridge of Love Publications та David Icke Books. В них роздуми над природою свідомості та проти деяких названих індивідів, наприклад про те, що кілька вищестоячих політиків сатаністи і педофіли, і про те що вакцинація від свинячого грипу — умисна спроба зменшити чисельність населення. Він стверджує, що людство виведене інопланетянами-рептилоїдами з сузір'я Дракона, і що те, що ми називаємо реальністю, є насправді «п'ятивідчуттєвою ілюзією». Єдиною реальністю є царство Абсолюту.

Він вірить в колективну свідомість, яка має інтенціональність, у реінкарнацію, у можливі світи, що існують поруч з нашими на інших частотах, та в набуті характеристики, стверджуючи, що нас змінює наш код завантаженням нової інформації та перезаписом програмного забезпечення. Також ми здатні притягувати до себе досвід, за допомогою добрих і поганих думок.

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Deutsche Nationalbibliothek Record #1018723730 // Gemeinsame Normdatei — 2012—2016.
  2. Internet Speculative Fiction Database — 1995.
  3. «From BBC to PCT» [Архівовано 18 вересня 2009 у Wayback Machine.], UK-Sceptics, retrieved 22 May 2006.
  4. Icke on Wogan in David Icke, the Lizards and the Jews, 1/5 [Архівовано 19 вересня 2016 у Wayback Machine.], begins 5:50.
  5. David Icke: Was He Right? [Архівовано 1 березня 2012 у Wayback Machine.], Channel Five, UK, YouTube, December 12, 2006, accessed November 14, 2009.

Посилання[ред. | ред. код]