Обговорення користувача:Konstantin UA

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia![ред. код]

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох знаків (~~~~), або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих вами, підпис ніколи не ставиться.

При сумнівах щодо того, що краще зробити, радимо звертатися до Довідки або по пораду до інших дописувачів. Перед створенням нової статті радимо спочатку ґрунтовно ознайомитись з Довідкою та роздивитись, що і як роблять інші дописувачі, можливо, розпитати когось з них.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. --Tomahiv 18:42, 30 березня 2010 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

Шановний Konstantin UA! Запрошуємо Вас до участі у роботі над статтями з болгарської тематики в межах проведення Болгарського тижня:) Будемо щиро вдячні за будь-яку допомогу. Творчої Вам наснаги у всіх починаннях! З повагою. --Htvfhr 21:03, 11 травня 2010 (UTC)[відповісти]

Цікавий внесок[ред. код]

Дякую за внесок про Березанський краєзнавчий музей. Якщо будуть доповнення до статті, щиро запрошую їх зробити. З повагою, --IgorT 18:18, 22 травня 2010 (UTC)[відповісти]

Запрошення[ред. код]

--Krupski Oleg (обговорення) 13:54, 16 березня 2013 (UTC)[відповісти]

Проєкт «Культурна спадщина України» — пишіть про культурну спадщину під загрозою[ред. код]

Доброго дня! З нагоди Міжнародного дня пам'яток і визначних місць запрошуємо доповнювати Вікіпедію інформацією про пам'ятки України, що вже втрачені чи перебувають під загрозою втрати, у межах проєкту «Культурна спадщина України».

Ця тема завжди важлива, а особливо актуальна під час широкомасштабного російського вторгнення в Україну, яке спричинило значні руйнації пам'яток культури та значимих будівель. Ми не можемо захистити від руйнування усі пам'ятки, але можемо допомогти задокументувати їх для мільйонів читачів у Вікіпедії.

Цьогорічна кампанія триває до 30 квітня. Активні учасники та учасниці отримають сертифікати про участь та сувеніри від організаторів — оргкомітету проєкту «Вікі любить пам'ятки» та ГО «Вікімедіа Україна». Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» та зробили принаймні 150 редагувань у Вікіпедії.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 06:25, 21 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до проєкту «Культурна спадщина України» до 5 травня[ред. код]

Доброго дня! Сьогодні відзначається Міжнародний день пам'яток і визначних місць. З цієї нагоди запрошуємо доповнювати Вікіпедію інформацією про пам'ятки України, що вже втрачені чи перебувають під загрозою втрати, у межах проєкту «Культурна спадщина України».

Ця тема продовжує бути особливо актуальною в час повномасштабної російської війни проти України. Станом на 8 квітня, за даними Міністерства культури та інформаційної політики, російські окупанти зруйнували чи пошкодили 1046 пам’яток культурної спадщини України. Найменше, що ми можемо зробити — задокументувати ці пам'ятки для читачів Вікіпедії.

Цьогорічна кампанія триває до 5 травня. Активні учасники та учасниці отримають сертифікати про участь та сувеніри від ГО «Вікімедіа Україна». Сподіваємося на вашу участь, якщо матимете можливість!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» та зробили принаймні 150 редагувань у Вікіпедії.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:50, 18 квітня 2024 (UTC)[відповісти]