Обговорення користувача:Thevolodymyr/Архів 11

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Населені пункти в інкубаторах

Вітаю. Дуже часто у біографіях футболістів і баскетболістів трапляються населені пункти, статтей про яких немає в укрвікі. При чому часто небанальні, з населенням 60-80 тис. людей. Не знаєте когось, хто постійно пише про міста? Щоб, наприклад, заявочку кидати на якусь статтю в англвікі, щоб її перекласти для укрвікі? :) (Inflicted Voodoo (обговорення) 09:54, 23 серпня 2017 (UTC))

Доброго дня. Ні, на жаль, не знаю. Як на мене, географічні об'єкти варто заливати системно, аби статті про подібні об'єкти мали єдину структуру. Зі свого боку намагаюся тихою сапою доробити усі населенні пункти Німеччини. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:57, 23 серпня 2017 (UTC)
Ну можливо у Вас згодом буде настрій пройтися і по США)). (Inflicted Voodoo (обговорення) 10:16, 23 серпня 2017 (UTC))
Ой не певен ). З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 11:03, 23 серпня 2017 (UTC)

Шановний Thevolodymyr, будь ласка, віддайте свій голос «ЗА» цю статтю у кандидатах у добрі статті. Сьогодні Ви допоможете мені, а потім чимось знадоблюсь Вам я. Заздалегідь дякую! З повагою, Ilay007 (обговорення) 20:01, 7 вересня 2017 (UTC)

Заготовки Футбольного інкубатора

Вітаю! Чи можна трохи заархівувати опрацьовані заготовки, бо мені на своєму комп'ютері довелось досить багато часу потратити, щоб додати два запити на заготовки? З повагою, --visem (обговорення) 21:33, 14 вересня 2017 (UTC)

Доброго дня. Деякі блоки попереносив. Загалом на 20% вдалося розмір сторінки зменшити. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:12, 15 вересня 2017 (UTC)

Заміна внутрішніх посилань

Хотів спитати, чи може Ваш бот поміняти внутрішні посилання з польської Вікіпедії. Якщо це можливо, то поміняйте будь-ласка їх на сторінці Користувач:Oleksandr Tahayev/Шахи. Це мені зекономило би день часу. Там ця сторінка має трохи завеликий розмір, то можливо треба трохи почекати.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 16:42, 28 жовтня 2017 (UTC)

Доброго вечора. Якщо я правильно зрозумів суть питання, то готово. Якщо ні — відкотіть мою правку. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 18:31, 28 жовтня 2017 (UTC)
Правильно зрозуміли, дуже дякую.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 15:11, 30 жовтня 2017 (UTC)

Неенциклопедичність

Вітаю. Звертаю увагу, що ваш бот продовжує вживати неенциклопедичні слова: усього, проігнороване вами лише. Буду вдячний за виправлення. --Lexusuns (обговорення) 06:23, 30 жовтня 2017 (UTC)

Доброго дня. Щодо неенциклопедичності згаданих слів я б не був настільки категоричним. Але, якщо воно Вам так вже муляє, YesТак Зроблено. В усіх частинах коду закоментував усі включення лише та усього. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:25, 30 жовтня 2017 (UTC)
З лише згідний, сам постійно видаляю. А в чому неенциклопедичність усього? @Lexusuns: - Inflicted Voodoo (обговорення) 21:37, 30 жовтня 2017 (UTC)
Ну там воно було як синонім лише. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 21:43, 30 жовтня 2017 (UTC)
Перепрошую за втручання. Якщо слово з літературної української мови, воно має повне право на використання. А стиль — це побудова речення, статті та ін. Синоніми пританнамі українській мові. І тут кожен сам вирішує, що йому більше подобається і що використовувати. --Roman333 (обговорення) 07:19, 31 жовтня 2017 (UTC)

Aurrerá Vitoria

Доброго дня.

Доброго дня
  1. Категорія:Футболісти «Ауррери» (Вітторія) → Аріц Адуріс, Кольдо Альварес, Мікель Везга, Айтор Осіо. Зайва літера.
    Довідничок ботовий підкорегував.
  2. Трохи про хокейний інкубатор. Наприклад, Касатонов Олексій Вікторович: «Виступав за збірну СРСР, провів 125 ігор в її складі.». У канадців і американців з НХЛ, можливо, кількість ігор на ЧС і ОІ співпадає з загальною кількістю. У європейців — це десь приблизно половина від загальної кількості. У Касатонова — 125 на Олімпіадах і чемпіонатах світу, а всього — 299. Якось треба змінити реченя, можливо: «За збірну СРСР, на чемпіонатах світу і Олімпійських іграх, провів 125 ігор». Або, для більшої уніфікації: «За збірну СРСР, на головних турнірах світового хокею, провів 125 ігор».
    Буде по останньому варіанту, лишень без зайвих ком.
  3. Достатньо великий об'єм у Обговорення користувача:Thebot/Футбольний інкубатор. Бажаючих переносити до архіву немає, я пропоную — витирати. Часу на це знадобиться менше, а «запити на сторінки» дублюються в «архівах футбольного інкубатора». До «архіву запитів» заносити лише ті запити, по яких бот не зміг зробити заготовки. З повагою, --Roman333 (обговорення) 13:30, 16 листопада 2017 (UTC)
    Буду час від часу переносити сам. Хай буде. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 14:10, 16 листопада 2017 (UTC)

Моя дяка

Thevolodymyr-е, моя дяка й шанівок за сприяння та допомогу з тотими басками. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю.

Йой, і вибачайте за тоті одруки (маю погану звичку працювати в ніч, та ще й на старенькому ноутбуці...то клавіші в ньому залипають... то мої очі злипаються:) от інколи й вправляєтеся, виправляючи мої недогляди...ВИБАЧАТЕ, то не навмисне--Когутяк Зенко (обговорення) 09:57, 26 листопада 2017 (UTC)

Клубний ЧС

Скоро починається Клубний чемпіонат світу 2017, з'явились склади і я зі здивуванням побачив, що в нас навіть гравців Реалу, який швидше за все виграє турнір, нема цілих 5 гравців. Це взагалі стидоба для укрвікі. А майбутній фіналіст Греміо майже зовсім без гравців. Заодно пододавав і найбільш важливих гравців і по іншим клубам, теж, як не як, переможці континентальних клубних змагань ). --YarikUkraine (обговорення) 13:24, 4 грудня 2017 (UTC)

Доброго дня. Ну за ботом не заїржавіє. Може не всіх відразу, але заготовки закину по максимуму. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 14:23, 4 грудня 2017 (UTC)

Сезони НБА

Вау, от це крута робота по сезонах НБА!!! - Inflicted Voodoo (обговорення) 22:13, 11 грудня 2017 (UTC)

Дякую на доброму слові. Давно треба було зайнятися, збільшення червоних посилань на них Вашими зусиллями остаточно підштовхнуло спробувати. Тож й за це дякую ). З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 08:41, 12 грудня 2017 (UTC)

Кілька уточнень

Добридень. За останній час помітив кілька помарок у ботозаливках:

1) Гонвед і Кайрат — це редиректи, бажано б було уточнення (футбольний клуб).
2) Також редиректом є і Бенфіка (футбольний клуб), на який любить посилатись бот, хоча це кілька різних клубів.
3) Клуби Нью-Зіленд Найтс та Веллінгтон Фенікс хоч і новозеландські за географією, все ж виступаючи у чемпіонаті Австралії, то ж варто ставити їм відповідний прапорець
4) Після виправлення у таблицях в статистиці з «Усього» на «Усього за», подібна зміна хибно почала відбуватись і у шапці таблиці. Але там це зайве і доводиться видаляти. Наприклад, ось або ось.
5) В останньому реченні розділу про клубну кар'єру пишеться «Станом на 5 грудня 2017», варто було б додати слово року. --YarikUkraine (обговорення) 18:00, 15 грудня 2017 (UTC)
Доброго вечора. Дякую за зауваження, наче усі врахував. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:18, 16 грудня 2017 (UTC)

Незалиті статті

Вітаю. Продублюю запитання тут: які проблеми виникли зі статтями it:David Taylor та it:Zviad Endeladze? --Lexusuns (обговорення) 07:43, 17 грудня 2017 (UTC)

Доброго дня. У валійця купа «екзотичних» клубів, до того ж не оформлених в італійців шаблоном Calcio. Відповідно довелось би всередені коду бота формувати для кожної з них псевдошаблон і додавати його до БД клубів, при цьому повторне використання й того, й іншого для якоїсь іншої статті малоймовірне. Для грузина по суті відсутня італомовна стаття — картка, з якої формується кістяк заготовки, порожня. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:41, 17 грудня 2017 (UTC)
Зрозуміло, значить будемо писати самі. Принагідно хочу попросити передати боту починати заливати потенційних учасників ЧС, щоб у травні лише доповнити, а не писати повністю для деяких країн. --Lexusuns (обговорення) 15:27, 17 грудня 2017 (UTC)
Доброго дня. Щодо потенційних учасників ЧС — традиційно для формування їх списку використовуються склади відповідних збірних з попередніх турнірів. При цьому для більшості команд склади на турнірах цього і попереднього років повністю або майже повністю «прописані». Тож якщо збірні гратимуть тими ж складами, то залишиться зробти декілька десятків статей. Передбачити ж, які саме заміни будуть зроблені у заявках збірних для ЧС, дуже складно. До того ж, чим ближче до турніру будуть зроблені статті по гравцях, тим актуальнішою буде інформація. Таких статей навряд буде більше сотні, роботи на тиждень. Більшою проблемою є вже існуючі статті про майбутніх учасників турніру. Їх з півтисячі і в більшості випадків інформація в них вимагає суттєвого оновлення. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 10:08, 18 грудня 2017 (UTC)
Дякую за розгорнуту відповідь. Гадаю, що ближче до турніру можна буде оновити також за допомогою бота. --Lexusuns (обговорення) 20:22, 18 грудня 2017 (UTC)

Стаби від Japan Football

Добридень. Тут наш японський колега в останні дні створив кількадесят статей про футболістів, пов'язаних з японським футболом. Стаби слабенькі та кращі від нічого, але є в них два суттєвих недоліки: 1) Повністю відсутня категоризація по клубах 2) У гравців, які стали тренерами, а таких там більшість, відсутня картка тренера з клубами. Тож, якщо технічно можна пропустити бота по його новоствореним статтям, щоб він автоматично виправив ці два недоліки. Якщо ж це боту не під силу, бо я не знавець у технічних складових ботів, то попрохав би Вас запропонувати якийсь інший напівавтоматичний спосіб виправлення цих недоліків, бо повноцінно з нуля через інкубатор не хотілось би пропускати ці статті, краще нові зробити. А вручну виправляти це досить довго і марудно. --YarikUkraine (обговорення) 20:37, 22 грудня 2017 (UTC)

Доброго дня. Так, я бачив його «доробок». Мені особисто найбільше там не подобаються англомовні червоні посилання на клуби. Але ані для цієї проблеми, ані для нюансу з тренерами, швидкого рішення, окрім як поверх його статей масово залити теж далеко не ідеальні ботові варіанти, я не бачу. Зі «швидких рішень» можу лише написати «категоризатор», який пробіжиться його статтями і на основі, скажімо, категорій англвікі попроставляє наші відповідники. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 12:35, 23 грудня 2017 (UTC)
Добре, дякую, хоч так. Тоді картку тренера вручну потім пододаю, ну і англомовні посилання на клуби ). А десь може і російські статті перекладу, якщо це солідні футболісти. --YarikUkraine (обговорення) 13:02, 23 грудня 2017 (UTC)
@YarikUkraine:, доброго дня. Категорії пододавав. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:49, 25 грудня 2017 (UTC)
Зі святами Вас! Ніби допрацював вручну всі його новостворені статті, але возився з ними більше тижня. Тож думаю, варто банити, якщо буде знову заливати. Користі від них менше, ніж проблем. Для серйозних гравців, учасників різних чемпіонатів світу чи ще чогось, намагався нормальні статті зробити, більш простим гравцям — простіші, ну а зовсім «лівим» лише глухі стаби зробив. Тож маю прохання, якщо не важко, то перегляньте ці статті, як Ви це робите, бо зважаючи на інкубаторські, де Ви частенько виправляєте мої недоліки, тут їх також буде немало. --YarikUkraine (обговорення) 03:03, 2 січня 2018 (UTC)
Дякую, @YarikUkraine:. Вас також зі святами, і велика подяка за цю без перебільшення титанічну працю. Не думаю, що відразу, але звісно пройдуся цими статтями і вичитаю їх. Лишається питання, що робити далі з можливим новим внеском цього користувача. Повністю погоджуюся з Вашою оцінкою цього внеску, але формально немає підстав ані для блокування, ані для вилучення його доробку (хіба що з формулюванням неукраїномовна/автопереклад, яке все ж буде трохи притягнутим). Майже три роки тому я його вже просив утриматися від масового створення статей, на деякиий час спрацювало. Може знову попросити? З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 11:53, 2 січня 2018 (UTC)
Ну коли він залив усі сезони чемпіонатів Японії, то це було дуже корисно. Або цілу купу японських клубів. Так, інформації мінімум, але чи треба більше? А от з учасниками чемпіонатів світу так не працює, а один чи двоє там взагалі чемпіони світу. Тому банити, звісно, не варто, він може користь приносити. Тому якщо зможете з ним поспілкуватись, то поясніть, що якщо він хоче створювати статті про футболістів, то хай подає прохання в інкубатор. З ним він легко зробить необхідну йому статтю. А подібні стаби підійдуть тільки для гравців, яких нема в італійській вікі. В основному це якісь бангладешці, індонезійці і інші дуже «важливі і необхідні» статті. От там його заливка зайвою не буде, бо без нього ті статті ніхто і ніколи не створить. --YarikUkraine (обговорення) 12:12, 2 січня 2018 (UTC)
І бачу, Ви вже почали вичитувати. Дуже дякую. Як завжди багато статей з недоліками. Ну вибачайте, ніяк не виходить зробити якісно, ніби і перечитую перед тим, як зберегти, але кожен раз якась халтура вилазить :( Тому Ваша вичитка необхідна.

Побажання до Інкубатора

Вітаю з прийдешнім Новим роком! (Коли святкуєте, якщо взагалі святкуєте, Різдво, не знаю, тому краще утримаюсь )) Чи можна вас попросити прибирати шаблон-повідомлення про стаб заготовкам, які мають статистику клубних виступів (якщо одразу тренер, то статистику за сезонами, наприклад), оскільки це, на мою думку, вже можна вважати більш-менш повним варіантом (звісно, що доповнювати можна завжди, але не будемо ідеалістами)? Яка ваша думка? --Lexusuns (обговорення) 05:38, 3 січня 2018 (UTC)

Доброго дня, @Lexusuns:. Також вітаю з новорічними святами на Ваш вибір ). Щодо шаблону стабу, то він, як на мене, чимось подібний до {{у роботі}} — прибирається при перенесенні заготовки до основного простору, коли автор перенесення вважає це доцільним. А це вже суб'єктивно вирішується кожним для себе. Скажімо, десь з 1500+ статей про футболітсів, які заливалися напряму ботом, на мою особисту думку, лише до десятка я розвинув до чогось більшого, ніж стаб. Але, повторюся, це суб'єктивна штука, тож, як на мене, хай у заготовці той шаблон лишається, прибрати ж його зовсім не складно. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 08:12, 3 січня 2018 (UTC)

Добридень. Приєднаюсь до Вашої теми, якщо Ви не проти. Італійці як завжди не можуть спокійно сидіти і вічно мудрують з різними новинками, а бот потім губиться. От і зараз все частіше бачу в нових статтях використання ними шаблону it:Template:Collegamenti esterni. Він автоматично сам підтягує усі необхідні зовнішні посилання, а бот їх не зчитує. Чи можна якось зарадити цій проблемі? І заодно, якщо вже написав і поки не забув, виправте, будь ласка, у бота «Заглембє» (Любін) на «Заглембє» (Любін). Дякую.--YarikUkraine (обговорення) 23:43, 8 січня 2018 (UTC)

Доброго дня. З клубом, звісно, жодних проблем, підправив. А ось з новим шаблоном італійців трохи марудніше. Перетягнути його до нас я не зможу, як працюють модулі, на яких він побудований, не знаю. Спробую реалізувати через перевірку ботом наявності відповідних властивостей на вікідаті. Як щось вийде — дам знати. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 10:24, 9 січня 2018 (UTC)
Доброго вечора, @YarikUkraine:. Наче вдалося налаштувати перевірку наявності посилань на вікідаті. Двох бразильців «Роми» останніх закинув уже оновленим скриптом. Принагідно з'ясувалося, що {{Sambafoot}} не підтягує коректно посилання з вікідати, поки його прибрав з переліку шаблонів для включення до заготовок. Також було б добре, якщо б Ви змогли адаптувати до використання властивостей вікідати шаблони {{Fussballdaten}} і {{Bdfutbol}}. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 16:52, 9 січня 2018 (UTC)
По першому шаблону, як я бачу, Ви самі розібрались, а у Fussballdaten і Bdfutbol ніби додав посилання на Вікідані. В кількох перевірочних варіантах ніби все працювало. Можете спробувати залити кілька тестових статей по цим шаблонам, тоді точно буде ясно чи все працює. --YarikUkraine (обговорення) 17:23, 9 січня 2018 (UTC)
Дякую, схоже Ви вже тестові заготовки помітили ) З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 18:30, 9 січня 2018 (UTC)
Так, помітив і зробив, дякую. Тільки думав, що Ви для тестів зробите якихось лівих футболістів, щоб просто залити і все, а не гравців Баварій і Барселон, ще й учасника чемпіонату світу. Не дуже на них протестуєш ) Довелось трохи доопрацювати, але шаблони ніби працюють цілком нормально. Sambafoot, думаю, так само можна відновлювати. Я просто не помітив, що його звандалили, бо коли я його створював, то ми теж перевіряли і все працювало. --YarikUkraine (обговорення) 19:34, 9 січня 2018 (UTC)
Ну перепрошую, не так зрозумів ). Подивився у кого з «черги бота» є посилання на ці сайти на Вікіданих, та й залив. Sambafoot також працює, я його додав до однієї з останніх інкубаторних статей про бразильця. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:19, 9 січня 2018 (UTC)

Доброго дня. Чи можна вашим ботом на сторінці Альфредо Ді Стефано змінити шаблон «Футболіст» і додати статистику виступів. Чи подібні запити потрібно просто подавати до сторінки Оновлення, З повагою, --Roman333 (обговорення) 07:23, 21 січня 2018 (UTC)

Доброго дня. Щодо оновлення, то окремої сторінки запитів немає, тож пишіть, якщо буде треба, сюди. По Ді Стефано зробив, а взагалі, якщо запити разові, то можу сам підправляти статтю, а можу закидати повну заготовку на сторінку оновлення, звідки можна брати необхідні шматки статті. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:56, 21 січня 2018 (UTC)
Дякую. Якщо побачу сторінки про топ-гравців у такому стані, буду звертатися. Сподіваюся, це не забирає у вас багато часу. З повагою, --Roman333 (обговорення) 12:04, 21 січня 2018 (UTC)

Міжконтинентальний кубок з футболу

Привіт, я зробив невелику зміну, чи можете ви його схвалити? :-) --Littlepuppyfromchina (обговорення) 10:38, 27 січня 2018 (UTC)

Доброго дня. Саме до того розділу воно не дуже пасувало. Переніс в окремий стандартний розділ Див. також. А також випрямив перенаправленння. --Thevolodymyr (обговорення) 12:37, 27 січня 2018 (UTC)

Доброго дня. Стосовно сторінки Герхард Зідль: грав за дві збірні, в італійців обидві статистики, а бот зробив лише по першій збірній. Так і повинно бути чи бот це може виправити? З повагою, --Roman333 (обговорення) 17:04, 27 січня 2018 (UTC)

Доброї ночі/ранку. Такі випадки все ж таки є певною екзотикою і алгоритм бота під них не заточений. Бот «бачить» лише статистику по одній збіірній. У таких випадках я можу лише змусити його «не побачити» статистику конкретної збірної і натомість взяти статистику по збірній, що лишилася, і вставити її вручну або в готову заготовку, або в готову статтю. По Зідлю зробив це. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 22:07, 27 січня 2018 (UTC)

Щодо подвійних перенаправлень

@Thevolodymyr: Вітання Вам, колего. Для чого в шаблон давати подвійне перенаправлення? А чи це не той випадок, коли простіше - краще і зручніше? Мабуть коли шукають Когось на прізвище "Бандура", то тому, хто шукає можуть бути цікаві інші носії цього прізвище, чи не так? Для інших етимологічних значень слова "Бандура" зазвичай використовують статтю Бандура (значення), куди і в'яжуться усі існуючі варіанти значень якщо вони, звісно, є. Ні? Дякую за відповідь. З повагою--Kasio67 (обговорення) 14:30, 6 лютого 2018 (UTC)

@Kasio67: Доброго дня. Про яке подвійне перенаправлення йдеться? Тут взагалі жодного перенаправлення немає ). Оригінальна і Ваша версія наповнення шаблону {{Othernames}} у даному випадку відрізняються лише виглядом, функціонально вони однакові — і {{Othernames|Бандура (прізвище)}}, і {{Othernames|Бандура (прізвище){{!}}Бандура}} роблять одне й теж саме — створюють посилання на Бандура (прізвище). А ось за тим, як це посилання виглядає, відрізняються. З Вашого варіанту (У Вікіпедії є статті про інших людей з прізвищем Бандура (прізвище)) випливає, що прізвищем особи є Бандура (прізвище), що вочевидь не відповідає дійсності. Сподіваюся, вдалося пояснити. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 14:55, 6 лютого 2018 (UTC)
@Thevolodymyr: Можливо Вас здивує моя реакція. Але Ваше тлумачення і дохідливе і переконливе. І щодо «подвійного перенаправлення» Ви також маєте рацію — некоректно сформулював. Дякую.--Kasio67 (обговорення) 17:46, 6 лютого 2018 (UTC)
@Kasio67: Жодним чином не здивувала. Дуже радий, що вдалося порозумітися. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 18:32, 6 лютого 2018 (UTC)

Олімпіада

Доброго дня. Запрошую взяти участь у проекті «Місяць зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2018». З повагою, --Roman333 (обговорення) 06:33, 8 лютого 2018 (UTC)

Щодо вашої правки статті Резенкін Семен Зіновійович

Думка, що на протязі є калькою з російської і потрібно використовувати протягом, насправді хибна.

Цитата з спеціалізованої літератури: Ці вирази ідентичні, однакові за змістом, хоч синтаксична конструкція їх різна. Вираз на протязі двох (трьох) тижнів побудований з іменником протяг у місцевому відмінку, що вживається на означення як просторових (відстань, віддалення, віддаль), так і часових понять (проміжок часу, тривання у часі). Цей іменник не слід плутати з омонімічним протяг — «струмінь повітря». Частіше іменник протяг уживається на означення часових понять [...] у часовому значенні може вживатися і в іншому (не місцевому) відмінку, з різними прийменниками. Синтаксично інакше побудований вираз протягом двох (трьох) тижнів. На сучасному етапі розвитку нашої мови слово протягом виступає у прийменниковому значенні, вимагаючи після себе іменника або словосполучення (числівника, прикметника тощо з іменником, який означає час) у родовому відмінку. [...] Отже, в сучасній мові цілком правильними є обидві конструкції. Думка про неправомірність конструкції на протязі не має під собою серйозних підстав.» (Журнал «Мовознавство», 1969, №5, С. 88)

Також цитати з творів українських класиків: Новаторство й традиціоналізм у формі йдуть на протязі віків поруч (М.Рильський); Бачимо ми, як у масі своїй ізменшаються речі, Мовив би, гинуть поволі на протязі довшого часу (М.Зеров); Здавалось, він на протязі всього життя не зазнавав такого напрочуд ясного спокою, як зараз (О. Гончар); Вздовж всієї стіни на протязі трьох кроків – вартові (С.Божко).--Venzz (обговорення) 22:13, 8 лютого 2018 (UTC)

Дякую. Ну будемо вважати, що то моє суб'єктивне несприйняття цієї конструкції. Але, думаю, джерело (навіть 1969 року) на виправдання коми у Вашому варіанті знайти буде важче ). З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 22:18, 8 лютого 2018 (UTC)
З пунктуацією у мене значно гірше ніж хотілося.--Venzz (обговорення) 22:27, 8 лютого 2018 (UTC)

Павол Демітра

Доброго дня. В декількох сторінках «Хокейний інкубатор» видає: en:International Hockey League (1945–2001)МХЛ. Щоб якось відрізнялося зробив отак — ІХЛ. Здається, що десь натрапляв на таку назву. Про оновлення футбольних сторінок пам'ятаю, але не встигаю за своїми бажаннями. ) З повагою, --Roman333 (обговорення) 19:43, 18 лютого 2018 (UTC)

Доброго дня. Віднині [[International Hockey League (1945–2001)|IHL]] буде трансформуватися у зазначену Вами конструкцію. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 09:51, 19 лютого 2018 (UTC)
Дякую. Випадково помітив. З повагою, --Roman333 (обговорення) 20:30, 19 лютого 2018 (UTC)

Бот.

Добрий вечір, пане Володимире!

Я з приводу бота. Раз на пайтоні працює, то і я буду робити на пайтоні. Що порадите робити - з чого почати? Документація, простенькі приклади. Чи можна звертатися за консультацією? Як краще бота запускати - із власного ПК, чи із сайту вікімедіалабс? Ок. Почнемо? --Nickispeaki (обговорення) 18:00, 21 лютого 2018 (UTC)

Доброго вечора. Звертатися, звісно, можна. Не факт, що на всі питання зможу відповісти, але намагатимусь. Скажімо, як запускати бота з сервера лабс, не знаю, не стикався з такою необхідністю, працюю зі своєї машини. Підкажіть, чи є у Вас хоча б базові навички програмування (мені свого часу вистачило напівзабутої шкільної програми )), і що саме плануєте ботом робити? Адже, скажімо, зі стандартними процедурами з pywikibot я не дуже знайомий. Так чи інакше, починати треба зі (1) встановлення Python, (2) завантаження pywikibot, (3) конфігурування використання облікового запису. По суті це відповідно три перші розділи звідси. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 18:32, 21 лютого 2018 (UTC)
Доброго вечора! Ех! Глянув на посилання, що Ви дали. Там є 3 варіанти роботи із ботом. Два з них - із сервера. Для початку багато інформації було (і зараз дещо маю зробити). Скільки місця займає Пайтон із всіма заморочками? Для мене критично, бо маю ну дуже мало місця під віндою (вже й подумую якось поставити лінукса - там наче не так місце вижирається, як у вінді! Он зараз віндовс просить лише для оновлення 8 гб, коли у мене вже рік вільного місця більше 2-3 Гб не було!) Що робити ботом? Та різні марудні речі, які не хочеться вручну робити. Типу теж зображення дня оновлювати. Ну є кілька чоловік із ботами, але як тільки вони треба, то вони кудись пропадають.. І один з них на сішарпі, який чогось не працює. ;-) Ще всякі статистики. Які ручками ну дуже марудно робити. Ну хоч би щось типу отакої статті - Список найпопулярніших відео на YouTube. Там бажано оновлювати щоденно. Ну й інші подібні речі. Ті ж ботозаливки.--Nickispeaki (обговорення) 18:02, 5 березня 2018 (UTC)
Доброго вечора. В мене python займає під 150Мб, це при тому, що там ще купа бібліотек, які до вікібота не відносяться. Сам Пайтон + Пайвікібот, мабуть, десь половину від цього обсягу займають. Яким чином робляться оновлення перелічених Вами для прикладу сторінок, відверто кажучи не знаю. Як я писав, у функціоналі безпосередньо Пайвікібота не дуже розбирався, використовую звідти лише функції зчитування і запису статті. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:23, 5 березня 2018 (UTC)

Порада

Вітаю пане Thevolodymyr! Ви не могли би мені сказати чи є на цій ст. якісь недоліки? На примітки можете не дивитись я англійські нашими заміню. З повагою --Professor Senkler (обговорення) 14:53, 26 березня 2018 (UTC)

@Professor Senkler:, доброго вечора. На жаль, тема статті від мене настільки далека, що не зміг вдумливо посилити й пари абзаців. Перепрошую, що не допоможу. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 16:55, 26 березня 2018 (UTC)

Йонас Валанчюнас

Привіт, Володимире! Прохання до Вас запустити бота для en:Jonas Valančiūnas, як будете мати вільний час - Inflicted Voodoo (обговорення) 22:28, 23 березня 2018 (UTC)

Доброї ночі. Закинув. Там багато неперекладеного в досягненнях і медалях. Воно там таке, що навряд сталося б у нагоді деінде. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 22:51, 23 березня 2018 (UTC)
Ага, дійсно. Я то поправлю, якщо медаль якась вартісна :). В будь-якому випадку, дуже дякую! - Inflicted Voodoo (обговорення) 09:35, 24 березня 2018 (UTC)
Вітаю. Ще коли будете мати час, то запустіть, будь ласка, бота на: en:Jakob Pöltl, en:Nikos Galis та en:Panagiotis Giannakis. Двох останніх - по можливості; бот налаштований ніби лише на НБА? Там вони брали участь у драфті, але так і не виступали в НБА. - Inflicted Voodoo (обговорення) 17:47, 27 березня 2018 (UTC)
Доброго вечора. Австрійця закинув, а з греками таки не виходить. Скрипт наразі заточений під НБА (хоча б одна команда), для таких випадків необхідна досить суттєва доробка :(. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:01, 27 березня 2018 (UTC)
Так і думав. В будь-кому випадку, дякую! - Inflicted Voodoo (обговорення) 19:21, 27 березня 2018 (UTC)

Скасовано останнє редагування (Avatar6) і відновлено версію 22331591 Thevolodymyr: і нащо ця безцінна інформація у шаблоні?

Для роботи з інформацієй читачам і роботи над статею редакторам, а не ботам і користувачам, які бігають як боти, розставляючи цю безцінну інформацію чи клонуючи її з інших мовних розділів--Avatar6 (обговорення) 15:53, 28 березня 2018 (UTC)

Доброго дня. Подав заявку на Вікіпедія:Кандидати у добрі статті, вона з «інкубатора». Можливо зацікавить?

Декілька місяців тому робив декілька запитів по баскам. Залишилось там четверо. Якось з часом бажання зникло, зараз інше цікавить. Можливо прибрати ці заявки, щоб розділ «Бакси» відправити до архіву? З повагою, --Roman333 (обговорення) 06:04, 31 березня 2018 (UTC)

@Roman333: Доброго вечора. Статтю трохи згодом гляну. Щодо басків — перепрошую, що той запит не помітив або відклав та й забув. Якщо вже неакутально, то можу позначити Не зроблено й сам «заархівувати». З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:07, 31 березня 2018 (UTC)
Я згоден на будь-який варіант. З повагою, --Roman333 (обговорення) 10:18, 1 квітня 2018 (UTC)

Шаблон othernames чи otherpersons

Вітаю, Володимире! Хочу використати один з цих шаблонів для статті Біллі Каннінгем на зразок як в Айзея Томас. Тобто є у вікіпедії ще статті Віллі Каннінгем (північноірландський футболіст) і Віллі Каннінгем (шотландський футболіст). Як я можу їх додати в шаблон othernames таким чином, щоб описати: Це стаття про Біллі..баскетболіста. Про шотландського футболіста такого-то див. це, про ірланд. футболіста такого-то, див. це. Це можливо? Підкажіть як, або зробіть це, а я у вас підгляну аналогію :) - Inflicted Voodoo (обговорення) 20:31, 9 квітня 2018 (UTC)

Доброї ночі. Насправді не на 100% певен, що Біллі=Віллі, хоча й утворені від одного повного імені. Але для подібних випадків існує {{about}}. Я його використовував лише з двома параметрами, виявляється їх більше. Скажімо, можна так:
Або ж завжди можна прописати довільний текст, включивши його як параметр до шаблону {{hatnote}} аби було оформене як стандартні шаблону інших значень. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 20:40, 9 квітня 2018 (UTC)
О, саме це мені потрібно. Біллі і Віллі це типу як одне і те саме і не дуже)). То для читачів було б добре додати розмежування між ними. Дякую!!! - Inflicted Voodoo (обговорення) 20:46, 9 квітня 2018 (UTC)

Список переможців чемпіонату Іспанії з футболу

Доброго дня. У першому варіанті були всі футболісти команди, включно з тими що на поле не виходили. Потім я витирав «глибоких резервістів». Але чи довів справу до кінця — вже не пам'ятаю (це стосовно Хуліо Брітоса). З повагою, --Roman333 (обговорення) 14:50, 11 квітня 2018 (UTC)

Доброго дня. Згідно джерела він був у команді протягом двох чемпіонських сезонів, при цьому хоча б якось грав лише у першому. У тому ж списку він був зазначений лише у другому, що нелогічно. Можливо, Ви його не з того сезону прибрали. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 15:10, 11 квітня 2018 (UTC)
Можливо так. І перший варіант був не ідеальний: я не тільки витирав, а і додавав дещо. Складно згадати, великий об'єм інформації і давненько було. З повагою, --Roman333 (обговорення) 15:32, 11 квітня 2018 (UTC)

Хокейний інкубатор

Мої вітання! З Хокейного інкубатору з подальших заливок (2000 статті) так само підуть у забуття автори, як на футбольному чи ні? --Jphwra (обговорення) 06:51, 28 квітня 2018 (UTC)

Доброго дня. Та наче не планувалося. У футбольному видалив цей стовпчик, оскільки його заповнення було каменем спотикання у відносинах двох на той час найактивніших користивачів інкубатору. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 10:52, 28 квітня 2018 (UTC)

Виставив вище вказану статтю в кандидати на добру. Прошу визначитись. З повагою, --Дми88 (обговорення) 8:06, 12 березня 2018 (UTC)
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 13:44, 11 травня 2018 (UTC)

ФУТБОЛ

Доброго вечора! Таке питання. Літом буде чемпіонат світу чи планується футбольний тиждень? Чи проходить повз нас і працюємо у звичайному режимі? --Jphwra (обговорення) 19:02, 16 травня 2018 (UTC)

Доброго вечора. Ну принаймі ініціювати його я точно не буду. Натомість, як, мабуть, всі зацікавлені у цій тематиці, попрацюю над дотичними статтями, зокрема напряму ботом або через інкубатор зроблю усіх учасників, незалежно від наявності тижня. Вже потихеньку опрацьовую розширені заявки. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 19:34, 16 травня 2018 (UTC)
Ще питання. А що якщо прибирати шаблон Це незавершена стаття про футболіста із деяких статей, чому піднімаю питання, бо є футболери початку 20 століття з таким шаблоном (і пізніше), там вже вся наявна інформація більше ніж є в джерелах навряд хто додасть. У тих футболістів, що завершили кар'єру, а також тих які грали до 2000-х років і не є тренерами? Бо просто дивлюсь він присутній в багатьох статтях футболістів які завершили кар'єру і там фактично і практично все розписано і біографія, і статистика, і досягнення і навіть присутня кар'єра тренера. Тобто шаблон на мою думку недоцільно там тримати. А от в діючих гравців є сенс, відносно якщо тренер, то я думаю там додать і розділ і оновлять інформацію. Можливо я помиляюсь але мені цікава ваша думка з цього приводу. З повагою --Jphwra (обговорення) 16:30, 25 травня 2018 (UTC)
Добридень. Ну, як на мене, особливо обговорювати тут нічого. Не думаю, що можна (і варто) сформулювати якісь формальні критерії, що відрізняли б стаб від завершеної статті. Це лишається на суб'єктивний розсуд автора або читача. Заготовки бота за замовчуванням стаби, тому я там цей шаблон включаю. З повагою, Thevolodymyr (обговорення) 10:54, 26 травня 2018 (UTC)