Обговорення користувача:Oleh Kernytskyi/Статус зображення Зображення Pythagorproof.png (05.03.2007—15.03.2007)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Oleh Kernytskyi/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Oleh Kernytskyi

Статус зображення Зображення:Pythagorproof.png[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Pythagorproof.png. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії, або ця інформація неповна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якось обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Якщо ви вважаєте, що дане зображення можна використати на правах fair use, укажіть шаблон {{fairuse}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені видалити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння Yakudza -พูดคุย 23:40, 5 березня 2007 (UTC)[відповісти]
___________________________________________________________________

Дякую за інформацію. Я гадаю, що я зміню малюнок на схожий, який знаходиться в Common (я знайшов кілька), а завантажений мною малюнок видалити.
Oleh Kernytskyi
13:15 06.03.2007

До цього зображення, якщо вирішите залишити, підійде ліцензія {{PD-ineligible}}, бо воно є доволі тривіальним. А от до фотографії, зробленої вами (Зображення:Pidmonastyr cvyntar.jpg), потрбіно вказати якусь іншу ліцензію, наприклад {{GFDL-self}}, {{PD-self}} або {{CC-by-2.5}}, на ваш розсуд. --Yakudza -พูดคุย 21:04, 15 березня 2007 (UTC)[відповісти]