Кікбоксер: Реванш

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кікбоксер: Реванш
Kickboxer: Retaliation
Вид художній
Жанр кіно бойових мистецтв
Режисер Дімітрі Логотетіс
Продюсер Дімітрі Логотетіс
Роберт Хикман
Сценарист Дімітрі Логотетіс
У головних
ролях
Кінокомпанія Our House Films
Acme Rocket Fuel
Дистриб'ютор Kinolife Distribution (Україна)
Тривалість 1 год. 50 хв.
Мова англійська
Країна США США
Рік 2018
Дата виходу 26 січня 2018 (США)
5 квітня 2018 (Україна)
IMDb ID 5208950
Попередній Кікбоксер: Помста
Наступний Кікбоксер: Армагедон
kickboxerretaliation.com

«Кікбоксер: Реванш» (англ. Kickboxer: Retaliation) — американський фільм про бойові мистецтва, режисером і сценаристом якого виступив Дімітрі Логотетіс. Проект є сиквелом фільму «Кікбоксер» 2016 року, сценаристом якого також був Логотетіс.

Фільм вийшов в американський прокат 26 січня 2018 року, а в український — 5 квітня 2018 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Фільм розповідає про вже відомого протягом років Курта Слоана. Чоловік вже давно вирішив покинути справу свого життя — надзвичайно жорсткі бійцівські поєдинки, тому полетів з Таїланду, аби більше не повертатись на ринг. Але вже незабаром знаходяться люди, які хочуть повернути Курта до того, чим він займався стільки часу. Вони вимушують його брати участь у поєдинку разом із могутнім опонентом на ім'я Монгкут. Незважаючи на те, що Курт не хоче знов повертатись до боїв, перед ним постає виклик — визволити свою кохану дружину та вийти на ринг проти боксера-гіганта, влаштувавши грандіозну битву. Йому загрожує позбавлення волі, Курт розуміє, що у разі перемоги він отримає не тільки значні гроші, а й довгоочікувану свободу. Втрачена форма робить свою справу, саме тому в нього починаються вимотуючі тренування, завдяки яким він повинен знову відновити колишню форму і знайти віру в себе, адже найжорсткіший та кривавий бій відбудеться вже незабаром.

У ролях[ред. | ред. код]

Виконавці головних ролей: Ален Муссі, Жан-Клод Ван Дамм, Крістофер Ламберт, Роналдіньо, Майк Тайсон і Гафтор Юліус Бйорнссон, Сара Малакул Лейн і Сем Медіна.

Продовження[ред. | ред. код]

31 серпня 2016 року продюсер Роберт Хікман оголосив про третю частину у останньому випуску трилогії, яка буде називатися «Кікбоксер: Синдикат». Зйомки були розпочаті влітку 2017 року[1].

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Han, Angie (1 вересня 2016). The Third Installment of the Kickboxer Reboot Trilogy Has a Title and Start Date. slashfilm.com. Архів оригіналу за 3 січня 2018. Процитовано 16 вересня 2016.

Посилання[ред. | ред. код]