Обговорення користувача:Pohorynsky/Архіви/2015/березень

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Збройні сили

Отож, шановний учасник проетку "Добрі статті"! Стаття знімається з голосування за згодою автора статті, яким ви не є. Якщо ви почнете відкочувати мої правки, я буду звертатися до інших користувачів з метою повпливати на вас. Зрозуміло? Я пам'ятаю, як ви гордо назвали себе учасником проекту "Добрі статті" та вікотили мою правку, якою я припинив безглуздий діалог. Пам'ятаю, як ви виставили статтю "Путін - хуйло" і навіть не реагували на зауваження (не на голоси проти, а саме на зауваження). За тиждень статтю недоробити, якщо брати до уваги усі ті зауваження. Я буду стояти до кінця.--TnoXX parle! 12:08, 7 березня 2015 (UTC)

Побачив, що ви видалили шаблон. Що ж, дякую! Тим не менше, перестаньте влаштовувати війни редагувань з Mir4ik та ПАрус. Є СО статті, де ви можете обговрити ситуацію. Пінгую сюди також Mir4ik та Парус, щоб вони теж почали діалог.--TnoXX parle! 12:16, 7 березня 2015 (UTC)

Збройні сили України

Доброго дня! Пишу Вам, оскільки Ви мали зауваження при номінуванні статті на добру. Прошу висловити свою думку про її структуру на сторінці обговорення. --Mir4ik (обговорення) 12:56, 7 березня 2015 (UTC)

Наразі структуру на примітивному рівні накидав у редагуваннях. В процесі роботи над статтею буду долучатися коли змога. --Pohorynsky (обговорення) 13:08, 7 березня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Антонінський палац

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Антонінський палац був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 07:40, 23 березня 2015 (UTC)

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Церква Пресвятої Трійці. Інтер`єр в керунку вівтаря. Замок Острозьких в Костянтинові.jpg. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Максим Підліснюк (обговорення) 17:56, 25 березня 2015 (UTC)

Шаблон Edited в статті Антонінський палац

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що в статті Антонінський палац був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 08:12, 31 березня 2015 (UTC)