Дзеркала 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Дзеркала 2
Mirrors 2
Жанр фільм жахів
триллер
Режисер Віктор Гарсія
Продюсери Бетсі Денб'юрі
Джон Портной
Нік Турлоу
Сценарист Метт Венн
Шон-хо Кім
У головних
ролях
Нік Стал
Еммануель Вож'є
Івен Джонс
Оператор Лоренцо Сенаторе
Композитор Фредерік В'єдманн
Монтаж Робб Салліван
Художник Ендрю В. Бофінгер
Шона Леоне
Кінокомпанія Regency Enterprises
Дистриб'ютор 20th Century Fox Home Entertainment
Тривалість 90 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2010
IMDb ID 1576699
Попередній Дзеркала

«Дзеркала 2» (англ. Mirrors 2) — фільм жахів Віктора Гарсії виробництва США. Фільм відразу вийшов на DVD. Світова прем'єра — 5 жовтня 2010 року. Прем'єра в США: 19 жовтня. Сиквел фільму «Дзеркала», що вийшов на екрани двома роками раніше.

Сюжет[ред. | ред. код]

Макс, після загибелі своєї нареченої, на прохання батька йде нічним охоронцем у великий магазин. Він замінює зійшовшого з розуму Генрі. Макс бачить в дзеркалах труп дівчини і жахливу загибель співробітників магазину, які потім здійснюються в реальності. Макс запитує дзеркало про причину і його відображення вказує на зниклу працівницю магазину Елеанор.
Макс знайомиться з сестрою Елеанор, Елізабет. Разом вони з'ясовують про видалений відеозапис з місця зникнення Елеанор. Вони допитують Генрі, який до жаху боїться будь-яких дзеркальних поверхонь, і твердить, що ВОНА хоче вбити його. Він вказує на свого боса Келлера. Повертаючись до магазину, Макс і Елізабет починають пошуки. У результаті Макс бачить, що трубу в підвалі хтось відсував. За допомогою Елізабет він відсуває трубу і заходить приховане приміщення. Елізабет залишається зовні, а Макс починає пошуки. Обшукуючи підвал магазину, Макс знаходить труп сестри Елізабет — Елеонор.
В цей же час на Елізабет нападає Келлер, але вона встигає попередити Макса і тікає, Келлер вагається, але вирішує бігти за дівчиною, а Макса залишає в приміщенні, перед цим вистріливши в нього з пістолета, а потім закриває отвір трубою і біжить за Елізабет. Наздогнавши її, у відбитті дзеркальної поверхні він бачить, що тримає не Елізабет, а Елеонор. За його спогадами видно, що двоє раннє убитих співробітників, вирішили «пожартувати» над новою співробітницею Елеонор, споїли її, підмішавши в напій наркотики. Довезти до будинку дівчину вони попросили Келлера, знаючи, що той не втримається від спокуси. Так і сталося. Він зґвалтував дівчину, але сталося непередбачене — Елеонор прокинулася від дії наркотиків, б'є Келлера і тікає з машини. Це приводить його до сказу. Дівчина намагається сховатися на складі, але Келлер її ловить і, в приступі злості, душить, перед смертю Елеонор дивиться в дзеркало і її душа вселяється в нього (історію про вселення душ в дзеркала можна почути на початку фільму).
Спогади закінчуються, видно як Макс відкриває трубу і біжить рятувати Елізабет. Келлер переляканий і скажений намагається задушити її, видно як дзеркало, в якому живе душа Елеонор, хоче допомогти сестрі, але не може, безсило стукаючи руками по склу, на якому чітко видно відбитки долонь. Прибігає Макс, між ним і Келлером починається сутичка, Макс кидає Келлера до дзеркала і того тягне в Задзеркалля привид Елеонор. Чути глухі звуки, і по той бік дзеркала видно плями крові.
Остання частина — це допит Генрі в кімнаті з дзеркалом. Генрі змирився, що все одно помре, підходить до дзеркала. Його смерті ми не бачимо, але чуємо його відчайдушні, повні болю крики.

У ролях[ред. | ред. код]

Див. також[ред. | ред. код]

Дзеркала (фільм)
Дзеркало
Жахи

Посилання[ред. | ред. код]