Брендон Раут

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Брендон Раут
Зображення
Зображення
Народився 9 жовтня 1979(1979-10-09) (44 роки)
Де-Мойн
Громадянство  США
Діяльність актор, футболіст, кіноактор, телеактор, модель, кінопродюсер
Alma mater Університет Айови і Norwalk High Schoold
Роки діяльності 1999 — тепер. час
У шлюбі з Кортні Фордd
Батьки
Catherine LaVaughn Leard
IMDb nm0746125
Автограф
Нагороди та премії

CMNS: Брендон Раут у Вікісховищі

Брендон Раут (англ. Brandon Routh) — американський актор та фотомодель. Найбільше відомий за ролями Супермена в фільмі 2006 року «Повернення Супермена» та Рея Палмера (Атома), у серіалах «Стріла», «Флеш» та «Легенди завтрашнього дня».

Біографія[ред. | ред. код]

Брендон Раут народився 9 жовтня 1979 року в місті Норволк, штат Айова, США. Після закінчення школи, він навчався в університеті Айови. Багато грав в постановках Норволкского театру виконавських мистецтв. Брав участь у роботі «Міжнародної асоціації моделей і талантів». У 2014 зіграв роль Рея Палмера, відомого персонажа всесвіту DC Comics, у серіалі Стріла. А у 2015 став одним з головних персонажів у спін-оффі серілів Стріли та Флеша, Легенди завтрашнього дня.

Цікавий факт[ред. | ред. код]

У кросовері серіалів Флеш, Супердівчина, Стріла та Легенди завтрашнього дня знятого телеканалом CBS у 2016 році, Мелісса Бенойст в ролі Супердівчини заявила, що Рей Палмера дуже схожий на її кузена, пізніше і Рей сказав аналогічну фразу про Супердівчину. Це була відсилка до фільму 2006 року «Повернення супермена» де Брендон Раут зіграв роль Супермена. А як відоми по всесвіту DC, Супермен та Супердівчина є кузенами.

Особисте життя[ред. | ред. код]

З 24 листопада 2007 одружений з актрисою Кортні Форд. У березні 2012 року подружжя повідомили, що очікують свого первістка. Їхній син, Лео Джеймс Раут, народився 10 серпня 2012 року.

Нагороди та номінації[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]