Зникла дружина Роберта Дерста

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Зникла дружина Роберта Дерста
The Lost Wife of Robert Durst
Вид телефільм
Жанр біографічний
кримінальний
драма
Режисер Ів Сімоно
Сценарист Беттіна Гілоіс
На основі книга Метта Бербека
У головних
ролях
Кетрін МакФі
Деніел Ґілліс
Оператор Адам Слівінскі
Композитор Г. Скотт Салінас
Монтаж Сільвен Лебел
Кінокомпанія Lifetime
Side Street Post
Lincoln Square Productions
Тривалість 85 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2017
Дата виходу США США — 4 листопада 2017
IMDb ID 6920766

«Зникла дружина Роберта Дерста» (англ. The Lost Wife of Robert Durst) — біографічна кримінальна драма 2017 року знята на основі книги, сюжет якої заснований на реальних подіях.

Сюжет[ред. | ред. код]

У 1971 році Кеті переїжджає в Нью-Йорк. Невдовзі вона знайомиться з Робертом Дерстом — сином власника будинку, в якій оселилася молода жінка. Чоловік починає проявляти знаки уваги, водити її в різні заклади. Хоча іноді поведінка дивувала Кеті, вона все одно погоджується поїхати з ним у Вермонт. Через певний час батько Дерста кличе сина в Нью-Йорк. Щоб не втратити фінансування Роберт із Кеті повертаються. Після весілля новина про вагітність Кеті приводить у лють Роберта. Після аборту Роберт у сварці проявляє агресію та застосовує силу. Вони купують будинок у Південному Салемі. Їхні стосунки погіршуються. Кеті вступає на курси медсестер. Повернувшись після занять вона знаходить фотографії кімнати. Роберт спокійно пояснює, що це пов'язано з його коханкою.

Сеймур Дерст передає право на керування компанією Дугласу, що дуже не подобається Роберту. У Різдвяний день Дуглас на очах у родини Кеті тягне її за волосся. Вона вирішує продовжити освіту. У неї зав'язується роман зі студентом Марком. Роберт починає сильно бити Кеті та не давати розлучення, а Марк Бовен раптово переїжджає.

Дерст пропонує Кеті провести вихідні разом, після цього жінка зникає. Про відсутність дружини Роберт заявляє в поліцію сам. Ніхто з сім'ї Дерста не проявляв зацікавленості в пошуках і не брала участі в розслідуванні. Через недостатність доказів і впливовість родини нікого не було засуджено. У 1999 році справу поновлюють. Нові свідчення вказували на беззаперечну причетність Роберта Дерста, але висунути обвинувачення йому так і не вдалося.

У ролях[ред. | ред. код]

Актор Роль
Кетрін МакФі Кеті Кеті
Деніел Ґілліс Роберт Дерст Роберт Дерст
Айріс Палулі Сьюзі Бермен Сьюзі Бермен
Джон Гловер Сеймур Дерст Сеймур Дерст
Елла Кеннон Мері Мак-Кормак Мері Мак-Кормак
Раян Роббінс Джим Джим
Кайла Вайс Габріелла Колквіт Габріелла Колквіт
Френсіс Фленеган Енн Мак-Кормак Енн Мак-Кормак
Блер Пеннер Дуглас Дерст Дуглас Дерст
Курт Тейшейра Марк Бовен Марк Бовен
Мартін Донован детектив Страк детектив Страк
Чілко Тіві Робін Гілл Робін Гілл
Джейсон Шомбінг Джо Бесера Джо Бесера

Створення фільму[ред. | ред. код]

Виробництво[ред. | ред. код]

У травні 2017 стало відомо, що Кетрін МакФі та Деніел Ґілліс виконають ролі Кеті та Роберта Дерста відповідно у телефільмі «Зникла дружина Роберта Дерста» виробництва Lifetime[1]. Зйомки тривали з 23 травня по 20 липня 2017 року та проходили в Ванкувері та Британській Колумбії, Канада[2][3].

Знімальна група[ред. | ред. код]

Сприйняття[ред. | ред. код]

Фільм отримав змішані відгуки. На сайті Rotten Tomatoes оцінка стрічки становить 33 % від глядачів із середньою оцінкою 3,1/5 (14 голосів). Фільму зарахований «розсипаний попкорн» від глядачів[5], Internet Movie Database — 6,1/10 (211 голосів)[6].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Denise Petski (22 травня 2017). Katharine McPhee & Daniel Gillies To Topline Lifetime’s ‘The Lost Wife Of Robert Durst’. Deadline. Архів оригіналу за 10 липня 2019. Процитовано 10 липня 2019.
  2. Overboard, Hit the Road Season 1, The Lost Wife of Robert Durst Start Filming. What's Filming?. 23 травня 2017. Архів оригіналу за 7 травня 2019. Процитовано 10 липня 2019.
  3. Lindsay B (21 липня 2017). Katharine McPhee wraps up filming 'The Lost Wife of Robert Durst' in Vancouver (PHOTOS). Daily Hive. Архів оригіналу за 10 липня 2019. Процитовано 10 липня 2019.
  4. The Lost Wife of Robert Durst: Full Cast & Crew ((англ.)) . Internet Movie Database. Процитовано 10 липня 2018.
  5. The Lost Wife of Robert Durst ((англ.)) . Rotten Tomatoes. Архів оригіналу за 30 листопада 2017. Процитовано 10 липня 2018.
  6. The Lost Wife of Robert Durst ((англ.)) . Internet Movie Database. Процитовано 10 липня 2018.

Посилання[ред. | ред. код]

  1. The Lost Wife of Robert Durst на сайті IMDb (англ.) 6.1/10 stars (станом на 10.07.2018)
  2. The Lost Wife of Robert Durst на сайті Rotten Tomatoes (англ.) Редагувати інформацію у Вікіданих 3.1/5 stars (станом на 10.07.2018)