Користувач:Ivatovi/Україна 2041

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Україна 2041
Жанр документалістика, драма, футуризм
Режисер журналісти і режисери департаменту спеціальних проектів ICTV
У головних
ролях
Політологи: Вадим Карасьов та Андрій Єрмолаєв
Письменники: брати Капранови та Андрій Курков, а також: фізики, екологи, фахівці з демографії та урбаністиці, філософи і фантасти.
Кінокомпанія ICTV
Тривалість ~ 50 хвилин
Мова українська, суржик, російська
Країна Україна
Рік 2014 рік


Україна 2041 (англ. Ukraine 2041) — це документально-аналітичний футуристичний фільм про майбутнє України, за 50 років після здобуття Незалежності у 1991 році. Прем'єра фільму відбудеться 24 серпня 2014 року[[1]]. В День Незалежності України канал ICTV представив спецпроект «Україна 2041»: якою буде наша країна, через 50 років після 1991 року? Як зміниться життя, і ми самі, українці? Які злети, і які потрясіння нам доведеться пережити? Експерти спрогнозують всі варіанти і спробують зазирнути в майбутнє незалежної України[2][3][4][5].

Повна назва футуристичного проекту «Україна 2041»: наша Батьківщина після 50 років незалежності.

Інформація про фільм[ред. | ред. код]

Автори фільму розкриють выдповыды на питання, які турбують більшість українців. Скыльки нас залишиться у 2041 році?[6] Чи вистачить Україні півстоліття, щоб стати повноцінною державою, комфортною для життя громадян? Розбиратися в перспективах України будуть експерти та визнані авторитети в своїх сферах. Громадські діячі, письменники і вчені запропонують своє бачення майбутнього України.

Генератори думок спробують розібратися в громадських, політичних, економічних і культурних процесах, виносячи на суд глядачів своє бачення майбутнього нашої країни. Аналізувати тенденції та прогнозувати майбутнє будуть політологи: Вадим Карасьов та Андрій Єрмолаєв, письменники: брати Капранови та Андрій Курков, а також фізики, екологи, фахівці з демографії та урбаністиці, філософи і фантасти.

"У новому фільмі ми покажемо, якою Україна стане за 50 років Незалежності", – каже автор ідеї, шеф-редактор Ірина Соломко. "Спрогнозуємо, яким буде українське суспільство, наскільки зміняться відносини між людьми. Ми станемо багатшими або біднішими? Будемо більш заглибленими в собі або ще більш відкритими? Якою буде держава? Чи зміниться інститут сім'ї, які трансформації зазнають українські ментальні особливості? Якою буде політика майбутнього, і на яких принципах буде побудовано політичний устрій країни? Ми спробуємо відповісти на ці питання в нашому проекті.[7]"

Виробництво[ред. | ред. код]

Автор ідеї фільму – [[]]. Шеф-редактор проекту – Ірина Соломко. Над фільмом працювали журналісти і режисери департаменту спеціальних проектів ICTV.

Головні ролі[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Див. також[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]

Категорія:Фільми українською мовою Категорія:Українські фільми 2014 Категорія:Документальні фільми 2014 Категорія:Українські документальні фільми