Кевін Поулсен

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кевін Лі Поулсен
Kevin Lee Poulsen
Адріан Ламо, Кевін Митник та Кевін Поулсен
Народився 30 листопада 1965
Пасадина, Каліфорнія, США
Країна  США
Діяльність журналіст, інформатик, чорний капелюх
Відомий завдяки Хакер
Знання мов англійська[1]
Посада Головний редактор Wired News
Діти немає
Вага 56 кг.
Зріст 174 см.
Сайт kevinpoulsen.com

Кевін Поулсен (англ. Kevin Lee Poulsen, нік — Dark Dante) — колишній хакер, який отримав загальну популярність завдяки злому телефонних ліній лос-анджелеської радіостанції KIIS-FM. Цей злом дозволив йому виграти Porsche 944 S2 та багато інших цінних призів.

ФБР почало пошук Поулсена після того, як той зламав їхню базу даних і отримав доступ до засекреченої інформації, що стосувалася прослуховування телефонних розмов.

Спеціалізація Поулсена стосувалася телефонних ліній, і він часто зламував їх. Поулсен також відновив старі телефонні номери Yellow Pages для свого друга, який володів віртуальним ескорт-агентством. Поулсен був схожий на невирішувану проблему для правоохоронців, але незабаром був спійманий і засуджений на 5 років.

З моменту виходу з в'язниці Поулсен працював журналістом і був підвищений до посади головного редактора Wired News. Його найпопулярніша стаття описує процес ідентифікації 744 сексуальних маніяків за їхніми профілями в MySpace.[2]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. CONOR.Sl
  2. MySpace Predator Caught by Code. Wired News. 16 жовтня 2006. Архів оригіналу за 27 лютого 2007. Процитовано 24 серпня 2008.

Посилання[ред. | ред. код]