Обговорення користувача:Бучач-Львів/Архів 4

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Статус

Доброго дня! От звернув увагу на вашу працю, та здається не має Вас у списку патрульних. Чи не бажаєте розширити свої права та допомогти іншим патрульним робити тут добро?--Manefon (обговорення) 12:36, 16 вересня 2015 (UTC)

Так, це сумно, але можливо наберуться голоси - за.? Внесок та досвід у Вас значний. Нас лише 2 тисячі, і серед своїх вже конфлікти. Може подасте заявку? Хоч спробувати потрібно.Manefon (обговорення) 14:09, 16 вересня 2015 (UTC)

Не переймайтесь! Але краще запам'ятайте: тут не всі свої, є й приховані чи відкриті «путіно-» чи «совкофіли». Є просто люди з надмірними амібіціями. Є ті, хто відпрацьовує іноземні чи олігархічні гроші. Хоча ми, слава Всевишньому - не рувікі. Набагато гірше, що статті про Україну в англвікі дуже куці або писані московитами чи польськими користувачами, які теж мають певний шовінізм, коли мова заходить про Україну, особливо середньовічну. Про їх назагал певну істерію при згадках про УПА, ОУН, Бандеру теж варто пам'ятати.--Бучач-Львів (обговорення) 14:15, 16 вересня 2015 (UTC) А якщо по-козацьки - то мені майже до 'дного місця той патруль від таких «очільників», які мало того, що молодші, ще й життю вчити будуть. Хоч не набагато від них, але старший. І звичай не тикати старшим без поважних причин пам'ятаю. А вони кажуть - то дурня, тут всі рівні.

Гаразд, дякую, буду мати на увазі.--Manefon (обговорення) 14:31, 16 вересня 2015 (UTC)

Патруль - це ще й додаткова робота. Чи треба вона мені, коли до мене так ставляться - не знаю. Я тут і так майже як монах. --Бучач-Львів (обговорення) 14:32, 16 вересня 2015 (UTC) Проблема також в різній ментальності різних людей. Проблема в тому, що люди, які переважно не розмовляють українською, хочуть командувати в укрвікі. І так далі… Кажуть, немає безвихідних ситуацій.
Тоді я дивуюсь звідки в Вас така мотивація - це ж не орфографію виправляти раз в день кілька раз - це ж повноцінна робота! Та ще й тут скоро кругла дата - 1500 статей! Як будете відзначати? Напишете - 1500 статтю якусь особливу?:)--Manefon (обговорення) 17:42, 16 вересня 2015 (UTC)
З цих 1500 дуже багато дисамбіґів. --Бучач-Львів (обговорення) 19:32, 16 вересня 2015 (UTC)

W

То ти чекав два місяці щоб мені то відписати доки мене заблоковано? ) МУЖИК ) !!! --Mr.Rivermen (обговорення) 17:32, 17 вересня 2015 (UTC)

1) Мужик - то трохи інший термін - «он в полє пашет», і ще десь, то не до мене. 2) Не дивився на твою СО, поки ти мені сам не написав 30 серпня 2015. 3) Ти або забирай назад свої нх та УГАшені, або забирайся з моєї СО. Мій простір.--Бучач-Львів (обговорення) 06:11, 18 вересня 2015 (UTC)

Крапки в шаблоні ТЕС

Повиправляй (повидаляй) свої крапки в посиланнях на шаблоні ТЕС і більше так не роби — є простіший механізм: редагування шаблону. --Микола Василечко (обговорення) 07:55, 18 вересня 2015 (UTC)

Ти про шо? І чого так? Я в тебе щось взяв без дозволу? Ти сам би краще шаблон уважніше робив.--Бучач-Львів (обговорення) 07:56, 18 вересня 2015 (UTC) Тепер не вийде, певне, точно 2 тижні - адмін з Кам'янця паработал. Сказав би зразу, що виправив шаблон. --Бучач-Львів (обговорення) 08:01, 18 вересня 2015 (UTC) Микола Василечко Будь ласка, дай посилання, де є ці шаблони - забере у мене зайвий час їх шукати.
Я відповів у томі місці, де ти мені зауважив на цю неточність. Ну то після 2 тижнів повиправляй назад. Сам шукай, де ти ці крапки понаставляв.--Микола Василечко (обговорення) 08:06, 18 вересня 2015 (UTC)
Побачив, дякую. Бачиш, як розійшлися «друзья»?--Бучач-Львів (обговорення) 08:18, 18 вересня 2015 (UTC)

Вікіконференція 2015

Початок обговорення Вікіпедія:Запити до адміністраторів#Вікіконференція 2015

Чому вже не можна зареєструватись? Даруйте, що звернувся тут.--Бучач-Львів (обговорення) 08:46, 14 вересня 2015 (UTC)

wmua:Обговорення користувача:Antanana#Вікіконференція 2015 навіщо спамити всюди? це не запит до адміністраторів. Попередження: Вам може бути обмежене редагування тієї сторінки, якщо Ви і далі будете використовувати її не за прямим призначенням --アンタナナ 09:33, 14 вересня 2015 (UTC)
А от це ви точно неправі. ніякого мого спаму не було. І перепросив за те, що використав не за призначенням. Через брак часу. Не хочеться вас соромити - але то явна зневага (нехай маленька) на мою адресу. І це - …? А відповідь - де?--Бучач-Львів (обговорення) 09:37, 14 вересня 2015 (UTC)

Блокування від 18 вересня 2015

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичними та грубими порушеннями ВП:НО для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Аналогічні санкції будуть застосовані і щодо вашого опонента. Чесно, дістали вже ваші сварки. --Максим Підліснюк (обговорення) 07:32, 18 вересня 2015 (UTC)

До Максим Підліснюк. Я його чіпав? Чи особа, яка матюкакється, і не перепрошує - не матюкальник?--Бучач-Львів (обговорення) 07:33, 18 вересня 2015 (UTC) До Максим Підліснюк. А що тут крамольного? Чи немає у вікі осіб, які пропагують путіна? [1] До Максим Підліснюк. Чи люди, з якими я контактую, не мають знати, хто є хто? А от хто кого по-справжньому дістає - то це мене адмін М. Підліснюк своєю однобокістю. --Бучач-Львів (обговорення) 07:36, 18 вересня 2015 (UTC) Що ж, вочевидь, залишиться тільки подати позов щодо позбавлення прав - не бачу іншого виходу.
Ви редагування дивились, хто кого матюгальником назвав? Будемо як дитсадку, хто перший почав, чи знову почнете згадувати як багато років тому він вас образив і не вибачився (ну правильно, пару років тому образили, тепер давайте по черзі друг друга ображати і сваритись)? А ще давайте до цього всього шукати відьом і агентів ФСБ. Чесно, дитячий садок. Рівень плінтуса. Дорослі ж наче люди... P.S. Будь ласка, відповідайте одним редагуванням. Доки я вам відповідав, шість разів нарвався на конфлікт редагувань. --Максим Підліснюк (обговорення) 07:39, 18 вересня 2015 (UTC)
Подавайте на здоров'я. --Максим Підліснюк (обговорення) 07:40, 18 вересня 2015 (UTC)
Нахабна та безсоромна дія, молодий чоловіче. Карма обтяжується, адміне. Парадокс, але у мене давно немає ні з ким «затяжних» конфліктів з користувачами. Тільки з кількома адмінами (тобою, НіскКом, якудзою) - через вашу ж неправду. З головою ВМУ Антананою - через її ж неприйнятні вчинки та неприховану зневагу. Ви вже докотились до того, що покриваєте та заохочуєте матюки. Горбатою дорогою йдете - так кажуть в народі про такі трафунки… Бридко…--Бучач-Львів (обговорення) 07:48, 18 вересня 2015 (UTC)
Ви всім любите вказувати на свій вік? То поведіть себе як доросла людина. Знаєте, я пробував вас зрозуміти, але слово честі - не можу. Ви влаштовуєте те, що в мережі називають холліваром через те, що вас колись послали. Якщо у вас такий життєвий досвід, скажіть, невже не простіше все забути? От ця ваша війна - от це дійсно бридко. --Максим Підліснюк (обговорення) 07:55, 18 вересня 2015 (UTC)
(образа вилучена) --Бучач-Львів (обговорення) 09:04, 18 вересня 2015 (UTC)
У даному випадку справжня образа - це трактування адміном Геохем моїх висловів. --Бучач-Львів (обговорення) 07:49, 25 вересня 2015 (UTC)

Максим Підліснюк 1) Не можу уявити, щоб, наприклад, Дзядик, чи навіть та ж Антанана, яка не любить моїх обґрунтованих закидів, матюкались. А цей аеоу собі це дозволяє. Ти скажеш, що вони заслуговують на однакове ставлення? Тоді тобі не місце серед адмінів. 2) Якщо вже ти хочеш командувати - то де ж твій внесок в англвікі? Чому весь світ, який довіряє вікі, читає статті про українські населені пункти з московськими чи польськими назвами like Kiev or Halicz land? Де ти - нема тебе там. Так за що ж тебе так аж дуже поважати - ні від тебе якоїсь вагомої наукової роботи, більше того, мені працювати, а іншим знати - заваджаєш. Давно. якусь повагу заслуговує хіба те невелике добро, яке ти все ж таки робиш. Але особисто мені від тебе більше шкоди.--Бучач-Львів (обговорення) 09:23, 18 вересня 2015 (UTC)

до Manefon. Вітаю! Бачите вище, яка тут «кухня»? Тільки сказав вам, що є такий собі Аеоу, який матюкається. Адмін, який по-суті нічого великого не створив, внаглу насміхається. Така «справедливість». Кругова порука якась - а не вікі.--Бучач-Львів (обговорення) 07:50, 18 вересня 2015 (UTC)

Охо, та конфлікти будуть завжди, пам'ятаю, як на лекції розповідали про часи Руїни в Україні - роздирали країну на шмати, замість того, щоб згуртуватись і дати відсіч справжнім ворогам, а то старшина тягне до себе, народу треба свого, а Польща, Туреччина і Московська держава цього чекають і так тихесенько потирають руки. Характер є в людей, тут нічого не поробиш. Українці вони такі - бувать і гарячі. Вважаю якщо є конфлікти - значить правила не досконалі чи їх не дотримуються, все як і на законодавчому рівні в нашій країні.--Manefon (обговорення) 08:10, 18 вересня 2015 (UTC)
Конфлікт - конфліктом, а робота - роботою. Логіка підказує, що ці мої вороги не зацікавлені в тій роботі, яку роблю. Бо ж навіщо мене блокувати? Докотились до бидлячого обзивання та матюкання па-маскофскі. Але що від ворогів сподіватись? Їх дії - тих, кого ви українцями назвали - стосовно мене ну ніяк не українські.--Бучач-Львів (обговорення) 08:16, 18 вересня 2015 (UTC)
а за що власне заблокували? Там щось не так написано? Я, звичайно, розумію, що на долині туман, але це ж видно, що АЕОУ свідомо влазить в розмови Бучача, а потім як Павлуша Морозов доносить, правда, на себе, а не батька — і блок прогресивний плюсується. У цьому випадку Бучач Манефону констатував перелік осіб, з якими має певні тертя. За це блокують? І спостережіть — тут W і АЕОУ працювали в парі — один заганяв, другий телепнув матюка в прямий ефір. А заблокували і Бучача, в бік якого цей пропагандивний матюґ полетів (це для профілактики?). Будьте ласкаві, у цьому конкретному випадку Бучача блоконули за що? За написання псевдо користувачів Вікі? За виклад його історії суперечностей (це ж відомо всім активним вікіпедійцям, жодна таїна)? За матюгання в його бік? За те, що надворі спекотно? --Л. Панасюк (обговорення) 17:55, 18 вересня 2015 (UTC)
Л. Панасюк Слава Україні! Дякую за добре слово. Успіхів!--Бучач-Львів (обговорення) 07:35, 25 вересня 2015 (UTC)

Привіт! Ну, таке враження, що ти перший тиждень редагуєш статті у Вікіпедії. Оформ як належить: картка, розділи, іншу інформацію. --Микола Василечко (обговорення) 14:35, 25 вересня 2015 (UTC)

Не то шо перший тиждень - перший день (після цюпи)!!! І ніц з мене не взяти. Я ж не майстер з оформлення. Я так - тілько погуляти вийшов. от ще повоювати з полонізаторами (правда поки'м програв в єдні ворота). Шо'м зміг - то зробив'єм. А може, мені сє не хоче більше ніц робити? Ярослав Романович вже най дарує.--Бучач-Львів (обговорення) 14:39, 25 вересня 2015 (UTC) Тут таки тра майстра. Я ж «стабник»-любитель. Полонізація - то таки штука. Марш-марш Домбровскі, з зємі влоскєй до зємі …скєй. На нині юж.--Бучач-Львів (обговорення) 14:53, 25 вересня 2015 (UTC)

«Наприклад, короля Казімєжа ІІІ з якогось то дива називають Казимиром»

Наскільки мені відомо, поляки роблять абсолютно те ж саме з українськими іменами (напр., Piotr Doroszenko). То чому українці мають підлаштовувати свою мову під інші (нехтуючи, до речі, й правилами української фонетики — назвіть хоч одне питоме українське слово з отим «мє»), якщо більш ніхто в світі так зі своєї мови не знущається? P.Y.Python (обговорення) 14:57, 30 вересня 2015 (UTC)

  • Вітаю! Маю кілька аргументів. Веду мову тільки про власні назви, імена. 1) Поляки хіба не можуть помилятись? Зокрема, багато з них Бандеру, Коновальця, ОУН досі вважають екстремістами, а Львів - «польским мястом». 2) Ви могли б мені щось закидати, якби я Львів називав Львув, Франківськ - Станіславув, Тернопіль - Тарнополь, Перемишль - Пшемисьль (власні назви), добжи замість добрий, вендровнік замість мандрівник тощо. 3) Подивіться, наприклад, статтю про Олену Підгрушну польською мовою. Не Гелена ж вона - тут принаймні. 4) Якщо казати Казімєж - зразу видно - поляк. Так коротко.--Бучач-Львів (обговорення) 06:37, 1 жовтня 2015 (UTC)

Згущівка

Згущівка
привіт Дякую! за посилання на Велику Цвілю і чи можеш ще якось зробити посилання на Великоцвілянська ЗОШ I—III ступенів мій батько там є в кінці вписаний Заслужений артист України Яковчук Василь Лукашевич буду дуже вдячний Yakovchuk (обговорення) 09:45, 2 жовтня 2015 (UTC)

Океанологічна термінологія

@Бучач-Львів: Вітаю!Прошу вас підтримати наявність у вікіпедії категорії Категорія:Океанологічна термінологія, яка виокремлює розрізнені терміни та поняття океанології, що на відміну від географічної номенклатури океану та вчених й установ, які займаються океанологією, не об'єднані у підкатегорії, що унеможливлює посилання на них на порталі. Якщо ви згодні з важливістю категорії, то залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 1 жовтня 2015. Її не можна зливати з океанологія, бо остання охоплює також географічну номенклатуру океану, персоналій та інше - тож це не тотожні категорії.--Yasnodark (обговорення) 15:59, 2 жовтня 2015 (UTC)

W

Google search Северин Наливайко = 58 700, Семерій = 795. Варіант з публікації Леп'явка не є домінатою --Mr.Rivermen (обговорення) 12:16, 5 жовтня 2015 (UTC)

Софія Ілевич

Маєте доступ до книжки «Бучач і Бучаччина»? Якщо так, то допишіть статтю про Софію Ілевич --Perohanych (обговорення) 08:56, 7 жовтня 2015 (UTC)

Дякую. Може висунути Вас на патрульного? --Perohanych (обговорення) 09:56, 7 жовтня 2015 (UTC)
Вітаю! Мав світлину її скромної могили, за якою, коли буваю, приглядаю, але вона «згоріла» з однією з пошт. Треба буде зробити нову. Дякую за увагу та пропозицію. 45 діб з дня останнього блокування (закінчилось 25 вересня) буде нескоро. Та й подумати треба. Успіхів! --Бучач-Львів (обговорення) 10:01, 7 жовтня 2015 (UTC)

Перейменування

Ви можете у налаштуваннях увімкнути Quickrename, і тоді у Вас у статтях з'явиться опція "Запит на перейменування". Вона дозволяє порівняно неважко подавати заявки, автоматично створюючи при цьому шаблон перейменування з посиланням на новостворене обговорення--Unikalinho (обговорення) 18:11, 29 вересня 2015 (UTC)

Як ви такі добрі - то чого б не розшифрувати?--Бучач-Львів (обговорення) 11:43, 8 жовтня 2015 (UTC)

Вікісховище

Вітання! Вкотре: не спіши! Інакше б зауважив, що категорія с. Біла є на Вікісховище. І будь уважним: не треба видаляти (замінювати) категорії пам’яток на категорію села! Там є своя структура.--Микола Василечко (обговорення) 15:32, 8 жовтня 2015 (UTC)

Здоров! З англо-саксами в мене тепер свої «рахунки», але я підтримую спосіб назв без дужок, через кому. Виправити ж не проблема.--Бучач-Львів (обговорення) 06:08, 9 жовтня 2015 (UTC)

Хржановський

Пане Бучач-Львів, поясніть, будь ласка, чому за Вашими редагуваннями Войцех Хржановський не підпадає в список однофамільців Хржановський. І чому, якщо прізвище має польське походження воно стає російським. --Ветер (обговорення) 06:54, 9 жовтня 2015 (UTC)

Тому що він не росіянин, а поляк. Тому що це неграмотний переклад. диграф Ch → х, диграф Rz → ш (бо після приголосної). Крім того, не Галіція, а Королівство Галичини та Володимирії. Ви, вочевидь, користуєтесь російськими джерелами чи так званими українськими.--Бучач-Львів (обговорення) 06:59, 9 жовтня 2015 (UTC)
В такому випадку ХЖановський. Щодо російського прізвища Хржановський питання лишається відкритим. --Ветер (обговорення) 07:31, 9 жовтня 2015 (UTC)
Питань до російських прізвищ на кшталт Хржановський нема. Вони російські.--Бучач-Львів (обговорення) 07:33, 9 жовтня 2015 (UTC) ХЖановський - це московізм, вірно ХШановський (КШижановський, ПШерембський, СкШинський). Ви менше довіряйте московському непотребу, будь ласка. І не «просовуйте» його в укрвікі.--Бучач-Львів (обговорення) 07:34, 9 жовтня 2015 (UTC)
В такому випадку чи не буде Ваша ласка перейменувати згадані сторінки, а також Хжановський повіт, Ґміна Хжанув (Хжановський повіт) тощо. Щоб надалі не поширювати цю невідповідність. Дякую. --Ветер (обговорення) 07:50, 9 жовтня 2015 (UTC)
Мені Антанана за «рєшенієм саопщєства» поставила блок на перейменування ще торік. На звернення забрати бздурну заборону не реагує. Не можу ніц перейменувати.--Бучач-Львів (обговорення) 07:51, 9 жовтня 2015 (UTC)
Міг би перейменувати, але на жаль я не фахівець в польському правописі. --Ветер (обговорення) 08:18, 9 жовтня 2015 (UTC)
Тут не треба бути великим фахівцем. Досить поцікавитись, вивчити, логічно мислити і діяти. Якщо Хшанув (створив Користувач:Rar), то й все інше має бути таким. Ветер Будь ласка, подивіться [2].--Бучач-Львів (обговорення) 08:21, 9 жовтня 2015 (UTC)
Можете надати тверді та беззаперечні підстави для перейменування? Правопис, граматику - щось таке. Дякую. --Ветер (обговорення) 09:01, 9 жовтня 2015 (UTC)
Треба «поритись».--Бучач-Львів (обговорення) 09:07, 9 жовтня 2015 (UTC)

Щодо рувікі...

Вітаю, Бучач-Львове! Бачу, Вас дещо збентежила одна з моїх думок щодо нашого ставлення до Російської Вікіпедії. Але що казати, це так. У нашій Вікіпедії багато статей, вкрадених з російської, автоперекладених, і до того ж, без позначення джерела. Окрім того, деякі статті чисто фіктівні: вони існують лише для статистики, їх ніхто не читає, віддаючи перевагу російським та англійським відповідникам. Щодо «ненависної». Все російське зараз прийнято лаяти, але це не заважає користуватися ним і патріотам. Як кажуть: «Їх гудьмо і в них будьмо». Хіба мало українців потай мріють зробити кар'єру якщо не в Америці, так у Москві? Нещодавна продивився статистику. Більшість жителів України надає перевагу саме Російській Вікіпедії, на другому місці — Англійська. У Російській Вікіпедії працюють удвічі більше громадян України, ніж у нашій. З громадян же Росії в Укрвікі активно працює лише один автор (вгадайте з трьох разів хто). Щодо «серйозної». Серйозна — це насамперед нейтральна та докладна інформація з будь-якої галузі. Українській Вікіпедії поки її істотно бракує. Дані з міжнародних тем ми беремо з Російської, а хто вміє читати англійською — з Англійської. До Української звертаються, якщо тільки треба дізнатися про якесь маленьке сільце, прочитати щось про бандерівців або отримати якусь рософобську інформацію. Іншими словами — чого не можна писати у Російській Вікіпедії. До речі, я створив цікавий шаблон Вікіпатріот, може стане у пригоді.

П. Н.: Навіть пристойну статтю про Майдан Незалежності досі не удозволилися зробити.

Прошу вибачення за дещо розлогу відповідь. З повагою

--В.Галушко (обговорення) 19:58, 10 жовтня 2015 (UTC)

В.Галушко В російській вікіпедії є мої вкрадені статті.--Бучач-Львів (обговорення) 06:15, 11 жовтня 2015 (UTC) В.Галушко Зі всіх великих українських міст тільки Львів - переважно україномовний.--Бучач-Львів (обговорення) 06:31, 11 жовтня 2015 (UTC) Вона мене не збентежила - дала привід для роздумів.--Бучач-Львів (обговорення) 12:11, 11 жовтня 2015 (UTC)
вибачте пане Галушко, давно помічаю у ваших судженнях возвеличення московського і висміювання українського - особливо у "нищівних жартиках", але це таке. Ні сном ні духом і не думав пхатися до Москви, вибачте, і не тицяйте мені подібним такі перспективи. З повагою, шароварник (як ви пишете) --Л. Панасюк (обговорення) 06:20, 11 жовтня 2015 (UTC)
до Леонід Панасюк Слава Україні! Даруйте, така мацьонька ремарка: В.Галушко, можливо, може остерігатись «слєжкі». Всіх благ!--Бучач-Львів (обговорення) 06:23, 11 жовтня 2015 (UTC)
Героям Слава! Цілком можливо, але для відводу стеження треба вивалювати цілу гарбу висміювань? Але то таке, ) --Л. Панасюк (обговорення) 06:25, 11 жовтня 2015 (UTC)
То я з надією і вірою в щось добре. Як співає Вакарчук, може, все не так…--Бучач-Львів (обговорення) 06:30, 11 жовтня 2015 (UTC) :: до Леонід Панасюк Врешті - то його карма. Та нехай собі як знають… --Бучач-Львів (обговорення) 06:33, 11 жовтня 2015 (UTC)
В.Галушко, чесно кажучи з шаблоном про Вікіпатріота, то вже занадто. --Jphwra (обговорення) 06:29, 11 жовтня 2015 (UTC)
Дякую всім, панове, за всі зауваги. Проте, зараз нема часу провадити на ці теми: багато статей висять недописаними. Щодо статей з «міжнародної тематики» слід зробити поправку: деякі наші статті вже змістовніші та обсяжніші за відповідні російські та англійські. Днями виправив статтю Гладіатор — тепер вона найкраща у всій Вікіпедії. Інтимний пірсинг — теж не має аналогів. Практично нічим не поступаються англійській версії деякі виправлені статті з анатомії. Але ж їх виправив не патріот...
Леоніде, Ви маєте мало рації. Я ніколи не звеличував московське і не сміявся з української мови та культури. Навпаки, просвічуючи росіян щодо України, а розвінчую традиційні хибнощі і передсуди російськосвідомої людини про українську мову та історію. Що за «нищівні жартики», які Ви згадуєте? «Шароварником» я Вас ніколи не звав, саме слово уперше читаю.
пане Галушко, не маю бажання на цій сторінці користувача створювати громадську вбиральню. «На жаль, ніхто з вас не звернув уваги на «Нещодавна продивився статистику.» - і далі по тексту, це банальний трюїзм, вам не відомо, що носіїв українства нищили? Це для вас відкриття. Зашморгану кагебістську теорію про неукраїнськість львів'ян пропускаю мимо вух. Будьте здорові, --Л. Панасюк (обговорення) 17:32, 12 жовтня 2015 (UTC)
Бучач-Львове, думаю, Ви дасте посилання на статті, які вкрали у Вас російські вікіпедисти. Щодо україномовного Львова: львівська мова відноситься до української так само, як одеська до російської. У цьому нема вини львів'ян: вони не знали іншої форми. Аналогічно серед української діаспори Москви поширена «московська українська» — з росіїзмами, і це неминуче. Навіть той же Галушко пише не зовсім нормативною мовою: з архаїзмами, слов'янізмами та «галушкізмами», так би мовити, «підмосковним ізводом» української мови.
В.Галушко в рувікі мене заблокували «довічно». Можете побачити мій куций внесок там - і ті невеличкі статті. Той користувач Інґвар78 (Ingvar78) (стаття Михайло «Мужило» Бучацький, Носковський Зенон частково мої) послався на книгу Бучач і Бучаччина, якої, я впевнений, в очі не бачив.--Бучач-Львів (обговорення) 12:41, 11 жовтня 2015 (UTC) В.Галушко Стосовно «львівської мови». Ви не плутайте ґвару з мовою українців. Так виглядає. А «маскофскає нарєчіє» має стосунок до російської?--Бучач-Львів (обговорення) 12:57, 11 жовтня 2015 (UTC)
Jphwra, спочатку Вам не сподобався один мій шаблон, тепер оцей... Що поробиш: факт є фактом. Бачу незграбну статтю — гляжу російський відповідник — переконуюсь, що наша є автоперекладом з неї — знаходжу автора — він не любить російської мови, він за сепаратизм у Росії, і навіть пам'ятає подвиг (?) дивізії Третього Рейху (!). Що, втім, не заважає йому видавати себе за антифашиста. Якщо Ви не належите до них, не звертайте уваги на такі шаблони.
В.Галушко Стосовно Дивізії Галичина. Рано чи пізно вони підняли б зброю проти гітлерівців. Тому й подвиг. Проти більшовицької окупації, яку несли «красниє асвабадієтєлі», вони воювали.--Бучач-Львів (обговорення) 12:55, 11 жовтня 2015 (UTC)
На жаль, ніхто з вас не звернув уваги на «Нещодавна продивився статистику. Більшість жителів України надає перевагу саме Російській Вікіпедії, на другому місці — Англійська. У Російській Вікіпедії працюють удвічі більше громадян України, ніж у нашій». Я писав би ще на цю цікаву тему, але не думаю, що вам сподобаються мої міркування, та й роботи багато. До побачення
З повагою
--В.Галушко (обговорення) 12:34, 11 жовтня 2015 (UTC)

Савойка Теодор

Вітаю! Бачив, що Ви доповнювали статтю про Теодора Савойка. А чи не можна було б виправити її, а то чомусь виходить, що парох із Лемківщини служив у волинському селі за часів Російської імперії. Може, на Лемківщині є ще одні Селіски? З повагою. --Yukh68 (обговорення) 06:54, 13 жовтня 2015 (UTC)

Поховані герої АТО

Вітаю! Ви редагували статтю Гаразджа, розділ поховані Герої АТО. Якщо бути точним, то ці Герої АТО поховані на міському кладовищі міста Луцька, яке знаходиться поруч з селом Гаразджа (якщо бути точним — за межами населених пунктів Піддубцівської сільської ради). У селі є власне кладовище, де ховають місцевих мешканців. У читачів може скластись хибна думка, що Герої поховані на цьому сільському кладовищі.--Sachkot (обговорення) 09:23, 15 жовтня 2015 (UTC)

Sachkot Перепрошую за помилку. Дякую за підказку. Може, напишете в статті про Луцьк перелік цвинтарів та кладовищ чи інших некрополів, щоб не плутались?--Бучач-Львів (обговорення) 09:31, 15 жовтня 2015 (UTC) Sachkot Інфо про Артема Карабана звідси [3]. Про Романа Лучука - звідси [4].--Бучач-Львів (обговорення) 09:38, 15 жовтня 2015 (UTC)

Привіт! Хочу тебе порадувати, що маєш додатковий клопіт — з одного боку і велике полегшення — з іншого : я трохи «пошаманив» шаблон посилання на «Бучач і Бучаччину» і тепер сторінки треба вписувати вже в тіло шаблону, а не поза межами (аналогічно до ТЕСу, але без номера тому, див. Шаблон:ББ). Так що нові посилання на шаблон роби вже по-новому , а старий бібліографічний опис у статтях виправляй . Удачі! --Микола Василечко (обговорення) 16:02, 16 жовтня 2015 (UTC)

Попередження 18.10.2015

Статті в українській Вікіпедії пишуться українською мовою. У випадку продовження подібних дій. Ваші права будуть обмежені. --Geohem 08:59, 18 жовтня 2015 (UTC)

Geohem плутає українців з московитами. Плутає орфографію - я не пишу Пëтр. Так що кто-та нєпраф, Geohem. Уґадай-ка, кто?--Бучач-Львів (обговорення) 09:22, 18 жовтня 2015 (UTC) Наші джерела називають цього московита відповідно до фонетичного правопису - Пьотр.

Перейменування статей

Доброго здоров'я! Якщо дозволите, то зроблю Вам невелике зауваження. При виставленні статті на перейменування треба робити наступне. На сторінці Вікіпедія:Перейменування статей треба розміщувати лише шаблон (напр. {{Rename|Єлизавета Джіковська|Ельжбета Дзіковська}}), обговорення там безпосередньо не проводиться. Після цього треба створити відповідну підсторінку (напр. Вікіпедія:Перейменування статей/Єлизавета Джіковська → Ельжбета Дзіковська), де, власне, й проводиться обговорення. А на статтю, що перейменовується треба ставити шаблон:Ana (напр. {{Ana|Ельжбета Дзіковська}})

Хоча, можна й по-іншому. Через додаток спеціальний. Його можна увімкнути в налаштуваннях: Налаштування → Додатки → Редагування → QuickRename → ставите галочку → зберегти. У Вас з'явиться ось така кнопка: натисніть щоб преглянути (обведена червоним). — Green Zero обг 11:47, 18 жовтня 2015 (UTC)

Дякую за поміч. Але простіше б було повернути мені права - тоді у багатьох буде менше мороки.--Бучач-Львів (обговорення) 12:37, 18 жовтня 2015 (UTC)
Ну це вже окреме питання. Ви ґаджет увімкнули? Він реально дуже спрощує все. — Green Zero обг 12:51, 18 жовтня 2015 (UTC)
«заліз» у ті налаштування, поставив «пташку» - а надалі зупинився, бо треба затратити троха часу. Повторю - оптимально для всіх, крім недругів та тих, кому десь укрвікі - можливість мені перейменовувати. Тоді не буде «бунту» (жарт про бунт).--Бучач-Львів (обговорення) 13:01, 18 жовтня 2015 (UTC) User:Green Zero Просто Антанана&Co грубо порушують ВП:ПДН, коли відмовляють мені у праві перейменування. Тому в мене до цих людей відповідне ставлення. Не вважай шантажем чи тиском. Тільки що ще раз прочитав - «фундаментальний принцип Вікіпедії». --Бучач-Львів (обговорення) 13:26, 18 жовтня 2015 (UTC)

Відносно Рейх-Райх

Привіт! Німецьке Reich звучить без сумніву "Райх", але в умовах укрВікі мені надоїло боротись з дебілізмом окремих "спеців" і української дійсності, бо в Москві канонізували Рейх. За приклад можу навести статті Рейхсвер (мало б бути Райхсвер) чи ОКХ, відповідно до чого німецьке позначення сухопутних військ Heer - "Геер" чомусь має звучати як "Хеер". У тих за східним кордоном відсутній "г" (h), тому пишуть "х", а у нас є відповідники "h" та "g", але чомусь вперто застосовують "х" замість "г". Схожим чином західну класифікацію озброєнь, зокрема, ВМФ вперто впихують у московські канони, що невідомі у решті світу. --Яким (обговорення) 21:37, 19 жовтня 2015 (UTC)

Україно-канадці

Тому що Анатолій відповів правильно, за національними ознаками категорії хокеїстів, робити немає сенсу. З повагою --Jphwra (обговорення) 08:52, 26 серпня 2015 (UTC)

Для кого немає - для мене є. І я не один. І відповін він неправильно. --Бучач-Львів (обговорення) 08:55, 26 серпня 2015 (UTC)
Так само вважаю, що потрібно, проте мої подібні спроби щодо письменників наштовхнулися на супротив системи. Декілька думок до колег. Україно-канадці пишуться злитно - україноканадці, а в Грецкі прізвище україно-білоруське, тож жодного "Ґ" ( на відміну від Вільям Голдінг , де його чомусь досі немає) та "кі" не повинно бути у Вейн-Даґлас Ґрецкі, окрім того, між першим та другим ім`ям дефіс не ставиться. Тож повинно бути - Вейн Даґлас Грецький. З повагою,--Yasnodark (обговорення) 14:22, 26 серпня 2015 (UTC)
Я прихильник двох варіантів, оскільки вони є. Сам Вейн-Даґлас Ґрецкі не українець, а канадець. Та й не дуже принципово то - Ґ чи Г. Хоча «імпортні» імена, прізвища звучать краще з Ґ. --Бучач-Львів (обговорення) 14:24, 26 серпня 2015 (UTC)
Головний критерій - не ким він себе вважає ( хоча його батько після хвороби напроч забув англійську та почав балакати виключно державною), а якого походження прізвище : походження - східнослов'янське - відповідно - Грецький, а то на заході і Хабарова називають Кабаров, Шевченко - Чевченко, а в РФ чи за Радянщини Палій стає Палей, а Ведмідь - Медвідь, а потім каверкаємо, перекладаючи з перекладу і отримуємо Ґрецкі, Кабаров, Палєй, Медвідь.--Yasnodark (обговорення) 14:47, 26 серпня 2015 (UTC)
Доброго дня Бучач-Львів. Нам з вами не дають створювати категорії за національною приналежністю спортсменів та письменників і взагалі будь-яких персоналій, бо нібито є ознакою дискримінації чи ще бозна-чого. А водночас в англвікі знайшов купу категорій з купою інтервікі:
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:European_people_by_ethnic_or_national_origin
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:English_people_by_ethnic_or_national_origin
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:People_by_ethnic_or_national_origin
Загальна категорія щодо українців за цим критерієм https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Ukrainian_people_by_ethnic_or_national_origin є навіть фризькою - https://fy.wikipedia.org/wiki/Kategory:Ukraynsk_persoan_nei_etnisiteit чи словенською

- https://sk.wikipedia.org/wiki/Kateg%C3%B3ria:Ukrajinsk%C3%A9_osobnosti_pod%C4%BEa_p%C3%B4vodu, та тільки не українською, це ж типа - не є актуальним та доречним.

Серед українців за національністю є навіть такі:
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Ukrainian_people_of_Sierra_Leonean_descent
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Ukrainian_people_of_Rwandan_descent
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Ukrainian_people_of_Ossetian_descent тощо--Yasnodark (обговорення) 14:22, 21 жовтня 2015 (UTC)
А ось як називається стаття щодо представників етнічної групи, що обговорюється ("Україно-канадці") у французькій вікіпедії https://fr.wikipedia.org/wiki/Ukraino-Canadiens. Автор статті - Utilisateur:Kevlar67- мешканець Канади (Едмонтон) та прихильник хокею. Нічого не нагадує.?-Yasnodark (обговорення) 14:49, 21 жовтня 2015 (UTC)

Стосовно статті Войцех Хшановський

Доброго дня. У цій статті Ви написали «Войцех Хшановський, також зросійщене Войцех Хржановський». А варіант Хржановський реально зустрічається в українських джерелах? Якщо ні, то може, взагалі викинути? Є ж-бо інтервікі, якщо кому цікаво, як пишеться прізвище польською, російською чи англійською, то нехай йде у відповідні мовні розділи.--V Ryabish (обговорення) 17:07, 19 жовтня 2015 (UTC)

V Ryabish Є ж правила перекладу з польської, де чітко ваказано: диграф -rz- читається як ш після диграфу-ch-. Тому і пишу зросійщене, бо те, що «реально зустрічається в українських джерелах», бездумно скальковано з московських.--Бучач-Львів (обговорення) 06:10, 20 жовтня 2015 (UTC)
Я не це мав на увазі. Ви правильно перейменували статтю. Але я питав, чи зустрічається в українських джерелах варіант "Хржановський" ? Якщо ні, то взагалі варто викинути зі статті згадку про цей явно неправильний варіант. --V Ryabish (обговорення) 07:09, 20 жовтня 2015 (UTC)
Не я перейменував - наша «сьпільнота» боє сє дати таке величезне право. Хтось мені казав, що десь таке надибав, тому воно є в статті. та й спочатку вона так називалась. Даруйте, мені це цікаво - але не в першу чергу наразі. За можливості може що знайду.--Бучач-Львів (обговорення) 07:12, 20 жовтня 2015 (UTC) V Ryabish Конопська Б. Польські наукові історичні атласи в XIX–XX ст. // Український історичний журнал. — К., № 4 (505). — лип.-серп. 2012. — С. 204. То - неграмотний (це - моя ремарка) переклад з польської Андрія Чернова з Києва (так вказано на С. 201). --Бучач-Львів (обговорення) 07:21, 20 жовтня 2015 (UTC)
Ну, принаймі подали на перейменування:) Але «Хржановський» - це скоріш за все, переклад з російської мови і з російських джерел. І формально має право на існування (адже Хшановський служив у російській армії, а росіяни писали його прізвище саме «Хржановский»). Тому пропоную замінити слово «зросійщене» на якесь нейтральніше (бо для мене «зросійщене» - це коли наприклад, в одному фільмі прізвище Миколайчука писали як «Николайчук»). А тут - просто один із запозичених варіантів передачі прізвища. Бо, наприклад, я, знаючи італійську мову, навіть не можу уявити, як вимовляли це прізвище італійці чи французи:)--V Ryabish (обговорення) 16:58, 21 жовтня 2015 (UTC)

Футбол у Бучачі

Як на мене, то треба було створити сторінку Спорт у Бучачі, де й описати розділом про футбол, бо про сам футбол буде дуже мала стаття, навряд чи ти назбираєш аж стільки тексту. А якщо про спорт, то стаття вийшла б гарною з іншими видами спорту. Ти забагато дрібних статей створюєш, розпорошуючи інформацію по них. Для пересічного читача легше прочитати одну середню статтю, аніж шукати інформацію по дрібніших. --Микола Василечко (обговорення) 14:59, 22 жовтня 2015 (UTC)

Мало поки матеріалу. Можна назбирати принаймні про сітківку, шахи, з яких проводяться районні змаги - десь, пам'ятаю, є відомості у районці. От про районний спорт легше.--Бучач-Львів (обговорення) 06:40, 23 жовтня 2015 (UTC)
Про инші види спорту матеріалу можна назбирати. Тож таки над цим подумай і зроби, як я запропонував. Можна дати і про шкільні міські змагання з різних видів спорту, і про участь спортсменів з Бучача на обласних, республіканських змаганнях. Окремим розділом — «Відомі спортсмени Бучача» з посиланням на статті (якщо такі є) на Вікіпедії. А про футбол зроби в усьому районі — Футбол у Бучацькому районі — там матеріалу достатньо знайдеться на гарну статтю: від початків і до теперішніх чемпіонатів і кубків району. Можна чи не про кожну сільську команду абзаци зробити. А щоб тебе не копали за копаний м'яч , то про назву зроби окремий абзац, де й подай етимологію місцевих назв різних видів спорту, не тільки футболу. Вийдуть дуже цікаві та насичені статті.--Микола Василечко (обговорення) 06:53, 23 жовтня 2015 (UTC)
Про копаний бальон зробив. Вони не мене копають - а пам'ять, себе самі зрештою. Решту, на жаль, не зараз.--Бучач-Львів (обговорення) 06:56, 23 жовтня 2015 (UTC)

Попередження 22.10.2015

Доброго дня! Ваші дії в статті Футбол у Бучачі ([5], [6], [7]), порушують правила Вікіпедії ВП:ВР та ВП:МОВА, у випадку продовження подібних дій, Ваші права будуть обмежені.--Geohem 15:01, 22 жовтня 2015 (UTC)

Зато тут є ко́паний та м'яч (по-нашому ба́льон). Які питання?--Бучач-Львів (обговорення) 09:34, 23 жовтня 2015 (UTC)

Екстрасенс

Привіт. А як Ви дізнаєтесь, що я сьогодні редагував наприклад статтю про Біганича? Або про Янковського?:) Я давно зауважив, що варто мені лише торкнутись якоїсь статті (про існування якої Ви навіть не знаєте), і Ви відразу у ній з'являєтесь. Не хтось інший, завжди Ви. Я, чесно зізнаюсь, останній рік стараюсь взагалі деяких статей зайвий раз не торкатись, щоб не "навести" на них біду. Якась Вікі-містика. Постарайтесь якось маскувати ваші екстрасенсорні здібності. Не редагуйте відразу за мною, робіть для проформи паузи, а я у відповідь робитиму вигляд, що нічого не помічаю,)--Aeou 13:54, 23 жовтня 2015 (UTC)

Екстрасенс-2

Привіт. Я думав Ви знаєте, що існує додаток, який сповіщає, коли хтось робить посилання на вашу статтю. Зараз мені прийшло електронне сповіщення, що хтось зробив посилання на Гурмака, якого я щойно створив. Думаю собі — як це можливо? Ну як???:) А потім дивлюсь — так то Ви. І знову все сало зрозуміло. Пам'ятаю, як зі статтею про Вацлава Кшижановського було те саме.--Aeou 14:21, 26 жовтня 2015 (UTC)

Польська вимова

Ви наче знаєте польську вимову. Як поляки вимовляють назви Piotr і Wiaźma ? Наприклад, [пьотр] чи [пйотр] ? --Микола Івкі (обговорення) 13:20, 27 жовтня 2015 (UTC)

Микола Івкі Вітаю! Не скажу, що добре знаю. У даних випадках - Пьотр (так сам чув, кажуть знайомі, які були в різних кутках Польщі), Вязьма (ź → зь). У них є кілька діалектів. Наприклад, більшість поляків кажут Мачєй, а мешканці Мазовії - Мацєй. --Бучач-Львів (обговорення) 14:02, 27 жовтня 2015 (UTC)
Дякую. Ваше "кажут" розумію. Чинний правопис радить Piotr передавати через Пйотр. --Микола Івкі (обговорення) 14:21, 27 жовтня 2015 (UTC)
Будучи прихильником знання літературної мови, на 100% переконаний - українські діалекти повинні зберегтись. --Бучач-Львів (обговорення) 14:29, 27 жовтня 2015 (UTC)
Згода. Помітив тут Ваше сповіщення, яке до мене не дійшло. Таке бува. --Микола Івкі (обговорення) 14:33, 27 жовтня 2015 (UTC)

Згущівка

Згущівка
Згоден з Вами. До того ж Ви гарно пишите, грамотно.

Дякую. Uaarchi (обговорення) 13:30, 30 жовтня 2015 (UTC)

Прохання

Прошу вас проголосувати на стор. "Вікіпедія:Кандидати у добрі статті" щодо ст. "Етногенез білорусів". З повагою --✍ Крупскі Алег обг · внес @ 15:22, 29 жовтня 2015 (UTC)

✍ Крупскі Алег Вітаю! Пробачте, не проголосував, бо не знаю теми. Без сумніву, стаття інформативна та цікава. Успіхів! --Бучач-Львів (обговорення) 11:11, 1 листопада 2015 (UTC)

Радянське (Кременецький район) — Велике Радянське

Хоч кіл теши — ніц результату не дає. Треба Головкові доброго копняка дати, щоб активніше перейменовував село, бо іншого виходу нема — «совок» «рулить». --Микола Василечко (обговорення) 16:09, 1 листопада 2015 (UTC)

Певно, політики нам ще нескоро позбутися...
--В.Галушко (обговорення) 16:59, 1 листопада 2015 (UTC)
В.Галушко Є закон про декомунізацію - так що в данім трафунку скоро.--Бучач-Львів (обговорення) 13:44, 2 листопада 2015 (UTC)

Чергування

Чи чули Ви слова "мухомір" [мухомор], "медоніс" [медонос] ? Якщо чули, то де ? --Микола Івкі (обговорення) 13:38, 2 листопада 2015 (UTC)

Микола Івкі Вітаю! Мухомір не чув - тільки мухомор. Складно сказати, чи чув медоніс - якось не звертав уваги (шкода, що знайомий пасічник Степан Антонович відійшов у засвіти - у нього б запитався та його послухав, як він каже). Переважно чув відмінки - а там і змінюється на о. Успіхів! --Бучач-Львів (обговорення) 13:43, 2 листопада 2015 (UTC)
Дякую. Знову сповіщення до мене не дійшло. --Микола Івкі (обговорення) 14:01, 2 листопада 2015 (UTC)


Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 06:28, 4 листопада 2015 (UTC)

Знищення науково важливових статей щодо українських природознавців

Вітаю! @Бучач-Львів: . На вилучення необгрунтовано висунуто 3 статті Шубер Павло Михайлович, Мкртчян Олександр Сергійович, Науменко Людмила Юріївна . Причому по крайній мірі перші 2 є значимими вченими-географами та номіновані з порушенням регламенту, адже одного разу вже безпідставно номінувалися і були залишені. Ці вчені належить до числа 50 найавторитетніших у своїх напрямках. Вважаю це винищенням інформацію про вітчизняну науку. Якщо ви згодні з важливістю статей, прошу на залишити свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 жовтня 2015.--Yasnodark (обговорення) 16:12, 3 листопада 2015 (UTC)

Дякую за підтримку статті Шубер Павло Михайлович, не збирався її редагувати та пішов за вашим посиланням і вирішив додати таки джерела - бо видалять. --Yasnodark (обговорення) 15:01, 4 листопада 2015 (UTC)

?

Дехто аж пищить, би Бучач-Львів не прожив без блокувань й 45 діб. Вже й не помічає хамства та погроз від інших на адресу Бучача-Львів.--Бучач-Львів (обговорення) 10:28, 6 листопада 2015 (UTC)

Церква святого Михаїла (Вишенька Велика)

Wiszenka 1), al. Wyszenka // Słownik geograficzny Królestwa Polskiego. — Warszawa : Druk «Wieku», 1893. — Т. XIII. — S. 619. (пол.) - S. 619.--Бучач-Львів (обговорення) 10:31, 6 листопада 2015 (UTC)

Блокування 06.11.2015

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з систематичне порушення ВП:ВР для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 день.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

 : [8],[9], [10], [11], [12]--Geohem 10:35, 6 листопада 2015 (UTC) Брехня Geohemа, який здатен на пройдисвітські дії, та його особисті порахунки.

де ВП:ПДН Geohem - ти ж не бачиш Юстіни від Користувач:Watashi-wa. Ти не бачиш вандального відкочування вказівки в преамбулі інфо про виграш кінофесту в Ґдині? не бачиш неграмотного перекладу Хабізіак (пол. Habisiak) - Габісяк, чи бодай Хабісяк. не дивно, про що й говорив на своїй сторінці.--Бучач-Львів (обговорення) 10:44, 6 листопада 2015 (UTC)
)))) не дивно. В кожного своя карма.--Бучач-Львів (обговорення) 10:35, 6 листопада 2015 (UTC) Хто-хто - а ти (кажу ти - бо немає за що казати ви особі, яка не помічає погроз від іншого користувача на мою адресу та перехід на особисте, не знає польської мови - користується не до кінця вичитаним автоперекладом які крім того ще й по-дрібному вандалять) не мав блокувати - особисті порахунки.
а чого це адмін Geohem без ел. пошти [13]? З якої то радости?--Бучач-Львів (обговорення) 10:48, 6 листопада 2015 (UTC)
якщо щось систематичне - то тільки зловживання цим адміном правами та подекуди дії - елементарно неграмотні. В кожного своя карма. --Бучач-Львів (обговорення) 10:52, 6 листопада 2015 (UTC)
мої дії - то підрив гнилого животіння вікіпедії. Є й помилки - з ким не буває. Тепер вже за доповнення блокують без попередження. --Бучач-Львів (обговорення) 10:54, 6 листопада 2015 (UTC)
диво! до ваташіви дійшло, що то кінофест у Ґдині - а не «польський кінофест»[14]

Geohem, нездалина.--Бучач-Львів (обговорення) 11:46, 6 листопада 2015 (UTC)

Блокування від 6 листопада 2015

Блокування
Блокування
Вас тимчасово заблоковано у зв'язку з грубими та систематичними порушеннями ВП:НО для запобігання подальшим порушенням. Термін блокування — 1 тиждень.
Коли термін блокування буде вичерпано, ми будемо раді продовженню Вашої конструктивної участі в проєкті.

Після закінчення терміну блокування зніметься автоматично.

Якщо Ви вважаєте, що є вагомі причини для розблокування, створіть нову тему унизу Вашої сторінки обговорення та додайте такий текст: {{Розблокувати|Ваша причина тут ~~~~}}.

Не зважаючи на блокування за війну редагувань, ви продовжили грубі порушення на своїй СО. Тепер вимушений продовжити вам блокування, а також закрити доступ і до сторінки обговорення, і до електронної пошти. --Максим Підліснюк (обговорення) 16:45, 6 листопада 2015 (UTC)

будь-ласка, перетерпіть, --Л. Панасюк (обговорення) 18:08, 6 листопада 2015 (UTC)