Weird

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Weird
Сингл Гіларі Дафф
з альбому Hilary Duff
Випущений Іспанія Грудень 2004
Формат Радіо-сингл
Записаний 2004
Жанр Поп-рок
Електро-рок
Автор пісні Charlie Midnight
Marc Swersky
Ron Entwistle
Тривалість 2:56
Лейбл Hollywood Records
Продюсер Charlie Midnight
Marc Swersky
Хронологія синглів Гіларі Дафф
Попередній
←
«I Am»
(2004)
«Someone's Watching over Me»
(2005)
Наступний
→

«Weird» — пісня, написана Чарлі Міднайтом, Марком Сверскі та Роном Ентвістлом; спродюсована Чарлі Міднайтом та Марком Сверскі. Пісня створена у жанрі поп-року із елементами електро-року. Пісня записана американською поп-співачкою Гіларі Дафф для її студійного альбому «Hilary Duff» (2004). У грудні 2004 пісня вийшла в Іспанії як промо-сингл на місцеві радіостанції. Музичне відео до пісні зняте не було.

Створення та зміст пісні[ред. | ред. код]

Запис пісні почався 22 травня 2004 у Лос-Анджелесі штату Каліфорнія і проходив протягом всіх вихідних. В інтерв'ю із журналом Life Story менеджер Дафф сказала, що вони планують випустити пісню «Weird» як перший сингл альбому «Hilary Duff». Але лейбл Hollywood Records сприйняв пісню «Fly» більш обіцяючою та випустив її як перший сингл платівки.

Про пісню «Weird» Дафф казала, що після першого прослуховування музичного треку вона була доволі здивована через незвичний ритм композиції. Також вона додала, що текст пісні доволі складний для роз'яснення чи інтерпретацій. Дафф сказала, що пісня "про когось, хто одержимий бути тим, хто б відрізнявся від натовпу. Він тримається свого слова і живе своїм життям, а оповідачка пісні всіляко симпатизує цьому".[1]

У листопаді 2004 Дафф сказала, що сподівається, що пісня стане другим синглом платівки[2], але лейбл обрав пісню «Someone's Watching over Me» як другий сингл.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. "Hilary Duff comes clean" [Архівовано 30 листопада 2012 у Wayback Machine.]. News Times. 21 stycznia 2005.
  2. Moss, Corey. "Duff Sisters Talk About Their Long 'To Do' List, From Madonna To McDonald's" [Архівовано 2 жовтня 2008 у Wayback Machine.]. MTV News. 12 listopada 2004.

Посилання[ред. | ред. код]