Обговорення користувача:Slovarosh

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Долучайтеся до Місячника ілюстрування української природи[ред. код]

Вітаю! Раніше ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить Землю». На жаль, цього року українська частина фотоконкурсу не відбудеться через безпекові ризики, пов’язані із російським вторгненням. Однак натомість проходить інша тематична кампанія — Місячник ілюстрування української природи.

Це проєкт, присвячений ілюструванню української Вікіпедії та Вікіданих світлинами з фотоконкурсу «Вікі любить Землю», поданими у минулі роки. Із 2013 року ми спільно зібрали майже 115 тисяч світлин пам'яток природи України, однак далеко не всі наразі знайшли своє місце на сторінках статей Вікіпедії. Цього літа — до 5 серпня — ми працюємо над тим, щоб покращити ілюстрування найбільшої у світі енциклопедії.

15 найактивніших учасників та учасниць отримають цінні призи — сертифікати інтернет-магазинів. Також усі зможуть отримати офіційний сертифікат участі від громадської організації «Вікімедіа Україна», яка організовує проєкт.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:01, 11 липня 2022 (UTC)[відповісти]

Проєкт «Культурна спадщина України» — пишіть про культурну спадщину під загрозою[ред. код]

Доброго дня! З нагоди Міжнародного дня пам'яток і визначних місць запрошуємо доповнювати Вікіпедію інформацією про пам'ятки України, що вже втрачені чи перебувають під загрозою втрати, у межах проєкту «Культурна спадщина України».

Ця тема завжди важлива, а особливо актуальна під час широкомасштабного російського вторгнення в Україну, яке спричинило значні руйнації пам'яток культури та значимих будівель. Ми не можемо захистити від руйнування усі пам'ятки, але можемо допомогти задокументувати їх для мільйонів читачів у Вікіпедії.

Цьогорічна кампанія триває до 30 квітня. Активні учасники та учасниці отримають сертифікати про участь та сувеніри від організаторів — оргкомітету проєкту «Вікі любить пам'ятки» та ГО «Вікімедіа Україна». Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» та зробили принаймні 150 редагувань у Вікіпедії.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 06:25, 21 квітня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до проєкту «Культурна спадщина України» до 5 травня[ред. код]

Доброго дня! Сьогодні відзначається Міжнародний день пам'яток і визначних місць. З цієї нагоди запрошуємо доповнювати Вікіпедію інформацією про пам'ятки України, що вже втрачені чи перебувають під загрозою втрати, у межах проєкту «Культурна спадщина України».

Ця тема продовжує бути особливо актуальною в час повномасштабної російської війни проти України. Станом на 8 квітня, за даними Міністерства культури та інформаційної політики, російські окупанти зруйнували чи пошкодили 1046 пам’яток культурної спадщини України. Найменше, що ми можемо зробити — задокументувати ці пам'ятки для читачів Вікіпедії.

Цьогорічна кампанія триває до 5 травня. Активні учасники та учасниці отримають сертифікати про участь та сувеніри від ГО «Вікімедіа Україна». Сподіваємося на вашу участь, якщо матимете можливість!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» та зробили принаймні 150 редагувань у Вікіпедії.

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:50, 18 квітня 2024 (UTC)[відповісти]