Обговорення користувача:Krupski Oleg/Архів 2018

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Прийміть вітання з Новим роком та Різдвяними святами! Вітаю з роком нових надій, нових можливостей та нових звершень. Прийміть щиру вдячність за вашу працю на цьому проекті і внесок до нашої Вікіпедії, він не залишиться непоміченим громадою. Вдачі у нових великих справах розвою нашої енциклопедії та досягнення усіх запланованих бажаних цілей на цьому шляху. Вірних помічників Вам у цій справі. Веселих свят! Dim Grits 19:47, 31 грудня 2017 (UTC)

Слонін Іван Артемович

Вітаю. Ви якось редагували цю статтю. Перейменуйте її, будь ласка, на: Слонов Іван Артемійович. Оригінал: Слонов Иван Артемьевич (не Артёмович!). 5.248.39.240 20:37, 6 січня 2018 (UTC)
Дякую. Але, його батько — Артемій → Артемійович (наприклад, використання в Вікіпедії: https://uk.wikipedia.org/w/index.php?search=Артемійович&title=Спеціальна:Пошук&fulltext=1&searchToken=43cgzmld71j3ptl5lfplsc0iv). 5.248.39.240 22:21, 6 січня 2018 (UTC)
Дякую. 5.248.39.240 00:43, 7 січня 2018 (UTC)

Щодо листа

Дякую за ваш лист, я проглянув внесок і бачу що багато чого відкинуто, а також інші адміни взяли до увагу. Будемо вживати заходи. Дякую. --Goo3 (обговорення) 11:23, 15 січня 2018 (UTC)

Категорія членів УФТ

Доброго дня. Рік тому Ви створили категорію членів Українського фізичного товариства, але чомусь вирішили включити туди тільки трьох осіб, хоча насправді їх набагато більше. Чи не могли би Ви пояснити, чому так? Який критерій включення Ви застосовували? --A1 (обговорення) 21:08, 29 січня 2018 (UTC)

Попередження: ВП:НО

Будь ласка, зверніть увагу на те, що у Вікіпедії абсолютно заборонені особисті випади проти інших користувачів, такі як тут ред.№ 21945085. Див. довідку: Вікіпедія:Неприпустимість образ, погроз і агресії та Вікіпедія:Брутальність. --Helixitta (t.) 10:03, 2 лютого 2018 (UTC)

Попередження — війна редагувань

Вітаю, пане Krupski Oleg.

Я хочу вас повідомити про те, що ведення війн редагувань на сторінці Вендський хрестовий похід без спроб розібратися із суттю питання — це є грубе порушення настанови про Війни редагувань. Я можу порадити в подальшому обговорювати запити, адресовані до вас, а також причини встановлення шаблонів-повідомлень на статті, а не воювати скасуваннями. Стаття справді має чимало аспектів, що потребують виправлення, і ваші дії для вирішення цих питань виглядають далекими від конструкивних.

Сподіваюсь на ваше розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 00:27, 2 лютого 2018 (UTC)

  • @VoidWanderer:, дякую що звернули увагу на В.Галушко хто спровокував "війни редагувань" у статті Вендський хрестовий похід і одразу подав жалобу на адекватні дії, і порушуючи ВП:Е (й інше що він сам же пише) наклепами та дезінформацією про відсутність заборони української мови в СРСР займається російською політичною пропагандою з використанням правил УкрВікі проти проукраїнських редакторів (див. номінацію), нав'язує антинаукову суб'єктивну точку зору сформовану в політиканській пропаганді Росії. Читайте всі провокаційні репліки (а також "наперед неправдива інформація" в рубриці "3.2.7 Запитання Веніаміна Галушка"). В УкрВікі почала формуватися проросійська вікіпартія, мета якою може бути витіснити українських редакторів для окупації українського інформаційного простору з метою підгонки під проросійські стандарти всіх укр.статтей (я попереджав про це роками раніше) - це хвиля подавання українською мовою не українського змісту (раніше просто нагло російською писали й хамили, вербували і т.п. - вони поміняли тактику). Почнуть самі поміж промосковських вікіпедистів обирати структуру в УкрВікі. Коли в меншості опиниться проукраїнська частка адміністраторів та патрульних - буде пізно. Деталі редагування - це в робочій атмосфері узгоджується конструктивно в вікіспільноті. Але В.Галушко+Русские не здаются мають чітко агресивну проросійську позицію НЕ енциклопедичного характеру під прикриттям правил Вікіпедії... --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:28, 2 лютого 2018 (UTC)
Пане Krupski Oleg, ви не відповіли на попередження про війну редагувань навіть мінімально по суті. Так, я зрозумів, що ви маєте певні підозри. Але я маю наголосити — ваші підозри не є достатнім приводом для ігнорування правил і настанов Вікіпедії. Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 11:48, 2 лютого 2018 (UTC)

Попередження — дотримання Етикету та вилучення шаблонів запитів

Користувач В.Галушко звернувся на мою СО, вказавши на поршуння вами офіційного правила — ВП:Етикету: ред.№ 21972272.

Ви де-факто звинувачуєте користувача в участі у інформаційні війні на стороні Росії. Ви також вказуєте користувачу на те що йому робити, а що не треба, що є грубощами з вашої сторони. Обидва випадки є порушенням правил Етикету.

Але це не все.

Є ще одна проблема, що заключається в тому, що ви неадекватно реагуєте на запити щодо вмісту статей. У цілій серії статей:

ви повилучали запити на джерело висловлення, при цьому залишивши речення із сумнівним формулюванням.

Це потребує окремого пояснення — утиски української мови і культури в СРСР, звісно, існували, але вони мали специфічний характер. Зокрема, відсутність згаданої технічної літератури в українському перекладі, швидше за все, значить не те що українську мову забороняли, а те що російську пропагували. Тобто мова йде про систематичну роботу з русифікації. Нездатаність СРСР налагодити паралельний випуск декількома мовами через економічні складнощі. Втім, обидва припущення — лише мої власні, — має бути наведене джерело, що підтвердило б причини відсутності технічної літератури в СРСР іншими мовами окрім російської. Саме через подібні труднощі користувач абсолютно доцільно виставив шаблон запиту джерел.

Підсумовуючи, попередження: не переходьте на обговорення особи опонента у дискусії. Обговорюйте проблеми і питання, а не ваші підозри щодо змов.

Інше попередження: не вилучайте встановлених шаблонів запитів, якщо ви не вирішили питання по суті.

ПС. І це лише мій коментар щодо одного звернення. З досвіду спільної з вами роботи в інших статтях, я бачу, що ви практично не сприймаєте того, що вам пишуть і не розумієте, чи не хочете розуміти питань, які вам ставлять. Прямих відповідей на поставлені питання від вас годі дочекатися. Врахуйте, що з подібним підходом вам навряд вдасться уникнути конфліктів з іншими користувачами в майбутньому. Якщо ви замість відповідей будете розказувати про московських агентів, та іншого роду абсолютно відсторонені теми, ви навряд будете здатні відстояти свою точку зору. --VoidWanderer (обговорення) 19:23, 6 лютого 2018 (UTC)

Здається, ви не зрозуміли пояснень, які вам писали ще тоді: ред.№ 21863762. Ви також зараз демонструєте те, що не здатні розпізнати де є порушення правил Вікіпедії, а де ні. Ви навіть зараз відповідаєте не по суті теми, а переводячи тему розмови.
Побажаю вам удачі з таким підходом, бо бачу, що розуміння не спостерігається. --VoidWanderer (обговорення) 19:56, 6 лютого 2018 (UTC)


Запит на арбітаж

АК не буде розглядати цей позов, бо було відсутнє звернення до адміністраторів. Так що краще його не подавати. --Basio (обговорення) 11:00, 11 лютого 2018 (UTC) P.S. А в ЗА приберіть або змініть вирази, що не відповідають дійсності. --Basio (обговорення) 11:14, 11 лютого 2018 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з порушенням ВП:НО та ВП:Е після декількох попереджень. для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 12 годин.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

ред.№ 22023321 Будь ласка, утримуйтесь від персональних випадів на інших користувачів. --Helixitta (t.) 18:42, 12 лютого 2018 (UTC)

Пане Krupski Oleg, у своєму дописі ви зробили кілька тверджень:
  • зробили натяк, що користувач — «україномовний агент Московії», ще й «набраний», тобто за наймом;
  • переслідував вашу працю, хоча користувач міг і мав право переглянути ваш внесок, адже ви номінувалися на патрульного;
  • зробили припущення, ніби він повитирав згадки про заборону української мови з вищенавдених вами міркувань. Проте я вам вище на цій сторінці доволі детально пояснив нюанси різниці між спеціальними заборонами української мови, і русифікацією як політикою, що пригнічує всі мови (і цю причину ще треба, до речі, підкріпити джерелами).
  • врешті решт, звинуватили користувача у наклепах, обмовах і порушенні ВП:Е на вашій номінації, хоча, відверто кажучи, я не спостерігав від нього там наклепів, обмов, і порушень ВП:Е. Я прошу вас вказати на ці моменти — я міг їх не помітити і пропустити. Проте якщо ви не обгрунтуєте ці слова, ваші закиди до користувача вже самі перетворяться на наклеп і обмову.
Підсумовуючи: користувач може бути з Росії, і може справді мати проросійські погляди. Проте це не дає вам підстав порушувати правила Етикету, звинувачувати його безпідставно у ваших здогадках. Дякую за розуміння, --VoidWanderer (обговорення) 19:32, 12 лютого 2018 (UTC)

Статус файлу Файл:Кіо Еміль Е..jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Кіо Еміль Е..jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 12:49, 17 лютого 2018 (UTC)

Статус файлу Файл:Ратніков Б.К..jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Ратніков Б.К..jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 12:51, 17 лютого 2018 (UTC)

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Виноградов М.В..jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 12:54, 17 лютого 2018 (UTC)

Статус файлу Файл:Pavel Globa.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Pavel Globa.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 12:56, 17 лютого 2018 (UTC)

Статус файлу Файл:APDubrov.JPG

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:APDubrov.JPG. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 12:56, 17 лютого 2018 (UTC)

Статус файлу Файл:Krupski Mikołaj.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Krupski Mikołaj.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 13:04, 17 лютого 2018 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:От.Леонід Дубровицяз сімєю.JPG. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. ᛒᚨᛊᛖ (ⰑⰁⰃ) 13:03, 17 лютого 2018 (UTC)

Блокування

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичними порушеннями ВП:НО (персональними випадами та переслідуваннями) для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Зокрема, оце: ред.№ 22061822--Piramidion 17:52, 18 лютого 2018 (UTC)

Щодо ЕУ

То було видалено не лише тому що у першій редакції автори були не очевидні, а головним чином через невідповідність ВП:АД за розділом ВП:ОХА/Чи є автор знаним експертом у даній галузі?. Мафтин Л. В. є кфн, до того ж непрофільним (щодо досліджень ЕУ).

Зважаючи на ваше нинішне блокування я поки що утримаюсь від повторного видалення того. Сподіваюсь по закінченню терміну ви самі то прибирете, або заміните на авторитетніше джерело --Tryhlav (обговорення) 11:06, 19 лютого 2018 (UTC)

  • @Tryhlav:, якщо ви піддаєте сумнівові таке джерело (Збірник наукових праць «Педагогічний дискурс»), Вікіпедію не беруть до уваги навіть у ВАК, то яке по-вашому джерело ви пропонуєте заради конструктивності (одного заперечення вашого заради заперечення не достатньо) ) --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 10:32, 20 лютого 2018 (UTC)
То заперечення не персональне, а згідно наведеного, розробленого колективом проекту, правила. Мені шкода що ви не скористалися шансом вийти зі ситуації достойно. --Tryhlav (обговорення) 14:15, 20 лютого 2018 (UTC)

З приводу пртенезій на ВП: К-А

  1. вам диплом показати?
  2. сайт «еженедельная газета Радуга», сайт «CINEMA Jazz», сайт «Пситеррор»(sic) не є АД однозначно
  3. видаляв не цінну історичну інформацію а інформацію яка не має стосунку до теми.
  4. ваші порівняння мене з якимись скрєпами порушує ВП: НО.

--August (обговорення) 23:06, 20 лютого 2018 (UTC)

За переслідування користувачів теж блокують --August (обговорення) 17:30, 21 лютого 2018 (UTC)
  • Не всіх. Якщо адмінам подобається як переслідує-тролить напр. Галушко (і як хамить, як спотворює теж), то блокують за адекватну критику у відповідності правил ведення дискусії (етики), не блокують Галушко. Чим видають себе адміни не обізнаними в етиці (як занадто емоційні, нестійкі до критики й агресивні до іронії - навіть свавільно видаляють коментарі їх опонентів компроментуючі їх для вигідного вигляду зловживань адмінів), "з вибірковим правом" у приміненні прав адміна та подвійними стандартами. Є тисячі-тисячі вікіпедистів, але Галушко вибрав одного...про кого скрізь висловитися, скрізь редагувати його доробок і т.п.. Навіть накинувся на використання смайликів у коментарях опонента ) Галушко вибрали патрульним, але ті ж самі адміни НЕ перевірили в РосВікі його участі у плануванні організованого підриву УкрВікі з висадкою проросійського десанту для інформаційної війни Москви в україномовному інформаційному просторі. - І я категорично проти блокувань таких як Бучач-Львів та йому подібних! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 17:49, 21 лютого 2018 (UTC)

Привітання

Зважаючи на зауважене вирішив дещо виправитися і привітати з необранням в адмінкорпус. Най вам подібним чином щастить і надалі --Tryhlav (обговорення) 09:02, 24 лютого 2018 (UTC)

  • @Tryhlav:, під прикриттям фрази "вирішив виправитися і привітати" демонструєш свою радість (10:56, 24 лютого 2018‎ Tryhlav порожня -1799‎ ), що БЕЗКОШТОВНА праця адміністратора Української Вікіпедії обійшла мене стороною і мені "щастить" бути вільним від цього, бо це буде виконувати хтось інший ) Я слідкуватиму наскільки ти став ввічливий до всіх редакторів-дописувачів УкрВікі, оскільки попри присутності випадкових горе-адміністраторів є тямущі й достойні адміни, якщо в РосВікі написано рос. Разве нельзя найти управу на этих администраторов в укрВики с других Википедий (Обсуждение Википедии:К посредничеству/Украина). --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 09:26, 24 лютого 2018 (UTC)

Попередження

Доброго дня! Попереджаю, щодо розголошення персональних даних іншого користувача, навіть анонімного. Прошу від таких дій відмовитися та перейти на конструктивне обговорення на СО статті. --Чорний Кіт Обг. 22:07, 19 березня 2018 (UTC)

  • AlexKozur, вашу думку поважаю, вважаю що ви праві. Але для розуміння вчинку варто з ким маєш до діла, тоді висновок правильний буде. Особливо коли анонім не створює обліковий запис вести діалог, а знищує цінну інформацію про дослідження закордонних науковців-генетиків про етногенез українців! --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 18:11, 20 березня 2018 (UTC)
    це просто трата часу. Ви подивились хто це і все. Хоча по наданим матеріалам аноніма і так все ясно. Як посилання може бути, як джерело краще наукові праці. Не люблю документальні фільми, так як вони не все говорять. Коротко у них. Я все-таки захищу статтю від анонімів, бо вона є важливою. І якось дивно якийсь баг був, не патрулювалась о.о--Чорний Кіт Обг. 03:06, 21 березня 2018 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

WMF Surveys, 18:21, 29 березня 2018 (UTC)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

WMF Surveys, 01:19, 13 квітня 2018 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

WMF Surveys, 00:28, 20 квітня 2018 (UTC)

Ізраїльський місяць

Лого місяця
Лого місяця

Вітаю! Запрошую взяти участь у Ізраїльському місяці у Вікіпедії, що триватиме до 14 травня, з нагоди 70-річного ювілею проголошення держави Ізраїль. --Anntinomyобг 18:23, 2 травня 2018 (UTC)

Доброго дня! Ми вже підвели підсумки, і церемонія нагородження переможців конкурсу «Скандинавська весна» відбудеться 2 червня у Львові. Дякуємо за участь у нашому конкурсі! Якщо маєте змогу, то завітайте до Центру міської історії центрально-східної Європи (вулиця Академіка Богомольця, 6, Львів). Початок о 17:30. Ви можете записатися на вікізустріч, а також на фейсбук-подію. Гарного дня! --アンタナナ 22:22, 19 травня 2018 (UTC)

Приєднуйтесь та Поширюйте

Вітаю! Звертаюся до вас не просто так, а з проханням допомоги. 22 січня 2019 року виповнюється 100 років Акту Злуку УНР з ЗУНР , а також 102 річниця початку української революції. Загально відомо є той факт , що в Україні відбуватимуться святкування та буде проведено безліч урочистої подій. Вважаю , що винятком не повина бути і українська Вікіпедія. Тому прошу вас підтримати мене в проведені Місячника Української революції. Ольжич Мушинський (обговорення) 09:09, 25 травня 2018 (UTC)

Ольжич Мушинський (обговорення) 09:09, 25 травня 2018 (UTC)

Вітаю Вас! Я працюю над покращенням статей пов'язаних з британським гуртом «Queen». Зараз працюю над статею про знамениту пісню Bohemian Rhapsody. Англійською я не володію, тому часто звертаюсь за допомогою до інших користувачів. Чи не могли би Ви перекласти ось цей фрагмент тексту з розділу "2.1 Intro (0:00–0:49)"?

  • The song begins with a close five-part harmony a cappella introduction in Bb major— as evidenced by the presence of a V-I cadence (F7 - Bb) multi track recordings of Mercury although the video has all four members lip-syncing this part. The lyrics question whether life is "real" or "just fantasy caught in a landslide" before concluding that there can be "no escape from reality".

After 20 seconds, the grand piano enters, the song modulates briefly to E♭ major and Mercury's voice alternates with the other vocal parts. The narrator introduces himself as "just a poor boy" but declares that he "needs no sympathy" because he is "easy come, easy go" and then "little high, little low" (if listening in stereo, the words "little high" come from the left speaker whereas the "little low" comes from the right); chromatic side-slipping on "easy come, easy go" highlights the dream-like atmosphere. The end of this section is marked by the bass entrance and the cross-handed piano vamp in B♭.--Парус (обговорення) 10:25, 29 травня 2018 (UTC)

Сторінку Пятаченко Павло номіновано на вилучення

Стаття Пятаченко Павло, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 18 червня 2018. Що ще можна зробити? Kharkivian (обг.) 18:32, 18 червня 2018 (UTC)

BBLd - BBLD

Hi! Could you rename Шаблон:BBLd to Шаблон:BBLD? The official name changed today. https://bbld.de/ 77.180.248.236 12:24, 25 вересня 2018 (UTC)

Запрошення

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:03, 1 листопада 2018 (UTC)

Сторінку Смирнов Ігор Вікторович номіновано на вилучення

Стаття Смирнов Ігор Вікторович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 листопада 2018. Що ще можна зробити? --Brunei (обговорення) 17:37, 1 листопада 2018 (UTC)

  •  Проти: Оскільки @Brunei: демонструє необізнаність у даній темі і суб'єктивно нав'язує знищити статтю під його фантазіями буцімто це "фантастика", якщо він особисто не знає реальність заслуг особистості про яку біографія. Достеменно відомо вікіпедистам, що суцільно в усіх темах розбиратися жоден не може. Багато моїх редагувань він переслідував. Вважаю це продовженням цього. До того ж дана стаття висвітлює російські державні секрети, тому не випадково в РосВікі номінували на видалення, а Brunei мавпує РосВікі. Я не створював англомовний варіант статті "Igor Smirnov (scientist)", але там немає сумніву в значимості і прикривати рос.секрети вони не мають зацікавленості. Доповнення статтей це конструктивний підхід. А виставляти на видалення не конструктивно. --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 17:58, 1 листопада 2018 (UTC)

Прошу вашої думки щодо видалення статті Християнство і війна

Свою думку напишіть про статтю Християнство і війна тут [1]вилучення 5 листопада ДякуюПетрущак Обг@ 09:06, 15 листопада 2018 (UTC)

Сторінку Шаблон:Прапор Льв номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Прапор Льв, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 листопада 2018. Що ще можна зробити? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:30, 21 листопада 2018 (UTC)

Сторінку Шаблон:Назва країни Льв номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Назва країни Льв, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 21 листопада 2018. Що ще можна зробити? --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 07:34, 21 листопада 2018 (UTC)

Доброго дня! Нагадуємо, що почався місячник статей присвячених Українськії революції та державності, що проходитиме з 14 листопада до 14 грудня. Допоможіть збільшити кількість та покращити якість статей на історичну, культурну, воєнну та інші теми безпосередньо пов'язані з революційною добою та українською державністю. Ми підготували список статей до створення, але можете пропонувати свої. Приєднуйтесь!


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 20:51, 23 листопада 2018 (UTC)

Дякую за участь у Місяці Азії!

Wikipedia Asian Month Logo v2
Wikipedia Asian Month Logo v2

Вітаю, Krupski Oleg! Ви створили 4 чи більше статті, і тому отримаєте листівку з якоїсь країни Азії. З якої саме країни — це таємниця! Будь ласка, заповніть цю форму не пізніше, ніж 10 січня 2019. Зважте, що пошта з Азії може йти дуже довго, тож ваша листівка може прийти через місяць-два-три.

У формі ви вказуєте свою поштову адресу. Доступ до відповідей мають лише учасники міжнародної команди організаторів. Вони випадковим чином розподілять адреси між країнами, з яких надсилатимуться листівки, і передадуть конкретним відправникам. Усі персональні дані буде стерто після того, як листівки буде надіслано. Якщо у вас є проблеми з google-формою, ви можете надіслати свою адресу листом користувачеві Saileshpat.

Дякую за Ваш внесок! Щасливих редагувань ) -- Ата (обг.) 11:32, 20 грудня 2018 (UTC)

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Західноєвропейський екзархат російських парафій в Західній Європі був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 19:46, 22 грудня 2018 (UTC)