Шаблон:Категорія спостереження

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
{{i}} Документація шаблону[перегляд] [редагувати] [історія] [очистити кеш]


Цей шаблон використовується для визначення категорій спостереження, що використовуються для утворення переліків шаблонів або сторінок, що використовують специфічний синтаксис або функції, за допомогою розміщення повідомлення на сторінці категорії і розміщення категорії у відповідну категорію-контейнер.

Використання[ред. код]

Розміщення базового синтаксису, {{Категорія спостереження}}, на сторінці категорії, яку ви визначаєте як категорію спостереження.

Це утворює вікно повідомлення, як показано нижче:


Цей шаблон розміщує категорію до Категорія:Категорії спостереження і спричиняє приховування категоризації на сторінках її членів.

Параметр text=

Використання |text= дозволяє додавати додатковий опис до шаблону. Текст буде відображатись у видимій (не згорнутій) частині шаблону.

Параметр container=yes

Додатковий параметр, "| container =", що дозволяє подальше визначення категорії, як категорію-контейнер[en].

Синтаксис, {{Tracking category|container=yes}} утворює:

Коли параметр використовується, категорія додається до Категорія:Категорії-контейнери, так само як і до Категорія:Категорії спостереження. Ця можливість {{Категорія спостереження}} призначена тільки для використання у просторі назв категорій, ns=14. Спроба використання на будь-якій сторінці іншого простору назв спричинить появу наступного повідомлення про помилку:

Це повідомлення також додає сторінку до К:Сторінки із шаблонами у невірному просторі назв (0) для подальшого впорядкування.

|template= |templates= - для вказання посилань на шаблони, які додають сторінку в поточну категорію.
|sortkey= - ключ сортування категорії
категорія виклику з невідомим параметрами

Див. також[ред. код]

Інші шаблони заголовків категорій[ред. код]